Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na Wieju od DJPusia i Luca Joshua

DJ_Pusia
 Share

Recommended Posts

Twój nick(tez w temacie): DJ Pusia i Luca Joshua
Twoje steam id: Moje i kolegi:  STEAM_0:0:76302069  ;  STEAM_0:1:39679500

Nick Admina/gracza , na którego składasz skargę: Wieju
data i Godzina - kiedy mniej więcej się to działo: Cały czas...
Opis Sytuacji: Clatch zbanował kolegę za nic. Wieju wyzywał graczy i mutował jak ktoś go nazwał np. Wiesiek to się obraził i mutował. Za chwile zaczął banować permanentnie. Z mojej strony jest to tak że bardzo żałuję teraz że oddałem mu głos na tak. Teraz pokazuje co mu się chcę i daje bany komu popadnie...
Link do screena: (powinien potwierdzać to, co zawarłeś w opisie): W SouceBansach są wszystkie informacje

Większkość graczy może potwierdzić to co piszę tutaj. 

Dać trochę władzy i się czują panami na serwerze. 
Potwierdzam wszystko co napisał kolega DJ_Pusia. Rano miałem taką sytuację:
Dałem !free za bh, jakiś gracz przeszedł mapę i wybrał awp - na hotdesert wiecie jak wygląda awp. Dla tt jest bez szans.
Gdy zgłosiłem ten fakt adminowi Wieju, ten uparł się że nie daje się banów za nie spełnienie życzenia tt. Nawet nieco później tak twierdził, gdy Clatch, DJ_Pusia i wielu graczy mówiło że jednak ban za to jest.
Admin Wieju niestety zachowuje się jak dziecko...

Po pierwsze, sprawdz sobie kto i komu dal perma c: Pewien gracz, którego wciągał w to nie będę denerwował mnie ciągle mowiąc "wiechu" "wiesiek" itd.. Po prostu mnie to obraza, zmutowalem truskawke po czym go odmutowalem po 3-4 minutach. Nikogo nie obraziłem c: No chyba że Ciebie Pusia mowiąc, że jesteś z 1 gimnazjum - miałem skłamać mówiąc że chodzisz do technikum?

gmh66gE.png

Nie mam niestety wiecej screenow jak Luca ciagle popieral Pusie i mnie obrazal non-stop na u@ bo czat się usuwa gdy jest nadmiar wiadomości.

Jesli to ma obciazyc Clatch'a to przyjme kare na siebie. "14.Obrażanie administratorów: ban do 7 dni lub perm" - Z taryfikatora banów.

Po drugie ja nie potrafię zbanować gościa za ten pkt. w regulaminie:

8.Jesli tt wezmie !free, ct musi wybrac bh/awp/knife lub cos, by bylo fer

Ja rozumiem ten pkt. w taki sposób, że jeżeli którykolwiek CT przejdzie mapkę i TT napisał !free na czacie to CT nie ma prawa brać Olda (i innych tego typu), a ma brać to co jest fer, np awp lub bh. TT prosił o bh, lecz teraz jak każdy wie - tt z ct nie porozumie się przez mikro a przez pluginy itd to co napisał TT idzie szybko w górę. W tej sytuacji Miodek wybrał AWP zamiast BH, co uważam za zgodne z regulaminem, gdyż po stronie CT jak i TT jest deagle i awp. 

@up Admin Wieju nie zachowuje się jak dziecko c: Jak dziecko zachowuje się Admin Pusia, przykladowo gdy przez randomowego gracza został zapytany: "Dlaczego tak obrażasz wieja, co on ci zrobil?" Szanowny pan Pusia odpowiedzial "Bo go nie lubię" - to jest zachowanie prawdziwego mężczyzny godne naśladowania.

Ban za to co mówisz jest wtedy, gdy ktoś weźmie TTkowi coś typu old, etc. i jest to jasno napisane w regulaminie.

Dodam, że siejesz ferment na serwerze, że banuje permanentnie każdego, mutuję każdego i banuję za cokolwiek, a co za tym idzie - oczerniasz mnie w oczach całego serwera wraz z kolegą @up, w dodatku fałszywie c: Rządzisz się na serwerze jakby należał do Ciebie. Może żyjesz w przekonaniu, że marzenie, które kiedyś ogłosiłeś na serwerze, że chciałbyś zostać jego opiekunem w końcu się spełniło? Zapraszasz kolegów na TS, żeby im wcisnąć to samo co ludziom na serwerze? Bo przecież tak postępuje prawdziwy admin, faktycznie (kappa).

EDIT:
@up pisałem do gracza Luca, nie do Ciebie Mulato bo pisałem posta jeszcze zanim Ty napisałeś swojego ;D

Co do screena - pisałem to do DJ_Pusia. Musiałem w ten sposób bo bezpodstawnie dałeś mi muta :)
I powiedz mi w którym momencie mojej wypowiedzi jest obraza? Czy napisałem że to Ty jesteś ze wsi? NIE. Nie było obrażania, ja po prostu pytałem się dlaczego nie zbanowałeś gracza rano, a potem czemu dałeś mi mute. Olałeś mnie, jedynie DJ_Pusia ma jakiś kontakt z graczami, bo np. Ty dostałeś admina i najwidoczniej uważasz że szkoda męczyć paluszków ażeby odpisać jakiemuś malutkiemu, szaremu graczowi.
@Edit: A nawet gdybym napisał "...Ludzie ze wsi typu Wieju..." , to jaka to obraza? Czy "Człowiek ze wsi" to słowa wulgarne?

8.Jesli tt wezmie !free, ct musi wybrac bh/awp/knife lub cos, by bylo fer

Ja rozumiem ten pkt. w taki sposób, że jeżeli którykolwiek CT przejdzie mapkę i TT napisał !free na czacie to CT nie ma prawa brać Olda (i innych tego typu), a ma brać to co jest fer, np awp lub bh. TT prosił o bh, lecz teraz jak każdy wie - tt z ct nie porozumie się przez mikro a przez pluginy itd to co napisał TT idzie szybko w górę. W tej sytuacji Miodek wybrał AWP zamiast BH, co uważam za zgodne z regulaminem, gdyż po stronie CT jak i TT jest deagle i awp. 

[...]

Ban za to co mówisz jest wtedy, gdy ktoś weźmie TTkowi coś typu old, etc. i jest to jasno napisane w regulaminie.

Aha... Czyli mówisz że AWP na hot desert, gdzie po jednej stronie "ekran" jest zasłonięty (strona tt), a po drugiej odsłonięty (strona ct) jest fer? No chyba nie bardzo. Dlatego chciałem bh. 

Aha... Czyli mówisz że AWP na hot desert, gdzie po jednej stronie "ekran" jest zasłonięty (strona tt), a po drugiej odsłonięty (strona ct) jest fer? No chyba nie bardzo. Dlatego chciałem bh. 

Mi się wydaje być fer, gdyż obie strony mają taką samą szansę dobiegnięcia do przycisku.

@LucaJoshua Nie dałem Ci muta, tylko gaga. Dlatego, że spamowałeś i mnie obrażałeś. Odpowiedziałem dlaczego nie zbanowałem gracza ponad 3 razy, myślę że wystarczająco. W dodatku napisałem Ci na czacie dlaczego bana nie dostał + wkleiłem podpunkt z regulaminu, potwierdzający to o czym cały czas prowadzisz dyskusję. I akurat na mapie hot_desert TT także może odpalić przycisk, dzięki któremu CT nie będzie widział TT, a TT będzie widział CT.

Twierdzisz, że to ja nie znam regulaminu, tymczasem gdy napisałem Ci dokładny podpunkt (broń Boże żebyś wchodził na forum go sprawdzić, przecież to takie trudne ;/) to właśnie Ty nie znałeś regulaminu c: Proszę bardzo, kolejne pkt. 

10.Spamowanie na czacie również jest zakazane - Zasady ogólne

11.Spamowanie na czacie: mute lub ban do 30 dni - Taryfikator banów

14.Obrażanie administratorów: ban do 7 dni lub perm (po raz kolejny) - Taryfikator banów

14.Zakaz obrażania ludzi, trollowania lub wyśmiewania się(Wyjatek; Chyba, ze dana osoba sobie tego życzy) - Zasady ogólne

Dostałeś tylko gaga ode mnie.

Ja również; mam wrażenie, że tutaj robi się jakaś piaskownica, a starszych graczy trzeba by było oddzielić od tych młodszych grubym murkiem. Skończcie się wszystkiego czepiać, przytoczył punkty regulaminu, które jasno mówią o zasadach panujących na serwerze. Nie zawsze ktoś śledzi czat, żeby wiedzieć, co kto wybrał, poza tym jeżeli daje Wam do zrozumienia, że nie życzy sobie, abyście przekręcali jego nick, to tego nie róbcie, bo w końcu - po nagminnym zachowaniu - może poczuć się obrażony i wlepić komuś bana. Jesteście jedną administracją tego samego serwera, więc przestańcie sobie przystawiać nóż do gardła, jakby chodziło o jakąś poważną sprawę. Bawcie się i dogadajcie, bo są i młodsi admini, i trochę starsi, jak wieju czy Tobi, więc przestańcie być tacy toksyczni wobec kogoś, kto dobrze spełnia swoje obowiązki. Zamykam, bo takie tematy to kompletna głupota. 

Nadia wiem że zamknelas posta ale chciałem się wypowiedzieć a więc:

Moim zdaniem Wieju zrobił wszystko zgodnie z zasadami panującymi na serwerze więc nie widzę powodu tej gownoburzy

Pusia ostatnio się zachowujesz jakbyś był opiekunem nawet ostatnio mówiłeś unnamedowi że straci admina bk za mało gra

A tak ogólnie rzecz biorąc to ogarnijcie się bo serwer na tym traci graczy czy wy chcielibyście grać na serwerze na którym administracja się ciągle kłóci??

słuchaj, ja jeszcze tylko dodam swoje 2 grosze, już mnie tak za przeproszeniem ten Pusia wku***ia.. że po prostu jestem zaa odebraniem mu praw Admina, no bez jaj nawet mnie nie  raz pouczał.. to jest śmieszne, widzę że co raz częściej robi sie na tym serwie gównoburza i w większości tych skarg które otrzymywałem to to że pusia się rządzi że to że tamto moim zdaniem za młody na admina jest i tyle. jestem zaa odebraniem mu Admina....

słuchaj, ja jeszcze tylko dodam swoje 2 grosze, już mnie tak za przeproszeniem ten Pusia wku***ia.. że po prostu jestem zaa odebraniem mu praw Admina, no bez jaj nawet mnie nie  raz pouczał.. to jest śmieszne, widzę że co raz częściej robi sie na tym serwie gównoburza i w większości tych skarg które otrzymywałem to to że pusia się rządzi że to że tamto moim zdaniem za młody na admina jest i tyle. jestem zaa odebraniem mu Admina....

Popieram .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.