lordo Posted August 18, 2016 Report Share Posted August 18, 2016 Tutaj głównie do xenza Mianowicie proponuję do wzoru na podanie dodać takie pytania jak Czy grasz na naszym serwerze minimum 15 dni? I pytanie i range w cs go i ewentualny skrin rangi dla potwierdzenia Myślę że takie 2 pytania powinny być w wzorze o podanie bo w sumie Jest to ważne czy dana osoba spędziła trochę czasu na serwie a nie zobaczyła 1 raz na oczy retakes i się zajarala i chce mieć admina A pytanie o range? Chodzi o to żeby osoby z Silverem czy tam jakimś marnym Golden nie składały podania bo wiadomo jak może się to skończyć A więc to były moje propozycje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted August 18, 2016 Report Share Posted August 18, 2016 Co ma ranga do bycia adminem? Przecież nie każdy gra mmy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordo Posted August 18, 2016 Author Report Share Posted August 18, 2016 To chociażby liczba godzin w cs go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenz Posted August 18, 2016 Report Share Posted August 18, 2016 Cytuj Co ma ranga do bycia adminem? Przecież nie każdy gra mmy... Zgadzam się Równie dobrze koleś może mieć dużo godzin w cs a mieć slivera/golda jest dużo takich przypadków i na odwrót tak samo mała liczna godzin a wysoka ranga ... Myślę ze to akurat możemy sobie odpuścić . Cytuj Czy grasz na naszym serwerze minimum 15 dni? Ale to miało by jakiś sens tylko trzeba by też mieć możliwość tego sprawdzenia np. wyliczyć średnia pkt z /rank wyrównać to czasem gry dziennie i jest ale jest troch z tym jest zabawy robiłem tak na arenach 1v1 Tak btw dużo jest adminów z ranga silver/gold i sprawują się bardzo dobrze nie ma z nim żadnego problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordo Posted August 18, 2016 Author Report Share Posted August 18, 2016 to niech poda ile ma punktów a wtedy latwo bedzie to sprawdzic po mozna zobaczyc ile godzin ma przegranych w statystykach ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted August 20, 2016 Report Share Posted August 20, 2016 A ja proponuję żeby każdy ubiegający się o administratora serwera w podaniu dołączył: 1. skan swojego dowodu osobistego - abyśmy byli świadomi z jakim gówniakiem mamy doczynienia 2. skan wyników egzaminu maturalnego - abyśmy wiedzieli jaki poziom intelektualny ma dany osobnik 3. link do odpowiednio wcześniej napisanego, zgodnie ze wzorem, własnego, tematu w dziale "siema" 4. potwierdzenie 50 postów wnoszących coś do tematu, w których zostały one napisane. To powinny być pierwsze cztery punkty podania, bez których podanie było by automatycznie kasowane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haru Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Naprawa respienia się na T spawnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwiatek Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 UP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts