Adamovsky Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Podczas meczu lex bawi się komędami gdy 1 ct odbijał bombsait i zeslapował go i chciał kiknąć go. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Znienacka Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 a ja obiecuję że pobawię się "komędami" jak Cię Maleńki zobaczę na serwerze (chociaż kick w opisanej sytuacji to już słaba zabawa) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamovsky Posted June 21, 2016 Author Report Share Posted June 21, 2016 a ja obiecuję że pobawię się "komędami" jak Cię Maleńki zobaczę na serwerze (chociaż kick w opisanej sytuacji to już słaba zabawa) zaraz zielblik wstawi screena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Może zamiast siedzieć tutaj i pisać durne skargi na każdego admina tylko dlatego, że jesteś delikatny jak liście na wietrze, idź po słownik. Kpina po prostu, przy rejestracji powinno być chociaż krótkie dyktando. Pred 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamovsky Posted June 21, 2016 Author Report Share Posted June 21, 2016 Może zamiast siedzieć tutaj i pisać durne skargi na każdego admina tylko dlatego, że jesteś delikatny jak liście na wietrze, idź po słownik. Kpina po prostu, przy rejestracji powinno być chociaż krótkie dyktando. Dobrze Pani Gospodyni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex. Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Skarga wyssana z palca. Usłyszę coś podobnego na mój temat i dostajecie perma razem z kolegą. Wojownicy Ichiego, pożal się boże. Śmieszki śmieszkami, ale usłyszę jedno słowo bez pokrycia i jedyne co Wam zostanie to strzelanie sobie siusiakami po twarzach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamovsky Posted June 21, 2016 Author Report Share Posted June 21, 2016 Skarga wyssana z palca. Usłyszę coś podobnego na mój temat i dostajecie perma razem z kolegą. Wojownicy Ichiego, pożal się boże. Śmieszki śmieszkami, ale usłyszę jedno słowo bez pokrycia i jedyne co Wam zostanie to strzelanie sobie siusiakami po twarzach. za co permy za to że sie bawisz na serverze i rozwalasz grę hmmmmm Myślisz żę jak masz opiekuna to jesteś najważniejszy ahahahhahaha i żę masz władzę nad wszystkimi.Weź sie ogarni i graj normalnie a nie jak jesteś sam na sam to kikujesz przeciwnika alebo inne żeczy karzdy to potwierdzi.OGAR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex. Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Jeszcze raz potwierdzisz kłamstwo i na serwer nie wejdziesz. Nie będziesz mi tutaj siał fermentu, szczylu. Dopiero co od cycka odszedłeś i myszkę złapałeś. Radzę unikać mnie na serwerze, dobra rada od starszego kolegi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 lex. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 za co permy za to że sie bawisz na serverze i rozwalasz grę hmmmmm Myślisz żę jak masz opiekuna to jesteś najważniejszy ahahahhahaha i żę masz władzę nad wszystkimi.Weź sie ogarni i graj normalnie a nie jak jesteś sam na sam to kikujesz przeciwnika alebo inne żeczy karzdy to potwierdzi.OGAR Radzę komuś się przewietrzyć (nie zapomnij o słowniku, proszę). Część osób powinna mieć w ogóle zabronione prawo wypowiadania się, bo jakkolwiek wolność słowa istnieje, tak poszanowanie własnego języka również. Nie ma tutaj ani żadnych dowodów, ani nic konkretnego, jedyne co się pojawia, to ciągłe oskarżenia BEZ POKRYCIA (jakieś demko może, skoro tak oczerniasz?). Rozumiem, że lex mógł komuś nie przypasować, ale to nie jest żaden powód do tego, żeby wychodzić z takimi słowami, bo równie dobrze sam rozwalasz teraz mózg części osób, które potrafią się wypowiadać i nie cierpią błędów (tak wiem, suchar, izi). Wystarczy sobie przejrzeć SB, a w logach żadnego "bawienia się na serwerze" nie ma. Z tego co mi wiadomo, to przy tej sytuacji był Andrzej Znienacka, a skoro i jemu podpadłeś (post u góry), to radzę wziąć sobie te słowa do serca i zacząć grać normalnie, bo po prostu poziom toksyczności takich młodzików sięga chyba ostatecznej granicy. Nie, nie ma władzy nad wszystkimi, pilnuje porządku dobrze, nie widzę co pięć minut żadnego bana od niego na SourceBansach, chociaż mając do czynienia z takim poziomem kretynizmu już dawno powinny się one posypać. Ziemblik specjalnie blokował i utrudniał grę, więc zanim napiszesz skargę, zajrzyj do regulaminu, bo on sam mógł w takim wypadku zgarnąć kilkudniowego bana. Tutaj też taka drobna rada ode mnie, żeby, zanim uderzysz palcami w klawiaturę, przeanalizować słowa, które chcesz napisać, bo Twoja wypowiedź nie odbiega w ogóle od takiej, którą wypowiedziałoby 8-letnie dziecko. Andrzej Znienacka, lex. and ✪ adi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Kolejna twoja skarga z "dupy" za przeproszeniem. Tak bardzo to Ciebie zabolalo, że dostałeś slapa? Sam tak czasami robię dla zabawy i posmiania się z innymi graczami, i jakoś nikt jak dotąd nie odebrał tego obrażliwie czy jakoś inaczej. To nie jest jakaś "Propaganda", że wszystko ma chodzić jak w zegareczku, to jest wiejska chata! Takie rzeczy są tutaj na porządku dziennym. Jak to Tobie nie odpowiada, to nie musisz tutaj grać. Jest multum innych serwerowni, gdzie takie akcje jak w twoich dwóch pseudo skargach są zabronione. I na koniec jeszcze powtórzę coś co pisałem w innym temacie. To w Twoim obowiązku czy innej osoby składającej skargę, jest dostarczenie dowodu! Czy to screen czy to demo. Była jakaś dłuższa wymiana zdań na czacie? Spoko, podasz zakres czasowy to wyciągne logi z serwera. Od teraz, jakakolwiek skarga bez dowodu, będzie osobiście przeze mnie usuwania. Dziękuję i dobranoc. ✪ Sh!rou 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 No i sztos, nara! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Kolejna twoja skarga z "dupy" za przeproszeniem. Tak bardzo to Ciebie zabolalo, że dostałeś slapa? Sam tak czasami robię dla zabawy i posmiania się z innymi graczami, i jakoś nikt jak dotąd nie odebrał tego obrażliwie czy jakoś inaczej. To nie jest jakaś "Propaganda", że wszystko ma chodzić jak w zegareczku, to jest wiejska chata! Takie rzeczy są tutaj na porządku dziennym. Jak to Tobie nie odpowiada, to nie musisz tutaj grać. Jest multum innych serwerowni, gdzie takie akcje jak w twoich dwóch pseudo skargach są zabronione. I na koniec jeszcze powtórzę coś co pisałem w innym temacie. To w Twoim obowiązku czy innej osoby składającej skargę, jest dostarczenie dowodu! Czy to screen czy to demo. Była jakaś dłuższa wymiana zdań na czacie? Spoko, podasz zakres czasowy to wyciągne logi z serwera. Od teraz, jakakolwiek skarga bez dowodu, będzie osobiście przeze mnie usuwania. Dziękuję i dobranoc. Ja mam zombie i czasem, tu i tam walne na chwilę !timebomb (robie allah akbar z saperem do ostatniej sekundy) albo slapnę sobie kogoś... Czy ktoś na mnie ze skargą wyszedł?? Nie, bo zawsze to robię z bananem na twarzy, i w sumie wszyscy później też z nim wychodzą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 O chuj Ci chodzi cwelex? PS. Nie spinajcie dupy o slapa, bo to przeginka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex. Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Koledzy powoływali się cały czas na Ciebie, więc zacząłem myśleć, że wysłałeś swoich wojowników XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Moi wojownicy mają już włosy na jajkach Poza tym kto się na mnie powoływał? Na mnie powołać się może tylko JA i jakaś ładna Pani ( np ORZECH ). SyPa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 L 06/21/2016 - 17:10:15: [playercommands.smx] "lex<246><STEAM_1:1:98910966><>" slapped "Tigriukas<299><STEAM_1:0:169129032><>" (damage "0") L 06/21/2016 - 22:12:13: [playercommands.smx] "lex<517><STEAM_1:1:98910966><>" slapped "Monkej5<531><STEAM_1:0:167597719><>" (damage "0") L 06/21/2016 - 22:12:16: [playercommands.smx] "lex<517><STEAM_1:1:98910966><>" slapped "Monkej5<531><STEAM_1:0:167597719><>" (damage "0") L 06/21/2016 - 22:12:19: [playercommands.smx] "lex<517><STEAM_1:1:98910966><>" slapped "Monkej5<531><STEAM_1:0:167597719><>" (damage "0") L 06/21/2016 - 17:52:40: [basecomm.smx] "lex<329><STEAM_1:1:98910966><>" muted "demontv<291><STEAM_1:0:162766970><>" to logi z dzisiaj. Wiecej slapow/mutow od lexa nie bylo, byly od AndrzejaZNienacka. Poza tym nie widze niczego podejrzanego. Ale pewnie zaraz powiecie, ze sobie dupy chronimy bo sie znamy. ✪ Sh!rou 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 wchodze na serwer i na @czacie dostaje widamosci od dwoch graczy: "zmutuj tego adamovkiego bo wkuriwa caly team". ze skargi chuj, lex traci tylko matke. flagi zostaja lex., ✪ Sh!rou and ✪ Thunder 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Jprd co wy spinacie dupska :V.. Mnie czasami też jakiś banan slapuje i jest śmiesznie :V. Co do bycia władcą to chyba każdy cyc mamusi wie że PP. to jest Pan i Władca bez bycia Władcą bo Panem już jestem. Nazywam się PP. , PanPP. Proponuję zmienić server jeżeli chcecie siać ferment :V Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts