XCptMorningWood Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 Spora ilość graczy < w tym i ja > marudzi o krótkie rozgrywki gdzie na mapach bez dobrej kampy ledwo co idzie uzbierać na golden deagla , a zawsze w razie problemów można wpisać rtv. Propozycja jest o wydłużenie map do około 30 minut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baginsky v2 Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 Dnia 27.07.2016 o 02:16, XCptMorningWood napisał: Spora ilość graczy < w tym i ja > marudzi o krótkie rozgrywki gdzie na mapach bez dobrej kampy ledwo co idzie uzbierać na golden deagla , a zawsze w razie problemów można wpisać rtv. Propozycja jest o wydłużenie map do około 30 minut Jak dla mnie dobra myśl aczkolwiek czy ja wiem pół godziny? Jak dla mnie o 5 minut dłużej styknie czyli z 15 na 20min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCptMorningWood Posted July 29, 2016 Author Report Share Posted July 29, 2016 Jak juz napisalem to okolo pol godziny wiec moze byc np 25 min ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baginsky v2 Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 19 godzin temu, XCptMorningWood napisał: Jak juz napisalem to okolo pol godziny wiec moze byc np 25 min ;p W sumie nie ogarnąłem, że aktualnie mapa trwa 20 minut xD Byłem przekonany że 15 więc w sumie wydłużenie mapy do 30 minut uważam za stosowne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 Faktem jest, że ciężko uzbierać na GD i wg. mnie tak powinno być. Szczerze to sam bym z chęcią dodał jeszcze z 10pkt (tj. 60/70pkt) na GD i GKrowe, bo jak potrafisz kampić to na początku mapy już możesz mieć kolo 30-50pkt, więc leci to wystarczająco szybko by nabić te paredziesiąt punktów. Uzbieranie na GD lub inne wspomagacze nie ma być łatwe, dlatego też odrzucę tę propozycje. Czasem mapy same się bugują i się restarują bez straty punktów, to jest kolejny argument, że nie trzeba wydłużać Odrzucam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts