Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ban za nic

toxic1991
 Share

Recommended Posts

¯al kurwa dla mnie nawet gdyby�cie siê konsultowali z watykanem i nasa jeste�cie w b³êdzie. Perm? Wjebcie Andrzejowi bana odrazu z miejsca za to, ¿e mia³ nick kowolo lolo raz, wjebcie mi bo podaje siê za Kole, a niech teraz kurwa mi kto� na starych pojedzie albo komukolwiek chocby for fun- perm. Bêdzie fajnie.

*** z 13 grudnia ***

{

odpowiedz od arci: co prawda reason byÂł skierowany prosto do osoby wiĂŞc moÂże przybliÂże zachowanie tej osoby

ok 7-8 zdaĂ? pod rzÂ?d wypierdalaĂ?, jesteÂ?cie lachociÂ?gami i coÂ? o matce miaÂł problemu ( w sumie nie wiem czy o swojej czy jakiej ale nie spodobaÂło mi siĂŞ to) a do tego podawaÂł siĂŞ tutaj za admina. nie wiem co wczeÂ?niej rozrabiaÂł bo wszedÂłem i minute puÂĽniej wyleciaÂł bo moim zdaniem nazbieraÂło mu siĂŞ wystarczajÂ?co. Powininem jescze jego "koledze" wpieprzyĂ? 7 dni bo miaÂł problemy ale darowaÂłem sobie. NastĂŞpnym razem uzasadnie beton sorrry

}

teraz ode mnie:

kilka sytuacji 'pr0' wczesniej mnie zirytowalo - chociazby wyzywanie od wieÂ?niakow ludzi mowiacych po slasku. Forci dal bana, on niech zdecyduje.

WstawiÂłem siĂŞ za graczem bo czĂŞsto go widziaÂłem na serwie i nic do niego nie miaÂłem zawsze siĂŞ zachowywaÂł wzorowo, raz pokreciÂł bekÂ? i juÂż se z nim nie pogram. WÂłaÂ?nie obniÂżyliÂ?cie poprzeczke a ja siĂŞ do tego dostosuje, nikt juÂż nie podskoczy.

Tak wiĂŞc o to moja lista na dzieĂ? dobry osĂłb ktĂłre zbanuje za bluzganie po starych.

NEKSONE

Chmielson

Volantis

Bezel

Hassas

Andrew

Ji^HaD

Sadness

The_Pheonix

Wtedy bĂŞdzie sprawiedliwoÂ?Ă? co nie.

StaÂłych bywalcĂłw nazywamy wiesniakami wiĂŞc nie widze w tym nic zÂłego.

Kola"] zawsze siĂŞ zachowywaÂł wzorowo

nie uogolniajmy - jakby tak bylo to by bana nie wyrwal, ode mnie tez dostal spodzianke za chamstwo a jestem raczej toleranycjny - moze po prostu nie natrafilem na te wzorowe momenty.

//edit

4rcI-no form|: no wiec tak tak wszedlem i uslyszlem pare ciekawych zdan i nie spodobalo mi sie to. Puzniej z 2 osoby powiedzialy mi ze jescze podawal sie za adma i od tego momentu mowili ze to ja jestem adminem wiec cos jednak jest nie tak. Byc moze jaja se robil ale nie poczulem tego specjalnie... moze akurat perm to za duzo bo nie bylem w nastroju do sluchania takich rzeczy i jezeli to jego pierwszy wybryk mozna go odbanowac

VirusX: ok

VirusX: zmniejszyc/zostawic? jesli zmniejszyc to na ile?

4rcI-no form|: jakowo ze to byla juz pare dni temu daj mu jescze 3 dni wkoncu swieta ida

Tak wiec tez czynie.

//mysle ze nazwac kogos wiesniakiem na podstawie rangi na forum a ublizac komus za to ze mowi po slasku to chyba 2 calkowicie (!) odrebne sytuacje. Nie popadajmy w skrajnosci. Dlaczwgo do ciezkiej cholery ma mi skakac jakis chlystek i oceniac wszystkich za akcent?

zacznijmy od tego ze tylko pad³y s³owa twoja matka spi to nawet bym nie ruszy³ lewym pó³dupkiem. Jedyne czego teraz ¿a³uje to to, ¿e nie zrobi³em printa z konsoli bo troszkê inaczej by ten temat wygl�da³. Jakowo, ¿e to 1 twój wybryk i masz "wstawiennictwo" masz jeszcze 3 dni betonu a pó¼niej zapominamy o ca³ej sprawie.... pasi ? A nastêpnym razem mo¿e pierw siê zg³osisz do mnie z wyja�nieniem ew do kogo� a nie muszê s³ucha� twoich kumpli na serverze którzy co chwile mówi� abym ciê odbanowa³.....

Kola: Akurat wypowiedzi o mojej rodzinie spÂływajÂ? po mnie jak gĂłwno potraktowane spÂłuczkÂ?.... ale karam to choĂ?by dlatego Âże mi sie nie podoba to i tyle, chodÂĽ mnie to nie rusza, tym bardziej Âże wtedy nie tylko mi sie to nie spodobaÂło ale innym graczom

Co do podawania za admina to w miarĂŞ rozumiem, wtedy siĂŞ ostrzega. Co do bluzgĂłw, Âżeby byÂła sprawa jasna, albo nie dajemy perma nikomu pod Âżadnym wzglĂŞdem nawet gdyby to byÂł magister bluzgatora z 10 letnia praktykom i beszt nie spÂłynÂ?Âłby jak gĂłwno, albo wszystkim, najlepiej zaczynajÂ?c od siebie bo kaÂżdy z nas przeklnÂ?Âł. Tak wiĂŞc peace and love zdejmijcie tego perma, po za tym rĂŞcze za chÂłopaka, Âże ulegÂł caÂłkowitej resocjalizacji, dostaÂł nauczkĂŞ.

Kola ogarnij ... co innego miedzy mna malenstwem juve itp itd z ktorymi sie znam juz kurwa kupe czasu... a co innego jak koles calkiem mi obcy w tym przypadku nawet go na srvie nie widzialem

1 sytuacja taka byla nie bede wnikal ocb ale byla i moja reakcja byla taka a nie inna

Tak... ByÂł juÂż kiedyÂ? taki temat poruszany... Jak swojaki siĂŞ jadÂ?, to ja to uwaÂżam za sympatiĂŞ raczej, niÂż za rzeczywisty pojazd. A jak ktoÂ? pierwszy raz wbija na serw i zaczyna po wszystkich jechaĂ?... No sorry...

Jest 0.K =D Ale nie mów, ¿e nie widzisz ró¿nicy miêdzy jecha� komu� w jeden dzie� i bêdzie wszystko wporz�dku a jecha� komu� i dosta� perma. Dlatego mówiê, banowa� bluzgaczy bêdziemy dopiero wtedy gdy niedostêpna bêdzie opcja mute, osoba bluzgana bêdzie odgra¿a� siê samookaleczeniem albo, ¿e zadzwoni na policjê. Na bana zas³uguj� tylko cheaterzy. Grupka osób które wymieni³em to nie tak, ¿e chce ich zbanowa� bo ich nie lubie, oni s� dla mnie wyznacznikiem prawa i je�li im co� wolno mog� robi� to wszyscy czy znam ich czy nie. Tak wiêc wstawie siê za ka¿d� niewyparzon� mord� i wy te¿ powinni�cie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.