Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Unban plz Demon

DemonHQ
 Share

Recommended Posts

Witam, nie wiem jak i kiedy, ale zgrzeszyłem. Bardzo źle się z tym czuje i obiecuje poprawę. Bana dostałem ponad 20 dni temu i ten okres 20 dni był najgorszą chwilą w moim życiu. Czuje się niepełny, mam zbyt dużo wolnego czasu oraz brakuje mi tej promiennej atmosfery sprzyjającej Waszemu serwerowi. Proszę zatem o unbana, który wypełni tą ogromną pustkę w moim malutkim rozbitym serduszku. Pozdrawiam ekipę jedynego słusznego serwera surf :)

Nick : Demon♥
Steam : http://steamcommunity.com/id/DemonHQ/​
SI​D : STEAM_0:0:62546144
Dodaje ss'a z info o banie >.<​
​​

http://imgur.com/BxdqTbQ

Ani razu  w zyciu nie uzyłem hldj, slam'a , albo czegos tego typu. Nie ma powodu bana w source banie, a teraz tylko się domyślasz za co mogłeś mi dać, nikt nie jest w stanie potwierdzić tego, że puszczałem bindy, chociaż cały czas tam siedzi po 20 osob, a na koniec historii dostałem bana w dzień w którym nie było mnie na serwerze. Nie wpadles na to, że ktoś mógł mieć mój nick, a potem jak wszedłem to wziales moje id? Ja pierdole XDDDDD

BaroOO ale to nie było żadne bugowanie, tylko plugin dodający challenge daje mozliwosc scigania się o max 500 pkt a my chcieliśmy polecieć o 10k, wygrałem a Someq  mi je najzwyczajniej przesłał. A tak to wychodzi na to, że jakbym wygrał z kimś normalnie ~20 challenge pod rząd to bym dostał bana "za bugowanie" ? XD W regulaminie nie ma żadnego punktu zakazującego challange'owania się o niestandardową liczbę pkt.

Co do tzw "czelendży" codziennie je nadzoruje (jest ich historia i jest napisane czy ktoś wygrał / przegrał / poddał się i z kim to zostało robione więc widać kto sobie "przesyła punkty"), a to podchodzi pod bugowanie pluginu oraz tworzysz próg punktów niemożliwy do przebicia dla innych graczy zamykam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.