KuBi Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 Nick gracza: Luke SkywalkerSteam: http://steamcommunity.com/id/LordVader13/Co zrobił ?: nadużywa ciągle mikrofonu, wyzywa, często prowokuje i ogólnie lubi denerwować... a nie, przepraszam... on to kocha.-------Nie ma żadnego wzoru więc gdyby były wymagane jeszcze jakieś informacje to dopiszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ garmmi Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 Masz jakieś dowody, czy mam wierzyć na słowo? Na serwerze jestem bardzo często i nie spotkałem się, by On obrażał graczów lecz przeciwnie pomagał im przechodzić różne mapy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KuBi Posted June 20, 2016 Author Report Share Posted June 20, 2016 Wielu graczy którzy byli dzisiaj przy tym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ garmmi Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 Jakieś demko, screenshot'y ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KuBi Posted June 20, 2016 Author Report Share Posted June 20, 2016 Nie zbyt... Ale gdyby gracze potwierdzili to ?Ps; Był przy tym Sheo tylko że nic z tym nie robił i olał to calkowicie ;s Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ garmmi Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 Dowiedziałem się od graczy, że po prostu dużo mówił na serwerze a jak irytuje Cie jego głos, możesz użyć komendy !sm / !selfmute i wybierasz osobę z listy, którą chcesz wyciszyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 Pisząc skargę, w twoim obowiązku jest dostarczyć dowody. Nikt, przynajmniej Ja, na słówko nie uwierzy. Pytasz się, czy jak inni gracze to potwierdzą. Jaką mam pewność, że nie jesteście w zmowie przeciwko temu graczowi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KuBi Posted June 20, 2016 Author Report Share Posted June 20, 2016 Dużo mówił ? wielokrotnie obrażał ... ale dobra rozumiem. nastepnym razem po prostu nagram demko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ garmmi Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 Zamykam na prośbę autora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts