Lemonerino Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Witam! Chce zaproponować kilka zmian, które zwiększyły by przyjemność ze skakania 1. Nieskończona amunicja - chociaż bhop to skakanie, to jednak czasem trzeba strzelać w ściany czy bloki, żeby wylecieć do góry albo przejść dalej mape. A takie przeładowywanie co chwile jest uciążliwe i utrudnia zbytnio gre 2. Wyciszenie odgłosu chodzenia i skakanie innych graczy. Nie potrzeba słyszeć innych przecież to nie ranked. Takie skakanie 20 osób na respie jest naprawdę denerwujące. 3. Komunikacja między Spectami a resztą graczy. Tutaj Rekin próbował to naprawić, ale nadal nie działa. 4. Dodanie do Timera funkcji SYNC Pokazuje poprawność strafe' ów i jest bardzo przydatne do poprawy bhopa. Jeśli już o Timerze mowa, to reset wszystkich czasów nic nie dał. Czasy na mapie ( i admin ) ładują się czasem po 10 minut, przez co nie można grać bo straci się swój rekord. Może by zrobić tak jak na naszym surfie?? 5. Plugin SSJ ( Sixth Speed Jump ) - pokazuje speeda po X skokach, również przydatna rzecz. Niestety nie znalazłem żadnego linku 6. Zmiana tickrate - wiele osób pyta się czy będzie zmieniony tickrate na 128 ( obecnie 102.4). Także dodaje to do propozycji. Większy tick to lepsze skakanie. 7. Usunąć bronie na starcie czyli Scout i pistol - każdy i tak je wywala i denerwują bo cały czas wpadają do ręki 8. Skiny do kos?? - widziałem że macie taki plugin na Surfie więc to chyba nie będzie problemem 9. Dodanie !radio Chciałbym żeby każdy kto to przeczyta wypowiedział się co o tym myśli, co jest złe, co jest dobre. Ewentualnie jakieś poprawki, jakieś zmiany od siebie. Niech wyrazi swoje zdanie czy widzi te zmiany na serwerze. Pozdro -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Po ostatnim update Valve pojawiły się bugi na mapach. Jeśli ktoś jest w stanie to naprawić to byłoby świetnie, bo przez te bugi mapa jest od razu do zmiany. Z tego co wiem, to na innych serwerach również jest ten problem. (jeśli znajdę więcej map to dodam je tutaj) - bhop_arcane_b2_csgo - na 49 stage'u jest wyrzutnia, która zamiast wybijać to zatrzymuje na końcu. Chodzi o ten "tunel". Moment z mapy click - bhop_cutekittenz_csgo - na 10 stagu po spadku w dół i odbiciu się od ściany, blokuje nas kolejna niewidzialna ściana której tam nie powinno być i się po prostu spada Moment z mapy click jebnij basem synu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CormaC0321 Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Jak dla mnie propozycje te są dobre . Nawiązując do wyciszenia Stepów to naprawdę często denerwuje i przydałoby się to dodać , a co do innych mam to samo zdanie. Przydały by się pewne poprawki lub dodatki . Lemonerino 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qrupnik Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 o skurwesyn dojebałeś z tymi zmianami. Niech jedną rzecz zmienią to już będzie sukces Lemonerino 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemonerino Posted August 1, 2016 Author Report Share Posted August 1, 2016 Dnia 30.07.2016 o 17:25, Qrupnik napisał: o skurwesyn dojebałeś z tymi zmianami. Niech jedną rzecz zmienią to już będzie sukces Może i jest tego trochę, ale większość to poprawki, które polepszają granie, przyciągają nowych graczy i sprawiają, że serwer się rozwija. A chyba o to chodzi Przydałoby się chociażby po trochu coś robić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HousE2 Posted August 1, 2016 Report Share Posted August 1, 2016 Moze wreszczie bedzie sie dalo grac na serwie :c Co do zmian to niech naprawia wyrzutnie które strasznie lagują jak np. te na bhop_Badges_mini Lemonerino 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted August 1, 2016 Report Share Posted August 1, 2016 Dnia 30.07.2016 o 16:42, Lemonerino napisał: 1. Nieskończona amunicja - chociaż bhop to skakanie, to jednak czasem trzeba strzelać w ściany czy bloki, żeby wylecieć do góry albo przejść dalej mape. A takie przeładowywanie co chwile jest uciążliwe i utrudnia zbytnio gre 7. Usunąć bronie na starcie czyli Scout i pistol - każdy i tak je wywala i denerwują bo cały czas wpadają do ręki Co do tych odgłosów skakania, niemożliwe do wykonania z poziomu serwera na chwilę obecną, chyba, że jakiś plugin masz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemonerino Posted August 2, 2016 Author Report Share Posted August 2, 2016 10 godzin temu, adi napisał: Co do tych odgłosów skakania, niemożliwe do wykonania z poziomu serwera na chwilę obecną, chyba, że jakiś plugin masz? sm_cvar sv_footsteps 0 Tylko nie wiem czy to działa jedynie na odgłosy chodzenia czy również na odgłosy skakania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Sprawdzałem to, nie działa. Dlatego pytam o plugin. Grałeś na jakimś serwerze, gdzie były wyłączone te odgłosy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemonerino Posted August 3, 2016 Author Report Share Posted August 3, 2016 SourceCode bodajże Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts