Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Propozycja o wydłużenie map

XCptMorningWood
 Share

Recommended Posts

Dnia 27.07.2016 o 02:16, XCptMorningWood napisał:

Spora ilość graczy < w tym i ja :P > marudzi o krótkie rozgrywki  gdzie na mapach bez dobrej kampy ledwo co idzie uzbierać na golden deagla ,  a zawsze w razie problemów można wpisać rtv.

Propozycja jest o wydłużenie map do około 30 minut

Jak dla mnie dobra myśl aczkolwiek czy ja wiem pół godziny? Jak dla mnie o 5 minut dłużej styknie czyli z 15 na 20min.

19 godzin temu, XCptMorningWood napisał:

Jak juz napisalem to okolo pol godziny wiec moze byc np 25 min ;p

W sumie nie ogarnąłem, że aktualnie mapa trwa 20 minut xD Byłem przekonany że 15 więc w sumie wydłużenie mapy do 30 minut uważam za stosowne. 

Faktem jest, że ciężko uzbierać na GD i wg. mnie tak powinno być. Szczerze to sam bym z chęcią dodał jeszcze z 10pkt (tj. 60/70pkt) na GD i GKrowe, bo jak potrafisz kampić to na początku mapy już możesz mieć kolo 30-50pkt, więc leci to wystarczająco szybko by nabić te paredziesiąt punktów. 

Uzbieranie na GD lub inne wspomagacze nie ma być łatwe, dlatego też odrzucę tę propozycje.

Czasem mapy same się bugują i się restarują bez straty punktów, to jest kolejny argument, że nie trzeba wydłużać

Odrzucam

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.