Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Unban

Grzechu
 Share

Recommended Posts

Nick : Grzechu

ID : STEAM_1:0:90145610

Nick admina : Unnamed Retard#Pray4Paris

Link : =======

Opis Sytuacji : Admin o nicku unnamed wbił na server i zapytał mnie cytuję "Oj Grzechu Grzechu bo dostałem na ciebie screeny jak bugowałeś vipa i skracałeś oczywiście bugowaniem vipa bym tego nie nazwał ponieważ gdy chce przelecieć przez jakieś drzwi gdzie nie można przelecieć na gravitce muszę zmienić klasę oczywiście gdyby było np komenda !g (!gravity) zmienił gravitke i było by po kłopocie ale muszę zmienić klasę to że miałem 200 hp i kevlar to się przyznaje ale zrobiłem to tylko po to żeby przelecieć przez drzwi nieświadomie że jest to bugowanie gravitki co do skracania niezostało mi to udowodnione przez admina mówił cytuję "Sam widziałem" chociaż nie było go nawet na serverze chciałbym zobaczyć dowód że (niby) skracałem do servera nic nie mam ale prosiłbym o dodanie komendy !gravity jeśli rzecz jasna sh!rou bądź rekin znajdą czas lub będą mieli chęci zrobić tą własnie komendę ale jednak ten server jest zbyt dobry i jest moim najlepszym serverem jeśli chodzi o deathruna mam tam elitke i jednak dla jednych ludzi 16 godzin to rzut beretem a dla mnie to męczarnia czekać na unbana na sieci deathrun ponieważ są wakacje prosze o rozpatrzenie mojego odwołania do samego unnameda nic nie mam

Pozdrawiam Całą administracje servera jak i sieci piona

kurde wszystko się da przejść i na niższej grawitacji i na normalnej więc kurde nie gadoj głupot ;P jak nie chce ci sie speeda tracić to po prostu graj na rambo od początku rundy i tyle c; odpalisz sobie rambo i moonwalkera może do tego dodasz jeszcze predatora i na pewno wtedy ktoś cię zabije no bez przesady Grzechu

18 godzin temu, Grzechu napisał:

Opis Sytuacji : Admin o nicku unnamed wbił na server i zapytał mnie cytuję "Oj Grzechu Grzechu bo dostałem na ciebie screeny jak bugowałeś vipa i skracałeś"

Nie dokończyłeś mojej całej wypowiedzi. Zapytałem się ciebie dodatkowo: ''Czy bugowałeś Vip-a?" ,a Ty na to: ''Nie, po co mam bugować Vip-a?''. Dodam, że na PW, napisałeś do mnie, że bez dowodów nie mogę cb zbanować i że Mam zły dzień więc Banuje bez powodu. Punkt 15 regulaminu mówi jasno: Cwaniactwo: ban do 2 dni.

14 godzin temu, Grzechu napisał:

co do skracania niezostało mi to udowodnione przez admina mówił cytuję "Sam widziałem" chociaż nie było go nawet na serverze chciałbym zobaczyć dowód że (niby) skracałem

W tym momencie byłem na serwerze pod nazwą DickHead, Skróciłeś Drzwi pomiędzy rundą 9, a 10 na Mapce HolyShit .

• 1 month later...