Piotrek (-_-) Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Siema dostalem bana od miska za TK i obraze. Po 1. Misiek na trainie pierwszy mnie zabiles bo najpierw we mnie strzeliles z AWP a ja Ci z degla oddalem. Pozniej ja CIe zabilem i dales mi bana Po 2. O ile pamietam nie obrazilem nikogo tylko powiedzialem to ze jestes adminem nie znaczy ze Ty mnie mozesz zabic a ja Cie nie. Po 3. Prosze o odbanowanie albo zmniejszenie czasu trwania bana bo 7dni to zajebiscie duzo!! a Po 4. przypuszczam ze celowo mnie zbanowales bo w rankingu jestem o 1czy2 miejsca lepszy od Ciebie i chcesz mnie dogonic ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Siema, Po 1. Zabilem Cie za zdanie "chuj Ci w dupe". Juz wtedy powinien byc ban. Ciesz sie, ze tylko tydzien. Po 2. Jak wyzej. Po 3. Jak wyzej. Po 4. W pupie mam ranking. PS. CS jest od 16 roku zycia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts