Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 Nie wiem czemu zostało to usunięte ale chcę żeby to wróciło bo wtedy dużo się działo nie wiem czy Asshor pytał się o to i Bagin ale ja też chce to zwrócić uwagę :/ jeśli powód usunięcia było tego że GRACZE nie umieją sobie zbindować to NIECH ruszą głową i wpiszą w google cs-go Bindy na czat np; i mają napisane.. więc proszę przemyśleć tą propozycję ps: można mi dodać rangę dodatkowo Jako YouTube? bo nagrywam czasami na serwie i gracze mnie znają i oglądają co daje na moim kanale z wiejskiej chaty zMod bo się pytają czy nagram coś znowu ^^ Tu jest Link jak chcecie https://www.youtube.com/channel/UCWp6vUJmfuKXrR-CO8O0jyQ Spr!Nt^^ \# Kocham Sanderke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 Co do podsadzania się pytania prosze kierować do osoby wyżej nademna tzn. @MISIA Natomiast nie jestem przekonany do tej rangi YT zastanawia mnie co by to Ci za flagi dalo skoro masz admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted September 17, 2016 Author Report Share Posted September 17, 2016 no okey :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 Z tego co pamiętam bindowanie zawsze było zabronione na innych serwerach i na cs 1.6. Podsadzanie się "laserami" jest zabronione ponieważ zombie nie ma szans na zarażenie człowieka.. w grze nie chodzi o to żeby ładować cały magazynek w zombie i cieszyć się ilością zdobytym "fragów" wtedy nikt nie będzie grał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts