Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

UB Luca Joshua

LucaJoshua
 Share

Recommended Posts

[b]Nick:[/b] Luca Joshua
[b]ID/IP:[/b]STEAM_1:1:39679500
[b]Nick admina, który Cię zbanował:[/b] Clatch
[b]Link do [u]screena[/u] bana:[/b] http://bans.wiejska-chata.pl/index.php?p=banlist
[b]Opis Sytuacji[/b][b]:[/b] Grałem. Dostałem !gag od Wieju. Spytałem się kilka razy na u@ za co i dostałem bana za "obra". Nie rozumiem co to za powód. Może obraza. Ale kogo ja obraziłem? 
Prosze o szybkiego unbana. Kolega admin chyba miał zły dzień :<

[b]Opis Sytuacji[/b][b]:[/b] Grałem. Dostałem !gag od Wieju. Spytałem się kilka razy na u@ za co i dostałem bana za "obra". Nie rozumiem co to za powód. Może obraza. Ale kogo ja obraziłem? 

Prosze o szybkiego unbana. Kolega admin chyba miał zły dzień :<

post-8010-0-78499800-1466596720_thumb.pn 

Jak przezywałeś admina to masz i nie pierdol że miał chyba zły dzień .  <_<

W tej sytuacji obrażałeś mnie i to nagannie, lecz niestety screena mam tylko jednego. Według mnie ban jest słuszny, a w sumie perm to może i nawet za krótki. Robisz problemy z niczego, piszesz skargi bez żadnych podstaw wraz z Pusią zgadując się na pw, rzucasz obelgami w moją stronę jak i w stronę każdego admina bo widocznie nie tylko mnie to obraziło. A co do Twojego drugiego posta, na widocznym screenie może i nie widać do którego admina to pisałeś ale pisałeś to na u@ - czyli do adminów, a to już widać na screenie ^^ spójrz na początek podkreślonego zdania "(TO ADMINS)". #Takze_sie_bende_czepiau_szczeguuf

Pisałem na u@, bo dałeś mi gaga za nic :)
No trudno, można zamknąć. Już i tak tu nie będę grał, będę współpracował z o wiele lepszą serwerownią :)
A wam - jako adminom - polecam szanować graczy, bo ta sieć w końcu upadnie przez takich ludzi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.