Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Korekta regulaminu

lordo
 Share

Recommended Posts

Tutaj głównie do xenza 

Mianowicie proponuję do wzoru na podanie dodać takie pytania jak 

Czy grasz na naszym serwerze minimum 15 dni?  

I pytanie i range w cs go i ewentualny skrin rangi dla potwierdzenia 

Myślę że takie 2 pytania powinny być w wzorze o podanie bo w sumie 

Jest to ważne czy dana osoba spędziła trochę czasu na serwie a nie zobaczyła 1 raz na oczy retakes i się zajarala i chce mieć admina 

A pytanie o range?  Chodzi o to żeby  osoby z Silverem czy tam jakimś marnym Golden nie składały podania bo wiadomo jak może się to skończyć :)

A więc to były moje propozycje 

Co ma ranga do bycia adminem? Przecież nie każdy gra mmy...

Zgadzam się 

Równie dobrze koleś może mieć dużo godzin w cs a mieć slivera/golda jest dużo takich przypadków i na odwrót tak samo mała liczna godzin a wysoka ranga ...

Myślę ze to akurat możemy sobie odpuścić .

Czy grasz na naszym serwerze minimum 15 dni?  

Ale to miało by jakiś sens tylko trzeba by też mieć możliwość tego sprawdzenia np. wyliczyć średnia pkt z /rank wyrównać to czasem gry  dziennie i jest ale jest troch z tym jest zabawy robiłem tak na arenach 1v1 

Tak btw dużo jest adminów z ranga silver/gold i sprawują się bardzo dobrze nie ma z nim żadnego problemu.

A ja proponuję żeby każdy ubiegający się o administratora serwera w podaniu dołączył:
1. skan swojego dowodu osobistego - abyśmy byli świadomi z jakim gówniakiem mamy doczynienia
2. skan wyników egzaminu maturalnego  - abyśmy wiedzieli jaki poziom intelektualny ma dany osobnik
3. link do odpowiednio wcześniej napisanego, zgodnie ze wzorem, własnego, tematu w dziale "siema"
4. potwierdzenie 50 postów wnoszących coś do tematu, w których zostały one napisane.

To powinny być pierwsze cztery punkty podania, bez których podanie było by automatycznie kasowane

• 5 months later...
  • 2 months later...