YolYou Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Witam chciałbym złożyć odwołanie od permbana - Banował ,, Xenz 71 '' za podobno '' wallhacka -,- ''. :/ Tak troche głupio, że go dostałem tego perma, bo dzisiaj cały dzień grałem by być w top10 ;d. Udało sie być 4 ale cóż. ;d SteamId: STEAM_1:0:135596764 Link do permbana: http://www.wiejska-chata.pl/bans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:135596764&advType=steamid&Submit Mój nick: ็ ♕ AveJa ♕ :3 #Pozdrawiam ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 To jest forum FFA , Areny sa niżej YolYou 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenz Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Zacznijmy od tego iż nie wiedziałeś że mam admina na serwerze 5 MAPS i wyzywałeś mnie od haxów itp . Ja to zignorowałem więc ty pisałeś ze zaraz przyjdzie twój kolega "lepszy hax" i rozwali serwer no cóż tak się stało grał na Spinbocie dużo ludzi to wdziało bo na serwerze grało jakieś 15 osób wtedy. Gdy dostał tego bana nadał nie odpuszczałeś i pisałeś ze to nie koniec żeby czekał dalej minęła następna mapa twój kolega znów nas odwiedził na innym koncie wtedy miał Aimbota i znów dostał perma a ciebie obserwowałem od dłuższego czasu bo ludzie mi gadali w teamie ze coś masz i czy bym tego nie sprawdził więc wyszedłem z gry zalogować się na 2 konto żebyś nie widział że cie obserwuje na spectaorze i okazało się że lubisz patrzyć przez ściany więc znów zalogowałem się na główne konto i poszedł banik. Nie ma możliwości unbana nawet z tego powodu iż namawiałeś swojego kolegę na rozwalenie serwera . Jeśli sądzisz że tak nie było mogą to sprawdzić właściciele serwera po przez logi bądz poprostu zapytać graczy z serwera Dziękuje ! Grzesiu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YolYou Posted August 2, 2016 Author Report Share Posted August 2, 2016 Ja lubię patrzeć przez ściany? Ja mam nie całe 60 fps i ledwo co się ruszam jak duzo osób jest na serwie .... A tego typka poznałem grając na serwie i to nie moja wina, iż on trolluje cheatujać a i ja go na nic nie namawiam on tak chodzi po serwach i trolluje i ja go nie kontroluje i nie namawiam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YolYou Posted August 2, 2016 Author Report Share Posted August 2, 2016 A i się nie dziw, że czasem dobrze strzele i ludzie płaczą jak mają silvery zazwyczaj a ja mge mialem LE i mam 1600h w cs + 500h na brata koncie ,..,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
YolYou Posted August 2, 2016 Author Report Share Posted August 2, 2016 Taki np. LOLYOU obejrz jego gre ... Też go zbanujesz gdyż '' lubi mierzyć przez ściany;'' albo że czasem mu coś sie uda ladnego ugrac?? Każdy czasem ma przypadkowe spojrzenia przez ściane a sam o tym nie wie...., Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenz Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Powiem tak niech właściciele to sprawdzą jak da rade to logi i ludzi którzy grali w tym czasie niestety taką kiepska wymówka nic nie zdziałasz... Cytuj "ja mge mialem LE i mam 1600h w cs + 500h na brata koncie" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YolYou Posted August 2, 2016 Author Report Share Posted August 2, 2016 Niech sprawdzą sobie włąściciele demka, iż nie cheatowałem dla mnie no problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YolYou Posted August 2, 2016 Author Report Share Posted August 2, 2016 Tylko dziwi mnie 1 rzecz, iż ty zbanowałeś mnie za ,,cheaty '' , bo tobie tak gracze powiedzieli... Nie mogłeś nawet ich spytać o demko lub inny dowód albo ty nawet też nie podałeś demka żadnego jako dowód... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 1 minutę temu, YolYou napisał: Tylko dziwi mnie 1 rzecz, iż ty zbanowałeś mnie za ,,cheaty '' , bo tobie tak gracze powiedzieli... Nie mogłeś nawet ich spytać o demko lub inny dowód albo ty nawet też nie podałeś demka żadnego jako dowód... Nie można napisać tego w 1 poście? Jest opcja EDYTUJ! YolYou 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YolYou Posted August 2, 2016 Author Report Share Posted August 2, 2016 ok xDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenz Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Napisałem że cię sprawdzałem na spectatorze na innym koncie i tyle mi wystarczyło. Ponieważ jestem kilku letnim obserwatorem overwatcha w csgo a za czasów 1.6 byłem też sędzią na banid . Takie doświadczenie mi wystarcza żebym mógł ludzi sprawdzać i oceniać pozatym ten ban też jest wynikiem tym co wcześniej napisałem o umyślnym haxowaniu twojego kolei którego sam zaprosiłeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
YolYou Posted August 2, 2016 Author Report Share Posted August 2, 2016 ,, Kilku letni obserwator''?.... Mi brat nawet musiał pobierać csa bo źle go pobierałem człowieku ... Co dopiero, by było z haxami Po co bym miał w takim cs cheatowaac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. 1. Kolega zbanowany ma nick jak chińska podróbka LOLYOU. 2. Kolega zbanowany zniża się do takiego poziomu że kurwa nie potrafi włączyć pobierania na steam :_____________:. 3. Jeżeli prawdą jest to co napisał ADMIN że wołałeś koleżkę na server to ja bym cie zalał kurwa w kakao i byś się mógł wynieść na inny server. 4. Niech najlepiej sprawdzą logi czy chuj wie co i sprawdzą sobie inni admini jak grałeś. 5. CS1.6-- BRAKUJE MI TEGO "wstaw SSy na forum....." to by mogło wszystko wyjaśnić ale nw czy można tak w CSGO. 6. Fajna gównoburza do usłyszenia wsioki. :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 ✪ PanPP and YolYou 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobe' Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Dostaleś to dostałeś, decyzje admina nie podlegają dyskusji. Xenz ogarnal cie na spect. a ty dalej szukasz wymówki. Uwielbiam takich kozaków, skoro ogarnąl cię, dostales banika to po co robić drame na forum. Jeszcze ta akcja z kolega xd Jak dla mnie jest po sprawie ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Bobee dajmy rozkręcić się akcji tej dramy xDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 3 minuty temu, PanPP napisał: Bobee dajmy rozkręcić się akcji tej dramy xDD Jestem za . Macie jakieś pomysły? Zapraszam do odpowiedzi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 1. PP 2. 17 3. Nie znam typa 4. Nie lubie rudych loch 5. Wole anime 6. W dziewczynach 7. Dziobaki w tym wieku mają już wnuczęta 8. Poka bydlaka 9. Myszka ( ͡° ͜ʖ ͡°) 10. Tabasko 11. Ciężko powiedzieć 12. kolorwy 13. Czysta/ Browar z Namysłowa 14. Mam bydlaka 15. Dzień kobiet Do odpowiedzi nominuję kolege zbanowanego aby drama nabrała rozpędu Grzesiu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 # Zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts