KubaTeemoPolska Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 Nick na serwerze: Pieseł PL#KappA Wiek: 14 Liczba godzin w TF2: 452 Znajomość Sourcemod-a i panelu admina: 8/10 Mikrofon: TAK Po mutacji: TAK Czy miałbyś ochote wspmóc serwer pieniężnie poprzez kupno vip'a?: TAK Doświadczenie w adminowaniu na innych serwerach TF2?: Adminem byłem 2 lata na serwerze Minigun.pl 100% Crits i nie było na mnie żadnych skarg.Myślę że tu też nie będzie Dlaczego akurat Ty? Pare zdań na temat tego jak możesz pomóc w rozwoju serwera: Ponieważ, chcę wprowadzić porządek na tym serwerze.Bo jak gram na tym serwerze i nie ma adminów to jest burdel i nie idzie wytrzymać. Ja chcę to zmienić będąc na tym serwie prawie cały dzień i pomagać innym graczom będąc kulturalnym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacker Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 "Będąc cały dzień". Gram dużo na serwie I mało kiedy Cię widzę, nawet kojarze Cię . W tym tygodniu mam dużo czasu, więc ciekawi mnie czy będziesz. Chwilowo neutralne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubaTeemoPolska Posted October 31, 2016 Author Report Share Posted October 31, 2016 I co teraz ?\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts