Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Nowy styl

Jaśnie Pan
 Share

Recommended Posts

Niniejszym KrasulaCru chciała zaprezentować Wam nowy szablon forum WCHorange w wersji BETA.

Bylibyśmy bardzo wdzięczni za zgłaszanie uwag dotyczących estetyki, błędów, czytelności (kolorystyki) poszczególnych elementów. Dla tych osób, które wolą jaśniejszą kolorystykę, pozostawiamy do wyboru przejściowy styl forum (WCHshadow) dostępny w menu wyboru w stopce, zakładka Styl. Ludziom ze słabym sprzętem z kolei dedykujemy styl domyślny o nazwie Default.

Na pewno kolorystyka poszczególnych serwerów zostanie zmieniona i ujednolicona bo na obecną chwilę przypomina choinkę. Przygotujemy także nowe bannerki.

Trzy krótkie pytanka:

Czy wrócą obrazki dla wszystkich forumowych grup?

Czy będzie widać kto lajkuje post?

Czy wrócą podpisy?

pozdrawiam

ps fajnie to wygląda aż mi dyga

7 minut temu, PanPP napisał:

I fajnie by było jak ta płomienna świnka by się ruszała gdyby się na nią najechało kursorem :)

zrób taką

Teraz, PanPP napisał:

Gdybym umiał to z chęcią :D.

Spróbuj!

Jak zrobisz taką, że jak najedziesz to się odwróci tyłem i szczeknie dupą to Ci wyślę zdjęcie mojego bydlaka.

58 minut temu, Thunder napisał:

Trzy krótkie pytanka:

Czy wrócą obrazki dla wszystkich forumowych grup?

Czy będzie widać kto lajkuje post?

Czy wrócą podpisy?

1.Tak, ale inne.

2. Też mnie to trapi... 

3. Nie wiem czy się da, sprawdzę w dzień. 

51 minut temu, PanPP napisał:

I fajnie by było jak ta płomienna świnka by się ruszała gdyby się na nią najechało kursorem :)

W planach coś podobnego... :-) 

@UP Zrobiłem sygnaturki, tak jak widać u mnie na dole :P No i również jak po waszych giga podpisach... :P Jakby coś to na telefonach tego nie będziecie widzieć!

55 minut temu, PanPP napisał:

O kurwa XDDDDDDDDD.

Weź mi zrób takiego łysola ale czarnego i napis PePe to król dziobaków jebany

spierdalaj lizodupie

Czy da radę oddzielić jakoś podpis od posta? Czasami się gubię, zwłaszcza jeśli ktoś ma wyłącznie tekst w podpisie, jedyne co oddziela to napisy "Cytuj i Edytuj".

Nie wiem czemu, ale zapomniałem jak to było wcześniej, w każdym razie przydałaby się jakaś kreska albo cokolwiek, jeśli to możliwe ofc.

zmieć ciutke rozdzielczość bo mi sie wydaje, że ona jest kurwa na takiego bydlaka w skali 16:10 co jest troche dojebane

Czekam na:

- Animowane Avatary

- bardziej zaawansowany system dodawania postu (ten jest troche taki upośledzony )

- Banery Rang 

- Zajebistrzych adminów :/ bo Ci tylko pod biurkiem pracować umieją a na to już dupa

15 godzin temu, adi napisał:

Mówisz i masz. Proszę. :)

szybki szpil bejbe, superancko!

3 godziny temu, MalinKa napisał:

zmieć ciutke rozdzielczość bo mi sie wydaje, że ona jest kurwa na takiego bydlaka w skali 16:10 co jest troche dojebane

na mojego bydlaka musiała by być rozdzielczość w skali 6:9

Nie wiem czy to tylko u mnie, czy u innych też, ale forum czasami przy dłuższych postach (np. tych wg wzoru [podania, przywitania itp.]) krzaczy się, a właściwie to wyjeżdża poza post

6OJ78gV.jpg

da6cZKh.jpg

To moi drodzy, jest wina formatowania tekstu, a dokładniej tej pogrubionej czcionki. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale przypuszczam, że to coś ze wzorami podania/przywitania. Były pisane na starych forach, jeszcze starszych niż to co było wcześniej. No i ma prawo się coś gryźć. Naprawiłem te dwa posty, wystarczy skopiować tekst i wkleić go z powrotem, usuwając formatowanie tekstu. Więc taka prośba do osób, które posiadają możliwość edycji postów. Wykonajcie taką edycję, gdy zobaczycie taki post. Dziękuję :)