Jaśnie Pan Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 Niniejszym KrasulaCru chciała zaprezentować Wam nowy szablon forum WCHorange w wersji BETA. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za zgłaszanie uwag dotyczących estetyki, błędów, czytelności (kolorystyki) poszczególnych elementów. Dla tych osób, które wolą jaśniejszą kolorystykę, pozostawiamy do wyboru przejściowy styl forum (WCHshadow) dostępny w menu wyboru w stopce, zakładka Styl. Ludziom ze słabym sprzętem z kolei dedykujemy styl domyślny o nazwie Default. Na pewno kolorystyka poszczególnych serwerów zostanie zmieniona i ujednolicona bo na obecną chwilę przypomina choinkę. Przygotujemy także nowe bannerki. ✪ UrseK 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 Jestem na tak (y) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 syf, i nie jest wąskoekranowy Dodatkowo w innych stylach standardowa czcionka zlewa się z tłem i nic nie widać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted July 27, 2016 Author Report Share Posted July 27, 2016 @w0mbat sprzedaj poloneza, kup monitor MISIA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 Trzy krótkie pytanka: Czy wrócą obrazki dla wszystkich forumowych grup? Czy będzie widać kto lajkuje post? Czy wrócą podpisy? pozdrawiam ps fajnie to wygląda aż mi dyga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 I czemu nie widać mojego obrazku że nakurwiam tygryski :__,__: Thunder czy mógłbym wiedzieć gdzie znajdę taką łysine w internetach jak twoja profka :_:? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 I fajnie by było jak ta płomienna świnka by się ruszała gdyby się na nią najechało kursorem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 7 minut temu, PanPP napisał: I fajnie by było jak ta płomienna świnka by się ruszała gdyby się na nią najechało kursorem zrób taką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 Gdybym umiał to z chęcią :D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 Teraz, PanPP napisał: Gdybym umiał to z chęcią :D. Spróbuj! Jak zrobisz taką, że jak najedziesz to się odwróci tyłem i szczeknie dupą to Ci wyślę zdjęcie mojego bydlaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 58 minut temu, Thunder napisał: Trzy krótkie pytanka: Czy wrócą obrazki dla wszystkich forumowych grup? Czy będzie widać kto lajkuje post? Czy wrócą podpisy? 1.Tak, ale inne. 2. Też mnie to trapi... 3. Nie wiem czy się da, sprawdzę w dzień. 51 minut temu, PanPP napisał: I fajnie by było jak ta płomienna świnka by się ruszała gdyby się na nią najechało kursorem W planach coś podobnego... :-) @UP Zrobiłem sygnaturki, tak jak widać u mnie na dole No i również jak po waszych giga podpisach... Jakby coś to na telefonach tego nie będziecie widzieć! ✪ Thunder 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 13 godzin temu, Thunder napisał: Spróbuj! Jak zrobisz taką, że jak najedziesz to się odwróci tyłem i szczeknie dupą to Ci wyślę zdjęcie mojego bydlaka. Po co mi ten chrabąszcz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Pusia Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 Styl fajny ale brakuje tego czegoś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 poloneza nie sprzedam monitor kiedyś kupię styl nadal chujowy thunder gdzie masze matki? czemu nie zrobicie jednego stylu takiego fest starego, jak np. przemo coś tam, coś tam, co by odpowiadał takim starociom jak ja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 zajebiście, że podpis działa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 O kurwa XDDDDDDDDD. Weź mi zrób takiego łysola ale czarnego i napis PePe to król dziobaków jebany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 55 minut temu, PanPP napisał: O kurwa XDDDDDDDDD. Weź mi zrób takiego łysola ale czarnego i napis PePe to król dziobaków jebany spierdalaj lizodupie ✪ adi and Jaśnie Pan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Czy da radę oddzielić jakoś podpis od posta? Czasami się gubię, zwłaszcza jeśli ktoś ma wyłącznie tekst w podpisie, jedyne co oddziela to napisy "Cytuj i Edytuj". Nie wiem czemu, ale zapomniałem jak to było wcześniej, w każdym razie przydałaby się jakaś kreska albo cokolwiek, jeśli to możliwe ofc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 Mówisz i masz. Proszę. ✪ Thunder 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 zmieć ciutke rozdzielczość bo mi sie wydaje, że ona jest kurwa na takiego bydlaka w skali 16:10 co jest troche dojebane Czekam na: - Animowane Avatary - bardziej zaawansowany system dodawania postu (ten jest troche taki upośledzony ) - Banery Rang - Zajebistrzych adminów :/ bo Ci tylko pod biurkiem pracować umieją a na to już dupa ✪ PanPP 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 15 godzin temu, adi napisał: Mówisz i masz. Proszę. szybki szpil bejbe, superancko! 3 godziny temu, MalinKa napisał: zmieć ciutke rozdzielczość bo mi sie wydaje, że ona jest kurwa na takiego bydlaka w skali 16:10 co jest troche dojebane na mojego bydlaka musiała by być rozdzielczość w skali 6:9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted August 1, 2016 Report Share Posted August 1, 2016 mnie się podobuje! kwestia czasu, a będzie jeszcze ładniej. Kawał dobrej roboty anyway. Czasu u mnie jak na lekarstwo, ale jak coś trzeba to piszcie na priv albo na FB ; ) (opcjonalnie- numer telefonu znacie) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Nie wiem czy to tylko u mnie, czy u innych też, ale forum czasami przy dłuższych postach (np. tych wg wzoru [podania, przywitania itp.]) krzaczy się, a właściwie to wyjeżdża poza post Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 U mnie również. ✪ Thunder 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 To moi drodzy, jest wina formatowania tekstu, a dokładniej tej pogrubionej czcionki. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale przypuszczam, że to coś ze wzorami podania/przywitania. Były pisane na starych forach, jeszcze starszych niż to co było wcześniej. No i ma prawo się coś gryźć. Naprawiłem te dwa posty, wystarczy skopiować tekst i wkleić go z powrotem, usuwając formatowanie tekstu. Więc taka prośba do osób, które posiadają możliwość edycji postów. Wykonajcie taką edycję, gdy zobaczycie taki post. Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts