Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

ban,za co??

Americano1337
 Share

Recommended Posts

Od kiedy nie wolno się wyzywać? Tu ma być haja, po to jest opcja zablokowania komunikacji, żeby sobie ewentualnie wyciszyć potencjalnego napinacza :D . Róbta se regulaminy o wyzywaniu gdzie indziej, wara od FFA -.- +18 BBY. Niech wypowie się osoba, która dobrze zna temat, najlepiej Sziru :D

Dobrze wiesz za co dostałeś bana... i chyba tutaj leży problem. Nagminnie powtarzasz zachowanie, które jest być może dla kilku osób zabawne, ale niestety potencjalnych stałych graczy cholernie odpycha i przez to nie mają ochoty u nas zostać, a w tym wszystkim nie o to chodzi. Masz tendencję do obrażania innych, wyzywania ich, a ten sposób bycia oczywiście ma swoich zwolenników, ale są to osoby, które przysłuchują się Twoim wyzwiskom, a których rzadko kiedy one dotyczą (nie twierdzę, że w ogóle). Wtedy faktycznie może być zabawnie, gracze się pośmieją, ale nie każdy na takie zachowanie względem siebie zezwala. Wiem, że część z Was nie rozumie tego bana, ale nadal są osoby, które chcą, abym tego bana podtrzymała. I to nie są randomy, tylko admini z innych serwerów, którzy czynnie wspierają serwer od kilku miesięcy, są bardzo w porządku, a weszli na serwer, gdzie zostali zmieszani z błotem, i to cholernie. W regulaminie jest jasno napisane, że zgoda musi być obopólna, bo zarówno starsza osoba może sobie tego nie życzyć, jak i ciut młodsza, ALE każdy ma do takiej decyzji prawo. Gdybym weszła na jakiś randomowy serwer, szukała takiego, na którym chciałabym zostać na dłużej, a z miejsca zaczęłoby mnie wyzywać dziecko (wybacz Americano, kwestia głosu:D), to raczej bym zrezygnowała. Ponieważ większość z nas gra długo na serwerze, to zna Americano, wie, że to są żarty, ale nie każdy nowy przez niego chce się na dłużej zatrzymać u nas, a tu nie o to chodzi. Ban nie był nadany bezpośrednio ode mnie, jeszcze raz powtórzę - jednego dnia dostałam kilka skarg na Americano, spytałam o opinię adiego, adminów, którzy poczuli się dotknięci jego zachowaniem, no i tłum zadecydował, rozmawiałam również z Adamem. Ostatnio nawet na SB stary wyjadacz chleba napisał, co to się stało z wiejską, że zamiast normalnych graczy jest plac zabaw, gdzie jedno dziecko wyzywa drugie. Znajdźmy w tym wszystkim umiar, hej...  

No i przepraszam za jakieś błędy, ciężki dzień za mną. 

Lubie Amerikano, spoko dzieciak, ale to nie z tego powodu opowiadam się po jego stonie. Wiejska to wiejska, pamiętam ja z czasów jak byłem w jego wieku. To było coś. FAKT, co za dużo, to się porzygać idzie, ale nadal jest opcja "mute". Jeżeli ktoś obraża kogoś, nic do tego nie mam ( chyba, że kobitki, o nie trza dbać, bo kto krasule wydoi ), ale w przypadku wjazdów na rodzi ów, osoby postronne etc. to jestem przeciwny takiemu zachowaniu. Wybacz amerikano, mój głos jest delikatnie słabszy niż reszta świata. Nawet jak dla mnie to jest clue wiejskiej.

Pozwólcie, że zacytuję samego siebie sprzed 3 lat, bo wciąż uznaję to za uniwersalny regulamin:

Dnia 8.09.2013 o 21:35, Thunder napisał:

REGULAMIN DO CHUJA

1. Mosz laske i ktoś Ci ją beszta, a Ty sobie tego nie życzysz? - Beton

2. Mosz matke/ojca (lub ni mosz) i ktoś Ci ją/go beszta, a Ty sobie tego nie życzysz? - Beton

3. Czity - "perm na miesiąc" - betonować aż się kurwa udławi elo

4. Ciśniesz nowym graczom tak jak starym - jak się to nowym nie podoba to beton, jak pasuje im to ok.

5. Nie masz mutacji - zamknij morde

6. Ogólnie wkurwiasz - kara wg uznania admina i chuj

I po co kombinować

Teraz, Jaśnie Pan napisał:

normalnie esencja zasad na wiejskiej :D 

kiedyś tak, teraz to inna bajka - coś bardziej jak wieczorynka, gdzie gumowe pisklaki drą te dzioby do mikrofonu, admini kilo kloca w galotach i na serwerach ciężko znaleźć kogoś z kim można się pośmiać, prawie same czopy :(

Americano obudził się po miesiącu, że ma bana... Pewnie zbanowano go na innych serwerowniach za to samo i pewnie 3x szybciej niż tutaj. Tak jak Nadia napisała, i tak jak jest w regulaminie, musi być zgoda obustronna na takie pociski. Prosiłem go już kilkanaście razy, żeby luzował to nie. Zalewałem go betonem kilkanaście razy to potem leciał z płaczem o unbana, że już nie będzie... po 5 minutach jazda była od nowa... no sorry. Róbcie co chcecie, dawajcie unbany czy co, spotkam go na serwie to osobiście raz jeszcze zaleje go betonem, ale to już na 10 pokoleń...

Hmmm. Macie rację. 

Ichi wiadomo że jest opcja mute, ja czasami pół servera tak mam na czerwono xD. Ale ile można.

Ja na przykład jak na wiejskiej chacie pierwszy raz grałem to dopiero poznawałem społeczność. Pamiętam że grany był niuk. I byłem nołnejmem (dalej nim jestem). To pamiętam że Amerikano darł pape do każdego zwróciłem mu uwagę bo coś do mnie sapnął to zaczął drzeć mordę.

Zauważyłem że dużo ludzi podbiera ten sposób od Amerikano. Ale on dużo kolegów na server zaprasza bo pewnie z przedszkola pisklaków zaprasza do grania, wiadomo teraz jak już dłużej gram to mam wywalone na to jak ktoś spina albo mam bekę xD.

Najlepiej żeby na serverze panowała micro +16/mutacja tak jak to było zawsze w 1.6, wtedy żaden bubel nie darł papy i było spokojnie w chuj.

Takie zachowanie powinno być ukarane ale nie permem bo będzie za nudno xDD..

Niech gnój mały okaże skruchę. I apeluję aby dano mu szansę grania z mikrem/ na perm mucie aż osiągnie 16 lat XDDDDD. Albo niech ma te mikro ale żeby nie spinał. Wiadomo od czasu do czasu idzie zwyzywać jakiegoś silvera ale trzeba wiedzieć gdzie jest granica.

Thunder twoje zasady powinny być wypisane na złoto w biblii WCH i chuj.

4 minuty temu, Sh!rou napisał:

Nie bez powodu to jest samą prawdą: 

Jaśnie Pan : (02 wrzesień 2015 - 03:42 ) wyglada na to thunder, ze jestesmy ostatnia generacja prawdziwych mezczyzn... w sensie ja, Ty i dżentelmen orzeh.

/summon ORZEH

Dnia 22.08.2016 o 16:51, PanPP napisał:

Najlepiej żeby na serverze panowała micro +16/mutacja tak jak to było zawsze w 1.6, wtedy żaden bubel nie darł papy i było spokojnie w chuj.

To obowiązuje od dawna - patrz regulamin serwera.

Dnia 22.08.2016 o 16:51, PanPP napisał:

Niech gnój mały okaże skruchę. I apeluję aby dano mu szansę grania z mikrem/ na perm mucie aż osiągnie 16 lat XDDDDD. Albo niech ma te mikro ale żeby nie spinał. Wiadomo od czasu do czasu idzie zwyzywać jakiegoś silvera ale trzeba wiedzieć gdzie jest granica.

Za dużo szans na skruchę i poprawę już dostał, rok już to się ciągnie.

6 godzin temu, Andrzej Znienacka napisał:

To obowiązuje od dawna - patrz regulamin serwera.

Za dużo szans na skruchę i poprawę już dostał, rok już to się ciągnie.

Nie czytałem, nie miałem okazji, ale co z tego jeżeli tyle dzieciarni gada przez micro że jakoś nie widać żeby obowiązywało :D...

Jeżeli tak, to sprawa jest jasna ;P.