Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na admina hacker

Recommended Posts

Nadużywa admina,aktualnie przesladowal mnie na serwie bo gram skautem i mi jeszcze klamie ze za powod slay i kick to ze nie atakuje tylko kampie, dowod:LcyD7N.jpg(screen po tym jak zostalem wyrzucony w srodku rozgrywki).Dzisiaj że kampie wczoraj że zajmuje slot.Teraz gralem 4 rundy skautem i dostalem kicka.To mój drugi dzien na serwie wiec leci skarga ;3

Nadużywanie wobec innych graczy(nie jestem jedynym przesladowanym:)  ale ode mnie skarga leci).Traktowanie innych adminow wyjatkowo. Kiedy oni się kampią to nie reaguje. Wczoraj weszlem na słup na którym byl jakis admin i dostalem sleya powód :kampienie.(Ps:bylem tam 5s).Jak widać prowokator więc wnoszę o odebranie admina delikwentowi. Dowód czepiania się:HpomiC.jpg

Polecam nauczyć się grać a nie  kurwa biegasz  i czasami uderzyz bosa.Blokujesz klasę innym graczom, którzy zrobili by z nią coś lepszego niż bieganie tylko, a inni dostają slay´a za to że kampią i nic nie robią  skautem lub spy.  Takim czymś psują rozgrywkę .Irytują mnie osoby takie jak ty pisze ci zmień klasę a ty nic przez kilka rund więc Ten kick z tego powodu ... Z mojej strony to tyle... Nara 

Edited by hacker
Błędy pisanie na tel

Nie kłam, nie broń sie bo ja jestem że się wyraże "ogarnięntym graczem" nie takim co psuje grę innym co ciekawe nikt sie nie skarzyl ze slot zajmuje(co nie znaczy że nie zajmowałem) i byles jedynym co sie prul do mnie o to.Prze kilka rund to było wczoraj dzisiaj to 2 rundy i "zmien klase" wiec to jest przesladowanie. A poza tym pamietam ze wczoraj koles dostal sleya o to ze ciagle gral soldem wiec wp. A poza tym jeszcze raz:wczoraj zajmuje slot, dzisiaj gram chu@owo wiec sleye w srodku rozgrywki kiedy ty juz gryziesz glebe wiec to jest śmieszne. Nienawidze takich pseudo adminow jak ty , bo dostales na probe i już szalejesz, znam takich ludzi bo bywalem adminem na cs. Twoje zdanie o to jak gram jest ch*ju warte. wiec jeśli bedziesz mial jakis ogarniety powod to dawaj, kicka chetnie przyjme na klate ;]. PS:Zwiększcie liczbe skautow do 3 ,pamietam ze na innych serwach tak bylo, to troche rozwiąże problem pana zaczepki.

I poproszę o link  do regulaminu gdzie pisze że za zajmowanie klasy jest sley/kick.Gram normalnie jak każdy inny.Poproszę o demko jak  gram skautem tak jak opisujesz, to chętnie przyjme permbana za zajmowanie czasu.

Proszę o odpowiedz od jakiegoś head admina bo skarga już trochę czeka a pan admin kontynuuje swoja tyranie.

Dzisiaj niesłusznie zostało zbanowanych 2 graczy JUTN3y.jpg

pomimo braku ostrzeżeń i normalnej gry zostali wykopani za ignorowanie. Podczas rozgrywki wiele osób było zabijanych przez slay niewiem za co a tak jest czesto:f7CMGv.jpg

Jak widać pan prowokator nie próżnuje i nie jestem jedynym poszkodowanym graczem serwera,pod ta skarga będą wypowiadać się inni poirytowani zachowaniem hackera gracze więc mam nadzieje że skarga zostanie rozpatrzona a osobnik straci uprawnienia administratora.

PS:UWAGA!Większość graczy zostawała zabijana przez admin za "kampienie", skoro osoby grające engiem zostają zabijane przez hackera za kampienie to ten serwer nie ma sensu(a nie mówię tylko o engach).

Doristos dostał bana przypadkiem i jak wbił przeprosilem go I mi wybaczyl a bodzio dostał za wielokrtobe kampienie skautem A te wielokrotne sleye są za kampienie skautem, spy lub na mapie na której jest ogólny zakaz kampienia w 1 miejscu jak ty nawet nie wiesz za co są nie które. Nara

Tamte sleye dostały 4 osoby jednocześnie wiec nie kłam że kampili bo to twoja jedyna wymówka do każdego.Admin na serwie ma mutować dzieci ogarniać język serwerowy i banować cziterówa, a nie kogo popadnie bo ci sie tak podoba ,bo się w miejscu na chwile zatrzymali. Dawaj definicję kampienia i regulamin gdzie wreszcie przeczytam zasady serwerowe.

Oczekuje że wreszcie ktoś odpowie na ten post bo to jest śmieszne że nie został rozpatrzony przez ponad tydzień.

uwaga wkraczam.

Prosta sprawa, od dawna zajmujemy się skautami/szpiegami i czasem innymi klasami ponieważ wiele osób bierze takie klasy żeby spierdalać przed bossem i nic nie robić zajmując dobrą, fajną a przede wszystkich ograniczoną klasę innym osobom.

Sam kickuję takie osoby i banuję jak sytuacja się powtarza, choć mogę przyznać że może czasami za bardzo zwracamy na to uwagę.

W regulaminie nie ma nic napisane o kampieniu prawda, ale to dlatego że nie mam ,,władzy" do zmiany tego a nie chce mi się truć dupy właścicielowi o kolejną pierdołę + zasady mówią że trzeba słuchać admina, sorki ale jak nie słuchasz admina 5 razy żebyś przestał kampic to ja dziękuję.

Przy okazji - długo nie odpowiadałem bo mi się nie chciało + hacker mi wszystko powiedział

Po pierwsze on mi wmawiał że za samo zajmowanie klasy czyli za samą  grę skautem jest kick lub sley, grałem 4rund pod rząd( grałem normalnie) i dostawałem informacje od hackera że mam zmienić klasę bo zajmuję slot bo tak jest w regulaminie ,g*wno prawda.Potem  kiedy się zbuntowałem i grałem dalej zaczął krytykować moją grę pod względem iż z bossem nie walczę co jest śmieciostwem z jego strony więc jego zacofanym tokiem rozumowania oznaczało to że kampie(co jest też g*wno prawdą).

Więc twój argument bo + hacker mi wszystko powiedział jest (3raz powiem) g*wno warte bo ja przedstawiłem dowody +fakty a ty na to machnąłeś ręką więc za takie traktowanie wnoszę też skargę o zajęcie się też tobą luigi. I wnoszę prośbę o zajęcie sie tą sprawą przez osobę trzecią która będzie uczciwa.

Dnia 1.09.2016 o 15:45, luigi100 napisał:

uwaga wkraczam.

Prosta sprawa, od dawna zajmujemy się skautami/szpiegami i czasem innymi klasami ponieważ wiele osób bierze takie klasy żeby spierdalać przed bossem i nic nie robić zajmując dobrą, fajną a przede wszystkich ograniczoną klasę innym osobom.

Sam kickuję takie osoby i banuję jak sytuacja się powtarza,

W regulaminie nie ma nic napisane o kampieniu prawda, ale to dlatego że nie mam ,,władzy" do zmiany tego a nie chce mi się truć dupy właścicielowi o kolejną pierdołę + zasady mówią że trzeba słuchać admina, sorki ale jak nie słuchasz admina 5 razy żebyś przestał kampic to ja dziękuję.

Przy okazji - długo nie odpowiadałem bo mi się nie chciało + hacker mi wszystko powiedział

ssijcie sobie dalej  palki , "bo on ci mówil jak było" mi mowil ze w regulaminie to jest wiec oszukiwał mnie, kazał mi  sprawdzić że to jest w regulaminie

po drugie ja grałem normalnie a nie tak jak określiłes on mi podawal te 2 powody bo tak mu się podobało. W ciągu dwóch dni 2 różne powody mi wciskał albo że kampię a potem że gram ch*jowo, wiec ja się z tym godzić nie będę bo ja chce sprawiedliwości, bo jeśli to się będzie znowu powtarzać to zrobię jeszcze 20 takich skarg bo wy macie na to wyjeb*ne. .Ja się takich kurewskich adminów nie będę słuchał. Ps miło z twojej strony że w końcu leniu śmierdzący odpowiedziałeś i w tej odpowiedzi tylko "ręką machnąłeś", Dobrze wiedzieć że każde nadużywanie jest uzasadnione.

Notoryczne "karanie graczy jest rzeczą przesadną i hacker to udowadnia", Ja nie należę do takich osób które za zabawę mają kampienie, więc skarga jest.

2x Ps: ?Mam w tf ponad 1000h(http://steamcommunity.com/id/sebaaa998/) więc niech nie kłamie że ja takie g*wno robie. Ty mi lepiej udowodnij luigi że wyście sobie nie zrobili układu że "kumple" to może nadużywać. Bo ignorowanie tego posta to potwierdza.

hah taki regulamin to rozumiem a w szczególności podpunkt 9 i 10

9. Niemile widziane jest tzw. 'przedłużanie' co oznacza marnowanie czasu nieżyjących graczy, czyli bezsensowne bieganie po mapie bez próby zadawania obrażeń boss'u/graczom, radykalne kampienie, etc.

10.Przejmowanie punktu na serwerze jest dozwolone tylko w skrajnych (!) przypadkach. Gracze są uprawnieni do przejmowania punktu tylko wtedy kiedy boss ewidentnie przedłuża rundę, i nie stara się w żaden sposób zabijać pozostałych graczy.Boss jest uprawniony do przejmowania punktu tylko wtedy kiedy jedyni żywi gracze używają klas Skaut lub Szpieg, i ewidentnie przedłużają rundę.

i 12.

Należy zawsze słuchać admina (!) w szczególności jeśli ten prosi gracza o coś, lub wytyka mu złamanie zasad regulaminu. 

Nieprzestrzeganie/łamanie zasad rozgrywki będzie karane w odpowiedni sposób w zależności od wielkości przewinienia gracza. Za małe przewinienia gracz może zostać ukarany slayem, mutem, kickiem, etc. Za te większe grozi ban czasowy, lub nawet permanentny (!).

I kto tu nie zna regulaminu?

PS: Żądam odpowiedzi pod tym postem, rozwiązania sprawy i uczciwej kary lub przynajmniej zapoznania admina z regulaminem a nie nadużywanie go,kk

• 2 weeks later...

Więc tak. Pan admin dostaje taką mocną żółta karteczke i wezmę sobie Ciebie na obserwację. Jesteś adminem i powinieneś dawać przykład innym czy też służyć pomocą. Nie pomyślałeś, że skoro jakis nowy gracz wszedł, to może byś mu przekazał zasady gry czy coś w tym stylu. Założę się, że Ty też kiedyś byłeś pierwszy raz na takim serwerze i mogłeś robić podobne rzeczy. Chociaż nie gram w tego moda, to od czasu do czasu wejdę coś sprawdzić, ba, pamietam jak wszedłem pierwszy raz i jakoś inni admini mi z własnej woli wytlumaczyli o co chodzi tutaj. Więc radzę na przyszłość służyć też czasem pomocą, a nie tylko kara i prześladowania. Bo chyba byś sam nie chciał, żeby ktoś Ciebie prześladował.

Panie graczu, Twoje zachowanie tutaj na forum też jest niczego sobie. Taki wybuch agresji po wypowiedzi opiekuna? Bo nie zrobił tak jak sobie zaplanowales? Tak naprawdę, to nawet nie muszę tutaj odpowiadać, bo opiekun już się wypowiedział. Proszę jeszcze abyś nie wnosił skargi na mnie. 

Co do Ciebie luigi, masz pełne prawo edytować regulamin. Wkoncu jesteś opiekunem. 

Podsumowując, Pan admin się ogarnia i stara się pomagać innym graczom albo się żegnamy. A Pan gracz przestaje wyzywać innych pod wpływem nerwów, bo też możemy się pożegnać.

Dzięki za odp na skardze tylko żem tyle postów tam dałem że wyszło że regulaminu nie znam...

Admin hacker nadużywał właśnie regulaminu wobec graczy ,nie tylko wobec mnie więc stąd ta skarga.

A do luigiego bym się nie dowalał gdyby nie napisał :"długo nie odpowiadałem bo mi się nie chciało + hacker mi wszystko powiedział",

Pomyśl czy taka odpowiedź ze strony opiekuna jest uczciwa adi??:huh:Dla mnie wypowiedź hackera na mój temat jest czystym kłamstwem i pretekstem do karania mnie bo lubię grać skautem. Czyste zasłanianie się takimi powodami jak :kampienie, nie atakowanie bosa czy zajmowanie slotu jest... po prostu słabe.( I nie prawdziwe)

" Taki wybuch agresji po wypowiedzi opiekuna? Bo nie zrobił tak jak sobie zaplanowales? Tak naprawdę, to nawet nie muszę tutaj odpowiadać, bo opiekun już się wypowiedział. Proszę jeszcze abyś nie wnosił skargi na mnie. "

heh dobry żart:lol:, nie będę przecież na każdego składał skargi bo mi się nie podoba, no co ty:lol:

Oczekiwałem od luigiego że chociaż spróbuje się tym zająć a nie machnąć ręką tak jak widać. <_<

Przytoczyłem tamte punkty regulaminu aby podkreślić co hacker robił na serwie. NADUŻYWANIE REGULAMINU I NIEZNAJOMOŚĆ Z NIM.

Z mojej strony tyle, Jeszcze raz dzięki adi za wypowiedź i sorka za ten toxic, trochę to niedojrzałe na skardze:mellow: ,trochę przegiąłem, ale z uzasadnienia.