Kyushmi Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 dobry, chciałem wbić wczoraj na wiejską na ffa i pojawił mi się komunikat że posiadam bana, sprawdzam na bans wiejska chata i mam bana za speed hacka, steamid i ip jest moje, no ale jest jakiś dowód na to że używałem "speedhacka"? i czy istnieje coś takiego w cs:go jak speedhack, on już został chyba fixnięty w cs:s. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TicQ Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Speedhack był, jest i będzie. Tylko teraz popularniejszy w nieco innej formie. Lag-switch. Wysyłasz powiadomienie, laguje cie na chwile i po chwili z olbrzymią prędkością przemieszczasz się w miejsce gdzie był byś normalnie biegnąc No ale trzeba czekać na to co powie justo na ten temat :v Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyushmi Posted August 11, 2016 Author Report Share Posted August 11, 2016 4 minuty temu, zackcolin napisał: Speedhack był, jest i będzie. Tylko teraz popularniejszy w nieco innej formie. Lag-switch. Wysyłasz powiadomienie, laguje cie na chwile i po chwili z olbrzymią prędkością przemieszczasz się w miejsce gdzie był byś normalnie biegnąc No ale trzeba czekać na to co powie justo na ten temat :v z tego ci mi wiadomo to bardziej fake lag niż lag-switch. :f no albo przecinasz sobie kabel od neta i masz lag-switcha xDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 Jestem na nie, 3 razy nie dziękujemy za występ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts