NocGaming Posted September 12, 2016 Report Share Posted September 12, 2016 A wiec tak Dzień jak co dzień wchodzę na serwer wiejska chata surf. Lecz tym razem posiadałem w nicku JY co oznaczało "Jebać Jukiego" do czego się przyznaje od razu, gdyż nie przepadam za tym administratorem. Ban jest oczywiście za to JY ale była rozmowa na serwerze abym to usunął i co to znaczy, ja bo nie chciałem powiedzieć prawdy odpowiadałem zawsze "Jestem Ydiotą" i zapytałem sie admina Yuki czy jak nie powiem prawdy to dostane bana Yuki odpowiedział że nie dostane lecz w pewnym momencie Yuki nie wytrzymał i dał mi Perm Bana. Oczywiście pisałem potem z Nim i odpowiedział najpierw że dostane unbana lecz chwile potem usunął mnie ze znajomych i zablokował na steam po czasie około 2 dni napisałem do Bobka czy może się zapytać Yukiego czy dostane unbana i Yuki mu odpowiedział że dostane za 1 tydzień. Tydzień minął i dowiaduje się ze Yuki nie ma już admina więc zwracam sie na forum o unbana. Screen https://scr.hu/3RyDqZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuki Posted September 12, 2016 Report Share Posted September 12, 2016 Ban nie jest za "JY" tylko za całokształt twojego zachowania na serwerze, domyślam się że nie lubisz mnie dlatego że z miejsca cie mutowalem i gagowałem na serwerze za każdym razem jak tylko sie pojawiłem a to też nie bylo bez powodu, sam opiekun dał ci pgag i pmute ale jak widać są jakieś błędy z pluginem. Co do unbana, miałem to zrobić ale popisałeś się na innych serwerze co dało mi do zrozumienia że ban na tym serwerze nic ci nie dał do myślenia także ban zostaje przynajmniej na jakiś czas Edit: Adminem dalej jestem ale pojawiło się zamieszania z powodu nowego systemu opłat adminów więc chwilowo go nie mam na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
NocGaming Posted September 12, 2016 Author Report Share Posted September 12, 2016 Na jakiś czas to znaczy na ile gdyż do Bobka pisałeś że na tydzień a tydzień już minął Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuki Posted September 12, 2016 Report Share Posted September 12, 2016 Tydzien to miał być zanim znowu sie popisałeś, na razie temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
NocGaming Posted September 12, 2016 Author Report Share Posted September 12, 2016 Jeszcze chciałbym usłyszeć opini garmiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ garmmi Posted September 12, 2016 Report Share Posted September 12, 2016 Co do bana myślę, że słuszny jeszcze wcześniej jak byłem na serwerze słyszałem różne ofensywne słowa do mojej osoby i nie tylko do mojej, ale ja przymykałem na to oko. Ban zostaje temat zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts