MistrzuYoda Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Nick: MistrzuYoda ID: STEAM_0:1:86261466 Nick admina: nie wiem Link:------------- Opis Sytuacji: Admin wbił na serwer (nwm jaki) dał mi bana z to że miałem nick ''[Admin] MistrzuYoda'' przy czym muszę zaznaczyć że odrazu powiedziałem graczom, że nie jestem adminem. Nasza rozmowa wyglądała tak: -Ej Yoda chcesz bana? -Ale za co? -Za życie - odpowiedź admina Przy ładowaniu kolejnej mapy miałem już bana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STOLEC Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 10.Podszywanie się: ban do 7 dni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MistrzuYoda Posted June 29, 2016 Author Report Share Posted June 29, 2016 10.Podszywanie się: ban do 7 dni Tylko powiedz gdzie się podszywałem, jakbym miał nick Gabe Newell dostał bym VACa za podszywanie się pod niego? A i zaznaczyłem że nie jestem adminem i że to tylko nick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rannathur Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Widzę że nieźle naginasz prawdę. Kiedy wszedłem na serwer, upierałeś się że masz admina. Poprosiłem cię wtedy żebyś mnie kicknął lub zbanował, inaczej dostaniesz bana za podszywanie się pod admina. Zbanowałem cię nie tylko za to, wielokrotnie wyzywałeś i trollowałeś graczy na serwerze. To była kropla, która przegięła pałę goryczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MistrzuYoda Posted June 29, 2016 Author Report Share Posted June 29, 2016 Nie mam co się starać adminowi i tak nic nie zrobie a ub nie dacie bywa jeszcze 5 dni ŻYCIE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rannathur Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Lubię to podejście "adminowi nic nie zrobię". Pokazuje jak bardzo nie masz racji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MistrzuYoda Posted June 29, 2016 Author Report Share Posted June 29, 2016 Ja mam swoją rację i trzymam się jej tylko ty mówisz że obrażałem graczy. Co ja takiego niby mówiłem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rannathur Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Było na ciebie wiele skarg, screenów i nagrań. Sam nieraz przy tym byłem. Jakbyś miał rację w tej sprawie, przedstawiłbyś jakieś dowody na to że zbanowałem cię niesłusznie. Ale ponieważ takich nie masz, napisałeś po prostu że nic adminowi nie zrobisz i tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MistrzuYoda Posted June 29, 2016 Author Report Share Posted June 29, 2016 Dobrze, to ja już mam się nie odzywać nigdy bo w tym co mówię jest 0 żartu według was? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rannathur Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Czyli teraz próbujesz obrócić wszystko w żart? Widać różnicę między wyzwiskami dla żartów a szukaniem zaczepki i wyzywaniem graczy całkiem serio. Poza tym, skoro to były żarty, to dlaczego było na ciebie tyle skarg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MistrzuYoda Posted June 29, 2016 Author Report Share Posted June 29, 2016 Bo ludzie nie mają dystansu i są strasznie sztywni. To mogę liczyć na to UB czy nie? Uważasz że ja wyzywam graczy gdybyś spojrzał też na pewne osoby zobaczył byś kto wbił żeby powyzywać a kto żeby trochę się pośmiać i pograć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rannathur Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Nie wydaje mi się żeby gracze na serwerze byli sztywni. Jest sporo osób które wyzywają się dla zabawy, i nikt nie składa na nich skargi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MistrzuYoda Posted June 29, 2016 Author Report Share Posted June 29, 2016 Czyli nie mogę liczyć na UB? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rannathur Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Możesz liczyć najwyżej na skrócenie bana do 7 dni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MistrzuYoda Posted June 29, 2016 Author Report Share Posted June 29, 2016 A na ile miałem bana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rannathur Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Perm mocno, bo to co odwalałeś na serwerze przechodziło wszelkie pojęcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MistrzuYoda Posted June 29, 2016 Author Report Share Posted June 29, 2016 Wdzięczny byłbym gdybyś mi skrócił bana. A przez to co pisałeś wcześniej rozumiem że mam się nie odzywać bo wszystko co powiem jest złe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rannathur Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Skoro tak to rozumiesz, to może faktycznie powinieneś to zrobić. Ban skrócony do 6 dni od teraz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MistrzuYoda Posted June 29, 2016 Author Report Share Posted June 29, 2016 Dziękuję bardzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts