Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga i próba odwołania.

Ridre
 Share

Recommended Posts

Twój nick: One man army

Twoje steam id:STEAM_1:1:34735190 03:15 95 0 

Nick Admina/gracza , na którego składasz skargę: Someq i KuBi (za błędy przepraszam :P) 

data i Godzina - kiedy mniej więcej się to działo 26.07.2016 godz 18. 

Opis Sytuacji: Brak szacunku do graczy, gdy stanąłem w obronie jednego z nich to dostałem muta na chwile bo tak było "wygodniej" gdy nie potrafili znaleźć trafnego argumentu i wdać się w normalną dyskuje. Po dłuższej rozmowie stwierdzialem jak tutaj wybiera nabór na poniektórych adminów (ładnie obrane w słowa, brak przekleństw :D) Chciałbym aby teraz ten post nie "zniknął" a ja nie chciałbym dostać ponownie warma na pisanie postów jakbyś mógł tyle zrobić dla mnie garmmi ;)) . Chciałbym o przedstawienie mi powodów mojego permamuta z wskazaniem (który punkt regulaminu złamałem) i udowodnienie Tego. Po to jest mute dostępny dla każdego jak nie chce się kogoś słuchać aby go użyć anie zabieranie mi możliwości rozmowy z fajną społecznością serwera ;)))) Proszę o unmute. Pozdrawiam. 

Widzę kolego że czasem nie widzisz różnicy w normalnym gadaniu a pier****** ... Dostałeś z mojej strony tylko mute do końca mapy lecz nie poprawiłeś swojego zachowania na kolejnej więc dostałeś mute na 60 minut gdzie i tak przez pluginy nie zbyt to działa ...

-----------------------------------------------------
Swoją drogą ... Późniejsze gadanie "Dajcie mi linka do skarg na forum" lub "Co to za serwer"  lel... Wg. mnie piszesz te skargę nie dlatego żeby dostać unmute ode mnie a po to żeby się popisać przed serwerem.

-----------------------------------------------------

Przypominam że ode mnie poleciał tylko mute na 60 minut więc od czego chcesz się odwoływać z mojej strony ? Jak już to pisz z takim czymś do somqa. 

Z mojej strony to wszystko :)

10 godzin temu, Ridre napisał:

Po dłuższej rozmowie stwierdzialem jak tutaj wybiera nabór na poniektórych adminów (ładnie obrane w słowa, brak przekleństw :D) 

Ładnie obrane w słowa to twoim zdaniem " Nabór na tych serwerach wygląda jakby małpy przyłaziły do takiego pokoju i układały klocki". 

Brak szacunku do graczy

Kogo nie szanuje?

Chciałbym o przedstawienie mi powodów mojego permamuta z wskazaniem (który punkt regulaminu złamałem) i udowodnienie Tego.

Złamałeś dokładnie 7 punkt regulaminu, obrażając całą administracje.

Jedyne co moge o tej sytuacji powiedzieć, to to, że gracz One man army, także przy mojej wcześniejszej obecności, prowokował mnie, jak i reszte obecnych adminów ironicznymi i złośliwymi komentarzami. Oczywiście zacytować niczego nie mogę, ponieważ Gracz mowił wszystko na czacie głosowym. 

Jednak nawet trafnymi cytatami nie sposób byłoby oddać atmosfery ogolnej złośliwości, ironnii i satyry jaka emanowała z twoich wypowiedzi. 

Wyżej wymienione zdania, mogą byc jedynie z mojej strony podane jako coś w rodzaju "reskargi" na gracza, ponieważ sam, nie bedac przy incydencie "permmutowania", nie mam o "poszkodowanym" dobrego zdania, ponieważ sam zostałem przez niego prowokowany i wyszydzony ;c

JAk dla mnie powód permmuta jest dość jasny; jak i Ty sam nie wykazujesz zbyt dużej chęci poprawy, jak i wiadome jest, że twoją sarkastyczną naturą bęziesz wciąż probował prowokować ludzi jak i psuć atmosferę na serwerze uderzając w adminów jak i powoli toczyć niczym kornik twarde i przyjacielskie więzi mieędzy adminami i graczami, ktore mają sie całlkiem dobrze, dopóki taki ktoś jak Ty nie sprobuje ich "dla żartów" "trollu" popsuć ;/

Kolejny brak dowodów i możliwe ze bzdury wyssane z palca? Mam pisać na forum o.boże jak przepraszam ze moje zachowanie abyś dostrzegł chęć poprawy? Skąd mogę wiedzieć że to nie jest zmowa na mnir abym nie dostał unmute? Czekam na dowody za co permamute

Nie ma dowodów, przykro mi. Sędziami w tym wypadku są admini. ktorzy kieruja sie regulaminem i oceniaja sprawy na bieżąco.  Jeśli ktoryś z nich uznał Pańskie komentarze za obrażliwe, tj podpadające pod ktoryś punkt regulaminu, ukarał pana według własnej oceny. Nie jest pan w sądzie, tylko na serwerze społecznościowym gry Counter Strike Global Offensive. 

Jeżeli według pana jest to zmowa administracji, to jaki jest cel skladania jakiegokolwiek odwołania? 

Został pan słusznie wyciszony za obrazę administracji. > Dowodow nie ma, przez uzycia wtedy przez pana czatu głosowego. > administracja nie potrzebuje pozniejszych dowodów na podtrzymanie permamamentego muta. > WSZYSTKIE WYROKI ZAPADAJĄ NA BIERZĄCO, w tym wypadku po wypowiedzeniu obrażliwych słów.

RAdzę poczekać na decyzję administratora, przez ktorego mute był nałożony. JEdnak z powodu braku jakiejkolwiek chęci poprawy. JAK I obrzydliwej złośliwośi i dumy Pana poszkodowanego, opowiadałbym się za podtrzymaniem permmuta. Porównanie do małp? Nie obraziłbym sie kilkaset tysiecy lat temu. 

Cała ta sytuacja jest tylko i wyłacznie wytworem pańskiej odpychającej sarkastycznej natury.

Nie proś bo sprawa nie jest zakończona. Skarga została złożona ,brak dowodów na to abym otrzymał permamute. Nie rozumiem jak wg was powinienem okazać skruchę?  Prosić o przebaczenie i obiecać ze będę zachowywał się jak? Wg mnie brak sensownych argumentów...