Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Propozycja zmiany jednego punktu w regulaminie serwera.

WooKasH
 Share

Recommended Posts

Siema, mam propozycje nie wiem czy to dobry czy zly pomysl ale napisze to. 

Co mi szkodzi. 

Sluchajcie dalibyscie rade zmienic jedna rzecz? 

Otoz pozwolcie gracza puszczac jakies piosenki przez  bindy/ HLSS. 

Nabralo by to pewnego klimatu na serwerze. 

A wiadomo ze serwer jest z wiejskiej chaty. 

Oczywiscie bez przesady zeby tu bylo jakies bydlo. Ze jeden puszcza piosenke a drugi za nim w tym samym momencie. 

Za to byl by na przyklad mute. A nie ban. 

Klimat by sie przydal lekkiego rozgardiaszu, balaganu. ale zajebistej zabawy. Wazne by gracze czuli sie na serwerze dobrze i byl chilloucik xD Mimo to bez tego tez jest, ale trzeba kryc sie przed adminami ze sie puszcza jakies odglosy czy cos i to jest lekko irytujace. Ale to nie ja decyduje tylko szanowna administracja. Ja tylko zaproponowalem, wy zdecydujcie. 

P.s 

Mam jeszcze jedna propozycje, czy chcielibyscie drodzy Admini, HeadAdmini serwerowni bym stworzyl jakas fajna reklame dla serwerowni? 

Wiem ze macie pewnie po dziurki w nosie jakies kolejne nagrywki kolejnych filmow by przyciagnac uwage nowych graczy czy cos. 

Wasza serwerownia w sumie nie potrzebuje rozglosu bo pomimo to jestescie znani w Polsce i w swiecie Counter Strike'a. 

Pozdrawiam :)

P.s Sorry za bledy ortograficzne jesli jakies nastapily pisalem na szybko

Mam jeszcze jedna propozycje, czy chcielibyscie drodzy Admini, HeadAdmini serwerowni bym stworzyl jakas fajna reklame dla serwerowni? 

Wiem ze macie pewnie po dziurki w nosie jakies kolejne nagrywki kolejnych filmow by przyciagnac uwage nowych graczy czy cos. 

Wasza serwerownia w sumie nie potrzebuje rozglosu bo pomimo to jestescie znani w Polsce i w swiecie Counter Strike'a. 

Nierozumiem :P

Skoro znasz się na obróbce filmów, to warto żebyś porozmawiał z rekinem :) Co do regulaminu, niech garmmi się wypowie. Ja jestem neutralny w sprawie tych bindów. Bo jak niektóre są fajne i śmieszne, to też trafiają się te gorsze.

Tak znam sie na montowaniu filmow, scen, robie to profesjonalnie przez Sony Vegas. 

Mam programy dostosowane do takich nagrywek wiec mysle ze by sie takie coś sprzydalo. 

Jak chcecie rzecz jasna, napisze do rekina z propozycja na privie :) 

*co do zakazu puszczania bindów.

Raczej trudno uregulować zasady co do puszczania takich bindów. 

Bo w jaki sposób zamierzasz sprawiedliwie pogodzić każdą osobę, ktora miałaby jakiegoś binda używać? Każdy bedzie chciał mieć takie same "prawa", nieważnę czy bedzie spamić tekstami Stonogi, Rafonixem, papieżem czy tymbardziej puszczać muzyke. 

Jak dla mnie jakiekolwiek zezwolenie na takie puszczanie nie do końca ma prawo sie udac, i raczej wprowadzi tylko bałagan  :huh:

Poza tym nikt z reguły za bindy nie "banuje, jedynie mutuje. 

Bindy stanowcze nie przez to jest tylko "burdel" na serwerze bo, każdy chce coś pokazać. Niema takiej opcji nadal będą rozdawane muty / permanentne muty ewentualnie jak ktoś będzie tego bardzo nadużywał dostanie bana na pare dni, a w sprawie jakiegoś filmu zgłaszaj się do rekina jeżeli znasz się na tym.