Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

.

snejk25
 Share

Recommended Posts

W dniu 11.08.2016 o 13:26, olemba napisał:

dostales bana do admin VirusX, problem jest taki, ze ow admin nie gral w csa od 2012 roku. Jakis debil zapomnial usunac mu flag z serwera i gdy virus wrocil do gry pare dni temu nadal byc adminem. Rozdal pare banow i znow skonczyl z csem. Niestety na naszej sieci jest zasada, ze nie zmieniamy banow innych adminow. Aby uzyskac bana musialbys pojechac do Ustrzyków Gornych i isc szlakiem na Tarnice - tam virusx ma swoja chatke z kozimi skórami. Jestes gotow podjac sie takiego zadania?

.

W dniu 11.08.2016 o 13:26, olemba napisał:

dostales bana do admin VirusX, problem jest taki, ze ow admin nie gral w csa od 2012 roku. Jakis debil zapomnial usunac mu flag z serwera i gdy virus wrocil do gry pare dni temu nadal byc adminem. Rozdal pare banow i znow skonczyl z csem. Niestety na naszej sieci jest zasada, ze nie zmieniamy banow innych adminow. Aby uzyskac bana musialbys pojechac do Ustrzyków Gornych i isc szlakiem na Tarnice - tam virusx ma swoja chatke z kozimi skórami. Jestes gotow podjac sie takiego zadania?

.

3 godziny temu, snejk25 napisał:

czekaj ty ja mam tam jechać w realu ????

NIE KURWA, NA NIBY

śmiałem się po poście olemby, ale to pytanie mnie rozpierdoliło DOSZCZĘTNIE

W dniu 11.08.2016 o 21:02, snejk25 napisał:

hyba was coś pojebało mam jechać w huj kilometrów po 1 zajebane odbanowanie huj wole zmienić server a nie jechać po zajebane  odbanowanie

W dniu 11.08.2016 o 19:50, Grzesiu napisał:

Jest jeszcze opcja Mapa Google i musisz podeśłać ss'a.

ten koleś musi trolować, przecież to jest kurwa niemożliwe, zara mje z laci wyjebie XD

edit:

przecież każdy wie, że ss'a to z angielskiego "akt chrztu", musisz podesłać skan, bo inaczej nie admini nie będą mogli zweryfikować bana

2 godziny temu, PanPP napisał:

I musisz mieć pozwolenie od rodziców i prababci w 25 językach. Bo inaczej UE Cie dojedzie ;(

nie trzeba 25, wystarczy po hebrajsku

jak babcia umie po hebrajsku i jest przed 60 to chętnie wezmę numer

• snejk25 changed the title to .