Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Przywrócenie Podsadzanie Się Minami

Recommended Posts

Nie wiem czemu zostało to usunięte ale chcę żeby to wróciło bo wtedy dużo się działo nie wiem czy Asshor pytał się o to i Bagin ale ja też chce to zwrócić uwagę :/

jeśli powód usunięcia było tego że GRACZE nie umieją sobie zbindować to NIECH ruszą głową i wpiszą w google cs-go Bindy na czat np; i mają napisane..

więc proszę przemyśleć tą propozycję :D

ps: można mi dodać rangę dodatkowo Jako YouTube? bo nagrywam czasami na serwie i gracze mnie znają i oglądają co daje na moim kanale z wiejskiej chaty zMod bo się pytają czy nagram coś znowu ^^

Tu jest Link jak chcecie https://www.youtube.com/channel/UCWp6vUJmfuKXrR-CO8O0jyQ

Z tego co pamiętam bindowanie zawsze było zabronione na innych serwerach i na cs 1.6. Podsadzanie się "laserami" jest zabronione ponieważ zombie nie ma szans na zarażenie człowieka.. w grze nie chodzi o to żeby ładować cały magazynek w zombie i cieszyć się ilością zdobytym "fragów" wtedy nikt nie będzie grał ;/ 

• MISIA locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.