Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

problem z administracją na serwerze 3 maps

neon12pl
 Share

Recommended Posts

Grałem wczoraj rano, dzisiaj grałem w południe no i gram też już chyba teraz z pół godziny. Cały czas zarzucacie to że nie ma adminów ale na wasze zmartwienie osoby wtajemniczone mają do tego wgląd. Kolejna marna próba prowokacji ze strony waszego duetu. No niestety, próbujcie dalej. A nawet jeśli bym kłamał to nie wam musiałbym się tłumaczyć. Jestem na serwerze codziennie  :)

Teraz, w1zard ♛ napisał:

Przykro mi że musie się tak wyrazić ale nie jestem jebanym nerdem, który będzie siedział na serwerze 24/7. Rzeczywiście, trzeba znaleźć kolejnych adminów ale to muszą być ludzie, którzy wiedzą do czego służy mózg :)

W1zard tak jakby neon12pl ani razu Cię nie obraził tylko napisał że potrzebna jest nowa administracja a Ty za przeproszeniem wylatujesz do niego z mordą xD

Teraz, Babinc napisał:

W1zard tak jakby neon12pl ani razu Cię nie obraził tylko napisał że potrzebna jest nowa administracja a Ty za przeproszeniem wylatujesz do niego z mordą xD

Nie chce rozpętywać kolejnej gównoburzy ale tylko kiedy wejdę na serwer to neon12pl razem z lidzetem wyskakują do mnie "z mordą"

Teraz, w1zard ♛ napisał:

Nie chce rozpętywać kolejnej gównoburzy ale tylko kiedy wejdę na serwer to neon12pl razem z lidzetem wyskakują do mnie "z mordą"

To olej ich i po sprawie :P.Ale że ktoś leci do Ciebie z mordą to nie znaczy że masz zniżać się do ich poziomu xD

1 minutę temu, w1zard ♛ napisał:

Więc o to chodzi, prowokujcie dalej administracje ja już sie nie wypowiadam. Krzyż na drogę ;) 

Ja nikogo nie prowokuje :P.Jedynie Ci napisałem że skoro tu Cię nie obrażał to nie widzę sensu żebyś ty go obrażał, nienawiść rodzi nienawiść :)

15 godzin temu, lidzet napisał:

dokładnie dlatego powinieneś mieć odebrane flagi

Czy Ty myślisz , że jeśli admin dostaje flagi natychmiast ma wszystko inne rzucić i siedzieć no-stop na serwerze ? Chyba nie . Pełnienie obowiązków ma być przyjemnością . W1zard'a  zostaw mi go w spokoju. ;)

Macie kurwa ścisk pizdy w gaciach bo nie widzicie admina na serverze? Kurwa, siedzicie na serverze cały dzień tak? to się kurwa zgłoście na admina jak jesteście takimi jebanymi nerdami i będzie po sprawie, będziecie półmetrowymi kulkami analnymi dla "CZITERÓW" i chuj i się skończy wasz płacz :V.

BOSZZZZZZZZZZZZZ ale macie sapy :V. 

Grzesiu wiem że dasz lajka <3@Grzesiu

15 godzin temu, lidzet napisał:

od 14 wchodzilem na serwer co kilka minut, dopiero te "30 minut" temu cie zobaczylem

A ty to chyba zasługujesz na order jebanego udupieńca komputierowegio czaisz

16 godzin temu, neon12pl napisał:

Siedzę po parę godzin na serwerze od kilku dni, administrację widziałem na chwilę, po serwerze lataja triggery, wszyscy się reklamują nikt się nie chce tym zająć. Przydałby się przynajmniej jeden dodatkowy opiekun

Pozdrawiam

Pozdrawiam

@OPCJA MÓZG ON I COŚ TAKIEGO JAK OPCJA EDYTUJ POST SIĘ KŁANIA, A NIE 3 POD RZĄD - POZDRAWIAM ADRIAN :)

• Justo locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.