LucaJoshua Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 [b]Nick:[/b] Luca Joshua[b]ID/IP:[/b]STEAM_1:1:39679500[b]Nick admina, który Cię zbanował:[/b] Clatch[b]Link do [u]screena[/u] bana:[/b] http://bans.wiejska-chata.pl/index.php?p=banlist[b]Opis Sytuacji[/b][b]:[/b] Grałem. Dostałem !gag od Wieju. Spytałem się kilka razy na u@ za co i dostałem bana za "obra". Nie rozumiem co to za powód. Może obraza. Ale kogo ja obraziłem? Prosze o szybkiego unbana. Kolega admin chyba miał zły dzień :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
STOLEC Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 [b]Opis Sytuacji[/b][b]:[/b] Grałem. Dostałem !gag od Wieju. Spytałem się kilka razy na u@ za co i dostałem bana za "obra". Nie rozumiem co to za powód. Może obraza. Ale kogo ja obraziłem? Prosze o szybkiego unbana. Kolega admin chyba miał zły dzień :< Jak przezywałeś admina to masz i nie pierdol że miał chyba zły dzień . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucaJoshua Posted June 22, 2016 Author Report Share Posted June 22, 2016 A powiedz mi, którego wyzwałem admina na widocznym screenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rannathur Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Każdego admina który mieszka na wsi panie "miastowy". Link to comment Share on other sites More sharing options...
wieju Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 W tej sytuacji obrażałeś mnie i to nagannie, lecz niestety screena mam tylko jednego. Według mnie ban jest słuszny, a w sumie perm to może i nawet za krótki. Robisz problemy z niczego, piszesz skargi bez żadnych podstaw wraz z Pusią zgadując się na pw, rzucasz obelgami w moją stronę jak i w stronę każdego admina bo widocznie nie tylko mnie to obraziło. A co do Twojego drugiego posta, na widocznym screenie może i nie widać do którego admina to pisałeś ale pisałeś to na u@ - czyli do adminów, a to już widać na screenie ^^ spójrz na początek podkreślonego zdania "(TO ADMINS)". #Takze_sie_bende_czepiau_szczeguuf STOLEC and ReseT. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucaJoshua Posted June 23, 2016 Author Report Share Posted June 23, 2016 Pisałem na u@, bo dałeś mi gaga za nic No trudno, można zamknąć. Już i tak tu nie będę grał, będę współpracował z o wiele lepszą serwerownią A wam - jako adminom - polecam szanować graczy, bo ta sieć w końcu upadnie przez takich ludzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rannathur Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Skoro będziesz współpracował z "lepszą serwerownią", to po co w ogóle pisałeś tą prośbę o ub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Nie ma lepszej serwerowni, dlatego napisałeś prośbę o unbana. Niestety administracja podtrzymuje swoje zdanie w tej kwestii, więc zamykam. Rannathur, wieju and J3BAK 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts