biAła_koSzula Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 ankietka na wbicie na serw fajnej mapki ka_monkey gdy serw byl non steam na wch1 mapka cieszyÂła siĂŞ duÂżÂ? popularnoÂ?ciÂ? w koĂ?cu ile moÂżna graĂ? ciÂ?gle tylko inferno,dust, train itp a mapka zajebista (fun) http://www.fpsbanana.com/maps/8171 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchy-KzK- Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 nie i chuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 gorszego gowna w zyciu nie gralem o ile pamietam bylo na 4fun jak ale dawno jeszcze admina wtedy mialem i po 2 min byl vote na next bo wszystkim sie nie podobalo. gowno jakich malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
biAła_koSzula Posted November 25, 2008 Author Report Share Posted November 25, 2008 gorszego gowna w zyciu nie gralem o ile pamietam bylo na 4fun jak ale dawno jeszcze admina wtedy mialem i po 2 min byl vote na next bo wszystkim sie nie podobalo. gowno jakich malo wrzodkiewka nie kÂłam bo to grzech wÂłaÂ?nie jak tÂ? mapĂŞ moÂżna byÂło wybraĂ? to all tylko ka_monkey no có¿ widzĂŞ ze 1:6 przygrywam i bĂŞdzie gorzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 obalic to gowno wiecej 4fun map pierdole SCOUTZ ROX! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 wiem jak bylo byla i zawsze bylo tylko rzotkiew zmien potem ja ktos usunal z serva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don KabanO^^ Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 noÂł Âłej Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake_ramoray Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Haha ta mapa jest bekowa. Skill skakania musi byĂ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 a ja za bo w sumie nie wiem czemu ale zagraÂłbym to xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djsmerf Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 cie pogielo ta mape na 4fun 10 na 10 to....... n/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
biAła_koSzula Posted November 25, 2008 Author Report Share Posted November 25, 2008 akurat na 20pplu jest doÂ?Ă? miejsca duza wysokoÂ?Ă? a zabawa jest przednia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djsmerf Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 ehh ale polowa nie umie sie tym obslugiwac i bede spadac i deadac ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 cie pogielo ta mape na 4fun 10 na 10 to....... n/c JAPAA SMORUNIEEEEEEEEE jak skaka� siê nie umie to ¿ycie... jak siê nie umie strzela� ze scoutów to te¿ sie deda jak jest sie s³aby ogó³em to sie gangeja nie wygrywa ot co.... 4fun to jest wiec dead sie nie liczy ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
biAła_koSzula Posted November 25, 2008 Author Report Share Posted November 25, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djsmerf Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 po 1 zajelem 3miejsce w kzk turnieju wiec umiem skakac po 2. top5 esl 2on2 po 3. nie nazywaj mnie tak tylko osiagnij cos na mutligamingu to pogadamy :[] peace for all Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaSiO Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 zwierzĂŞtom afrykaĂ?skim mĂłwimy stanowcze NIE :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 po 1 zajelem 3miejsce w kzk turnieju wiec umiem skakac po 2. top5 esl 2on2 po 3. nie nazywaj mnie tak tylko osiagnij cos na mutligamingu to pogadamy :[] peace for all po 1 nie startuje w tanich turniejach po 2 znam fibaka po 3 wygra³em 1 runde turnieju cs na ³�czno�ci po 4 gram w pi³ke w klubie i jestem fajnyyy osi�gnij co� w multisportingu to pogadamy ^^ baa jestem multiplatformowy na psp przez wi fi na ps3 przez neta i na pc to prawie jak multigaming... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djsmerf Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 po 4. 1 miejsce ogolnoszkolne pilki recznej po 5. 1 miejsce na podlasiu w pilce recznej po 6. 3 miejsce na turnieju w ulanie majorce peace osiagnalem cos na arenie sportowej ;] @ up ty i multigaming HAHA: O zaloz pierw konta na esl hlc gb to cie moze nazwe :} jak wygrasz pare turnieji ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 woow chcesz sie poprzebijac akurat ja tu widze 1 sport 1 miejsca w ogólnoszkolnych to mam z kosza nogi siaty ba nawet z nogi halowej wojewódzkiej sukcesy i so z tego ? k.... nie wiem czy wiesz ale to by³a tzw ironia zapraszam do s³ownika a mo¿e wyja�ni�...... pierdoli mnie to czy dobrze skaczesz czy grasz na eslu powiedzia³e� ze bêd� dedac i mnie jebie czy ty potrafisz to czy nie i jaki to nie jeste� zajebisty na eslu niestety ja mam co� takiego jak ¿ycie poza cs (szook ?). i jak widac pó¿niejsza wypowied¼ nie ma logicznego sensu wiêc proponuje idz do kibla stan przed umywalk� popatrz w lustro powiedz kapoosta jebnij g³ow� o zlew 3 razy wróc i poszukaj definicji ironi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 po 4. 1 miejsce ogolnoszkolne pilki recznej po 5. 1 miejsce na podlasiu w pilce recznej po 6.3 miejsce na turnieju w ulanie majorce peace osiagnalem cos na arenie sportowej ;] czym ty sie ziomek chwalisz ze grasz w turniejach pojedziesz jakies zera na esl, nie widze zebys tak kozaczyl na servie moze po prostu zera ograles i tyle, po 2 nie pamietam zeby bialystok osiagnal cos kiedys w pilce recznej. podaj rok i nazwe turnijeu bo mistrzost wojewodztwa na bank zescie nie wygrali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biAła_koSzula Posted November 25, 2008 Author Report Share Posted November 25, 2008 po 1 zajelem 3miejsce w kzk turnieju wiec umiem skakac po 2. top5 esl 2on2 po 3. nie nazywaj mnie tak tylko osiagnij cos na mutligamingu to pogadamy :[] peace for all to ogĂłlnie chyba nie na temat chcesz siĂŞ pochwaliĂ? to za³ó¿ osobny temat (Cs-my future) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Djsmerf jeszcze jeden post nie na temat a pozegnasz sie z pisaniem na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lame mode Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 j/w aaa i zeby bylop na temat to jestem na nie ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 hahaha no co ty ? xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
OniWiedząKocie. Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 wiĂŞc proponuje idz do kibla stan przed umywalkÂ? popatrz w lustro I PRZYPIERDOL W NIE BANIA TAK, ZEBY CI LUPIEZ BUTY PRZESYPAÂŁA DO KURWY NĂŠDZY. TeÂż jestem multisportowiec: elektryczne bierki podwodne, snowboarding kanapowy, oddawanie stolca na czas, maraton w niespaniu, wielobĂłj w dotarciu na uczelniĂŞ i intensywne opierdalactwo. WiĂŞc moÂżesz mnie naskoczyĂ? koleniu. Mapa jest tak kompletnie z przysÂłowiowej dupy, Âże siĂŞ w piÂĽdzie toto nie mieÂ?ci. Rzadko gram, ale jak juÂż gram, to kurwa nie na tej mapie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts