Nawalony_johny Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Nick na serwerze: Nawalony Johny Wiek: 14 (wczoraj miałem urodziny ) Liczba godzin w TF2: 140 Znajomość Sourcemod-a i panelu admina: 6/10 Mikrofon: Tak Po mutacji: Nie Czy miałbyś ochote wspmóc serwer pieniężnie poprzez kupno vip'a?: Oczywiście Doświadczenie w adminowaniu na innych serwerach TF2?: Nie Dlaczego akurat Ty? Pare zdań na temat tego jak możesz pomóc w rozwoju serwera: Chcę wspomóc wasz serwer jednocześnie na nim stróżować. Lubię pomagać graczom w problemach dotyczących serwera. Nie denerwują mnie dzieci ,,Krzykacze" ale gdy będzie taka potrzeba to zastosuję środki ochrony. Nie karzę nikogo bez powodu.Mogę co miesiąc (trochę rzadziej ) wspomagać wasz serwer kupnem vipa. Mam cichą nadzieję że mnie przyjmiecie Pozdrowienia!Nawalony Johny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luigi100 Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 niestety aktualnie jest sporo adminów moim zdaniem, więc aktualnie odpada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nawalony_johny Posted July 23, 2016 Author Report Share Posted July 23, 2016 Okey. W razie jakby się zwolniło miejsce na Administratora proszę się ze mną skontaktować. Pozdro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts