El Mulato Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 Witajcie! Organizuję konkurs, który będzie polegał na pojedynku 1v1! Planowana data to 17.09 (Sobota) start o godzinie 13.00. Każdy musi się stawić na teamspeaku (5.196.210.216:10012)! ZAPISY DO PIĄTKU 18.00!!! Każdy swoje zgłoszenie uzupełnia pod tym postem stosując się do wzoru poniżej. Wzór Nick na steamie: Link do profilu: Czy akceptujesz regulamin i będziesz go przestrzegał?: Każdy musi mieć taki sam nick na TSie jaki ma na steam! Jeżeli osoba się nie zjawi zostaje Zdyskfalifikowana! Nagrody: 1 Miejsce: Darmowy VIP / VIP+ / ELITE na miesiąc na dowolnym serwerze Wiejska-Chata.pl lub 7 euro w Skinach! 2 Miejsce: Darmowy VIP /VIP+ na miesiąc na dowolnym serwerze Wiejska-Chata.pl lub 5 Euro w skinach! 3 miejsce: Darmowy VIP na miesiąc na dowolnym serwerze Wiejska-Chata.pl lub 3 euro w skinach! Krótki regulamin turnieju: - każda osoba ma obowiązek po rozpoczęciu turnieju pojawić się na TS-ie (5.196.210.216:10012), ułatwi to mi startowanie meczy. - Mecze odbywają się na serwerach Challengeme.gg - W wypadku uzasadnionego podejrzenia o oszukiwanie podczas gry, osoba ta zostanie usunięta z turnieju. - Mecze będą krótkie, więc nie ma czegoś takiego jak pauza. - Osoby z vacbanem na csgo nie mogą uczestniczyć w turnieju. - Jeżeli nie będzie 16 uczestników turniej się nie odbędzie, - Jeżeli będą już 32 osoby i jakiś zwykły gracz będzie chciał grać to wyrzucam jakiegoś admina, żeby było miejsce i wybieram go do pomagania mi, - Regulamin może ulec zmianie. I Oczywiście Każda osoba może wziąć udział w Rywalizacji ✪ Sh!rou 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Mulato Posted September 17, 2016 Author Report Share Posted September 17, 2016 Temat do zamknięcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kubul Posted October 25, 2016 Report Share Posted October 25, 2016 nie wyszlo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Mulato Posted October 25, 2016 Author Report Share Posted October 25, 2016 Niestety.... wbijałem na (prawie) każdy serwer z W-CH mówiłem graczom, lecz tylko 2 os. się zgłosiły. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts