kumunator11 Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 Witam, Chciałbym zgłosić gracza Zgredek za niepoprawne komendy przez które można zniszczyć ustawienia gry. Dowody są na kanale na YouTube --> Proszę o danie bana jak najszybciej, ponieważ jeszcze tego samego dnia obrażał mnie cenzurowanymi słowami, ale na to nie mam dowodów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wieju Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 kurde bez przesady za takie coś ban xD ja sam czasem komuś dam taką komendę dla beki na chwilę ale mówię jak wyłączyć ;P z resztą, zanim wpisze się jakąkolwiek komendę w konsoli to można ją napisać po prostu bez wartości żeby zobaczyć wartość standardową i w tym przypadku wystarczyło wpisać "m_yaw" i wyświetli się standardowo wartość 0.022, ta komenda nie niszczy ustawień gry, ja sam gram na m_yaw 0.035 c: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vizooo Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Skoro komendę da się wyłączyć to nie powinno być bana. Według mnie jako kare dla Zgredka można dać maksymalnie upomnienie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts