DemonHQ Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 Witam, nie wiem jak i kiedy, ale zgrzeszyłem. Bardzo źle się z tym czuje i obiecuje poprawę. Bana dostałem ponad 20 dni temu i ten okres 20 dni był najgorszą chwilą w moim życiu. Czuje się niepełny, mam zbyt dużo wolnego czasu oraz brakuje mi tej promiennej atmosfery sprzyjającej Waszemu serwerowi. Proszę zatem o unbana, który wypełni tą ogromną pustkę w moim malutkim rozbitym serduszku. Pozdrawiam ekipę jedynego słusznego serwera surf Nick : Demon♥Steam : http://steamcommunity.com/id/DemonHQ/SID : STEAM_0:0:62546144Dodaje ss'a z info o banie >.< http://imgur.com/BxdqTbQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ garmmi Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 Jeżeli dostałeś bana na tyle czasu i od mojej osoby to znaczy, że puszczałeś bindy, a jedyne co ja zdążyłem zrobić to wpisać status w konsoli i dodać Ci bana po steam id, gdyż uciekłeś z serwera ja bana nie zdejmę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DemonHQ Posted July 13, 2016 Author Report Share Posted July 13, 2016 Ani razu w zyciu nie uzyłem hldj, slam'a , albo czegos tego typu. Nie ma powodu bana w source banie, a teraz tylko się domyślasz za co mogłeś mi dać, nikt nie jest w stanie potwierdzić tego, że puszczałem bindy, chociaż cały czas tam siedzi po 20 osob, a na koniec historii dostałem bana w dzień w którym nie było mnie na serwerze. Nie wpadles na to, że ktoś mógł mieć mój nick, a potem jak wszedłem to wziales moje id? Ja pierdole XDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaroOO Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 DemonHQ, dostałeś bana z takiego samego powodu jak ja czyli "bugowanie" dostałeś pkt od Somqa przez challenge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DemonHQ Posted July 14, 2016 Author Report Share Posted July 14, 2016 BaroOO ale to nie było żadne bugowanie, tylko plugin dodający challenge daje mozliwosc scigania się o max 500 pkt a my chcieliśmy polecieć o 10k, wygrałem a Someq mi je najzwyczajniej przesłał. A tak to wychodzi na to, że jakbym wygrał z kimś normalnie ~20 challenge pod rząd to bym dostał bana "za bugowanie" ? XD W regulaminie nie ma żadnego punktu zakazującego challange'owania się o niestandardową liczbę pkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ garmmi Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 DemonHQ, banowałem po steam id więc nie mogłem się pomylić biorąc od innej osoby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaroOO Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 Wiem, że nie ma, i dlatego też się kłóciłem o UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ garmmi Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 Co do tzw "czelendży" codziennie je nadzoruje (jest ich historia i jest napisane czy ktoś wygrał / przegrał / poddał się i z kim to zostało robione więc widać kto sobie "przesyła punkty"), a to podchodzi pod bugowanie pluginu oraz tworzysz próg punktów niemożliwy do przebicia dla innych graczy zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts