Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Zabawy Lexa

Adamovsky
 Share

Recommended Posts

Skarga wyssana z palca. Usłyszę coś podobnego na mój temat i dostajecie perma razem z kolegą. Wojownicy Ichiego, pożal się boże. 

Śmieszki śmieszkami, ale usłyszę jedno słowo bez pokrycia i jedyne co Wam zostanie to strzelanie sobie siusiakami po twarzach.

Skarga wyssana z palca. Usłyszę coś podobnego na mój temat i dostajecie perma razem z kolegą. Wojownicy Ichiego, pożal się boże. 

Śmieszki śmieszkami, ale usłyszę jedno słowo bez pokrycia i jedyne co Wam zostanie to strzelanie sobie siusiakami po twarzach.

za co permy

za to że sie bawisz na serverze i rozwalasz grę hmmmmm 

Myślisz żę jak masz opiekuna to jesteś najważniejszy ahahahhahaha i żę masz władzę nad wszystkimi.Weź sie ogarni i graj normalnie a nie jak jesteś sam na sam to kikujesz przeciwnika alebo inne żeczy karzdy to potwierdzi.OGAR

Jeszcze raz potwierdzisz kłamstwo i na serwer nie wejdziesz. Nie będziesz mi tutaj siał fermentu, szczylu. Dopiero co od cycka odszedłeś i myszkę złapałeś. Radzę unikać mnie na serwerze, dobra rada od starszego kolegi.

za co permy

za to że sie bawisz na serverze i rozwalasz grę hmmmmm 

Myślisz żę jak masz opiekuna to jesteś najważniejszy ahahahhahaha i żę masz władzę nad wszystkimi.Weź sie ogarni i graj normalnie a nie jak jesteś sam na sam to kikujesz przeciwnika alebo inne żeczy karzdy to potwierdzi.OGAR

Radzę komuś się przewietrzyć (nie zapomnij o słowniku, proszę). Część osób powinna mieć w ogóle zabronione prawo wypowiadania się, bo jakkolwiek wolność słowa istnieje, tak poszanowanie własnego języka również. Nie ma tutaj ani żadnych dowodów, ani nic konkretnego, jedyne co się pojawia, to ciągłe oskarżenia BEZ POKRYCIA (jakieś demko może, skoro tak oczerniasz?). Rozumiem, że lex mógł komuś nie przypasować, ale to nie jest żaden powód do tego, żeby wychodzić z takimi słowami, bo równie dobrze sam rozwalasz teraz mózg części osób, które potrafią się wypowiadać i nie cierpią błędów (tak wiem, suchar, izi). Wystarczy sobie przejrzeć SB, a w logach żadnego "bawienia się na serwerze" nie ma. Z tego co mi wiadomo, to przy tej sytuacji był Andrzej Znienacka, a skoro i jemu podpadłeś (post u góry), to radzę wziąć sobie te słowa do serca i zacząć grać normalnie, bo po prostu poziom toksyczności takich młodzików sięga chyba ostatecznej granicy. Nie, nie ma władzy nad wszystkimi, pilnuje porządku dobrze, nie widzę co pięć minut żadnego bana od niego na SourceBansach, chociaż mając do czynienia z takim poziomem kretynizmu już dawno powinny się one posypać. Ziemblik specjalnie blokował i utrudniał grę, więc zanim napiszesz skargę, zajrzyj do regulaminu, bo on sam mógł w takim wypadku zgarnąć kilkudniowego bana. Tutaj też taka drobna rada ode mnie, żeby, zanim uderzysz palcami w klawiaturę, przeanalizować słowa, które chcesz napisać, bo Twoja wypowiedź nie odbiega w ogóle od takiej, którą wypowiedziałoby 8-letnie dziecko. 

Kolejna twoja skarga z "dupy" za przeproszeniem. Tak bardzo to Ciebie zabolalo, że dostałeś slapa? Sam tak czasami robię dla zabawy i posmiania się z innymi graczami, i jakoś nikt jak dotąd nie odebrał tego obrażliwie czy jakoś inaczej. To nie jest jakaś "Propaganda", że wszystko ma chodzić jak w zegareczku, to jest wiejska chata! Takie rzeczy są tutaj na porządku dziennym. Jak to Tobie nie odpowiada, to nie musisz tutaj grać. Jest multum innych serwerowni, gdzie takie akcje jak w twoich dwóch pseudo skargach są zabronione. I na koniec jeszcze powtórzę coś co pisałem w innym temacie. To w Twoim obowiązku czy innej osoby składającej skargę, jest dostarczenie dowodu! Czy to screen czy to demo. Była jakaś dłuższa wymiana zdań na czacie? Spoko, podasz zakres czasowy to wyciągne logi z serwera. Od teraz, jakakolwiek skarga bez dowodu, będzie osobiście przeze mnie usuwania. Dziękuję i dobranoc.

Kolejna twoja skarga z "dupy" za przeproszeniem. Tak bardzo to Ciebie zabolalo, że dostałeś slapa? Sam tak czasami robię dla zabawy i posmiania się z innymi graczami, i jakoś nikt jak dotąd nie odebrał tego obrażliwie czy jakoś inaczej. To nie jest jakaś "Propaganda", że wszystko ma chodzić jak w zegareczku, to jest wiejska chata! Takie rzeczy są tutaj na porządku dziennym. Jak to Tobie nie odpowiada, to nie musisz tutaj grać. Jest multum innych serwerowni, gdzie takie akcje jak w twoich dwóch pseudo skargach są zabronione. I na koniec jeszcze powtórzę coś co pisałem w innym temacie. To w Twoim obowiązku czy innej osoby składającej skargę, jest dostarczenie dowodu! Czy to screen czy to demo. Była jakaś dłuższa wymiana zdań na czacie? Spoko, podasz zakres czasowy to wyciągne logi z serwera. Od teraz, jakakolwiek skarga bez dowodu, będzie osobiście przeze mnie usuwania. Dziękuję i dobranoc.

Ja mam zombie i czasem, tu i tam walne na chwilę !timebomb (robie allah akbar z saperem do ostatniej sekundy) albo slapnę sobie kogoś... Czy ktoś na mnie ze skargą wyszedł?? Nie, bo zawsze to robię z bananem na twarzy, i w sumie wszyscy później też z nim wychodzą.

L 06/21/2016 - 17:10:15: [playercommands.smx] "lex<246><STEAM_1:1:98910966><>" slapped "Tigriukas<299><STEAM_1:0:169129032><>" (damage "0")

L 06/21/2016 - 22:12:13: [playercommands.smx] "lex<517><STEAM_1:1:98910966><>" slapped "Monkej5<531><STEAM_1:0:167597719><>" (damage "0")
L 06/21/2016 - 22:12:16: [playercommands.smx] "lex<517><STEAM_1:1:98910966><>" slapped "Monkej5<531><STEAM_1:0:167597719><>" (damage "0")
L 06/21/2016 - 22:12:19: [playercommands.smx] "lex<517><STEAM_1:1:98910966><>" slapped "Monkej5<531><STEAM_1:0:167597719><>" (damage "0")

L 06/21/2016 - 17:52:40: [basecomm.smx] "lex<329><STEAM_1:1:98910966><>" muted "demontv<291><STEAM_1:0:162766970><>"

to logi z dzisiaj. Wiecej slapow/mutow od lexa nie bylo, byly od AndrzejaZNienacka. Poza tym nie widze niczego podejrzanego. Ale pewnie zaraz powiecie, ze sobie dupy chronimy bo sie znamy.

Jprd co wy spinacie dupska :V.. Mnie czasami też jakiś banan slapuje i jest śmiesznie :V. Co do bycia władcą to chyba każdy cyc mamusi wie że PP. to jest Pan i Władca bez bycia Władcą bo Panem już jestem.

Nazywam się PP. , PanPP.

Proponuję zmienić server jeżeli chcecie siać ferment :V