RapGod Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Można Prosić o powód PermMute oraz PermGaga ? Nick : Rap God sn Link to comment Share on other sites More sharing options...
KuBi Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Pgag zostal zalożony przezemnie i powodem było: ogólne obrażanie, nazywanie mnie "KUDIM" (Ostrzegalem wielokrotnie że te stwierdzenie jest dla mnie wysoko obraźliwe i nie życzę sobie nazywania mnie tak. Ty nadal tak pisaleś więc niestety skończyło się to tak a nie inaczej.) Lubię cię i mam nadzieje że kolejnego razu już nie będzie bo pgag zostaje unieważniowy. Pamiętaj że z mojej strony kolejnego ostrzeżenia nie będzie więc uważaj na siebie i swoje zachowanie.(Z tego co wiem Pmute został założony przez Kwaśnego). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapGod Posted July 11, 2016 Author Report Share Posted July 11, 2016 Dzięki kubi no ale nadal nie wiem za co pmute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwqsny Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Dałem ci pmuta bo ciągle gadałeś na voicechacie... nie było chwili w której sie nie odzywałeś. A proszę pamiętać że jakby te 30 osób na serwerze robiło to co ty to był by niezły burdel :/ 6. Spamowanie na czacie: gag(knebel) lub ban do 7 dni DEAL WITH IT :B1: EDIT: nie nazwałbym tego w sumie zwykłym gadaniem bo napierdzielał na micu co 5 sekund a z tego co wiem to muty jakieś już dostawał Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ garmmi Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 Nawet mi się przypomniała ta osoba. Nawet dzisiaj, a w zasadzie to już było wczoraj włączałeś jakieś "bindy" Pana "Stonogi". Więc pmute jest nadany słusznie. Zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts