toxic1991 Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Witam all. Dostalem perma od 4rci za txt. "twoja matka spi" ktory byl skierowany do kumpla. Czy moglibyscie mnie odbaniowac ?! asdf [pr0] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 nie? rodzina rzecz Â?wieta :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hirek Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 perm :?: :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 hm podejzewam ze na twoja matka spi sie nie skonczylo:P:P gram sporo z 4rcim i nie jest pojebem z mania wyzszosci niech sie on wypowie dopiero pozniej mozna gadac Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Yop, oczekuje dokÂładnego sprawozdania z tej akcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 jihad kurwa detektyw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 inwektyw i chuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Witam all. Dostalem perma od 4rci za txt. "twoja matka spi" ktory byl skierowany do kumpla. Czy moglibyscie mnie odbaniowac ?! asdf [pr0] KoleÂ? powiedz logicznie ale po co gadac cos o matce :> sv_myslenie 0 :> sie nei dziw ze zostaÂłes zalany betonem :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
śmierdzę kupą Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Dajta mu unban za maÂła szkodliwosc spoleczna xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Mi jadÂ? po starej to jebie to. JeÂ?li ktoÂ? jest tak bardzo wraÂżliwy to... how to be Emo kid it's a dvd for you! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Rozmawialem z Forcim i konsultowalismy sie z Misikiem w Twojej sprawie. Perm zostaje i nie bynajmniej za cytat ktory przytoczyles. W ogole rozbawiles mnie podajac sie za admina zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 ÂŻal kurwa dla mnie nawet gdybyÂ?cie siĂŞ konsultowali z watykanem i nasa jesteÂ?cie w b³êdzie. Perm? Wjebcie Andrzejowi bana odrazu z miejsca za to, Âże miaÂł nick kowolo lolo raz, wjebcie mi bo podaje siĂŞ za Kole, a niech teraz kurwa mi ktoÂ? na starych pojedzie albo komukolwiek chocby for fun- perm. BĂŞdzie fajnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 *** z 13 grudnia *** { odpowiedz od arci: co prawda reason byÂł skierowany prosto do osoby wiĂŞc moÂże przybliÂże zachowanie tej osoby ok 7-8 zdaĂ? pod rzÂ?d wypierdalaĂ?, jesteÂ?cie lachociÂ?gami i coÂ? o matce miaÂł problemu ( w sumie nie wiem czy o swojej czy jakiej ale nie spodobaÂło mi siĂŞ to) a do tego podawaÂł siĂŞ tutaj za admina. nie wiem co wczeÂ?niej rozrabiaÂł bo wszedÂłem i minute puÂĽniej wyleciaÂł bo moim zdaniem nazbieraÂło mu siĂŞ wystarczajÂ?co. Powininem jescze jego "koledze" wpieprzyĂ? 7 dni bo miaÂł problemy ale darowaÂłem sobie. NastĂŞpnym razem uzasadnie beton sorrry } teraz ode mnie: kilka sytuacji 'pr0' wczesniej mnie zirytowalo - chociazby wyzywanie od wieÂ?niakow ludzi mowiacych po slasku. Forci dal bana, on niech zdecyduje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 WstawiÂłem siĂŞ za graczem bo czĂŞsto go widziaÂłem na serwie i nic do niego nie miaÂłem zawsze siĂŞ zachowywaÂł wzorowo, raz pokreciÂł bekÂ? i juÂż se z nim nie pogram. WÂłaÂ?nie obniÂżyliÂ?cie poprzeczke a ja siĂŞ do tego dostosuje, nikt juÂż nie podskoczy. Tak wiĂŞc o to moja lista na dzieĂ? dobry osĂłb ktĂłre zbanuje za bluzganie po starych. NEKSONE Chmielson Volantis Bezel Hassas Andrew Ji^HaD Sadness The_Pheonix Wtedy bĂŞdzie sprawiedliwoÂ?Ă? co nie. StaÂłych bywalcĂłw nazywamy wiesniakami wiĂŞc nie widze w tym nic zÂłego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Kola poprzeczke zostawmy na miejscu poki co Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Kola"] zawsze siĂŞ zachowywaÂł wzorowo nie uogolniajmy - jakby tak bylo to by bana nie wyrwal, ode mnie tez dostal spodzianke za chamstwo a jestem raczej toleranycjny - moze po prostu nie natrafilem na te wzorowe momenty. //edit 4rcI-no form|: no wiec tak tak wszedlem i uslyszlem pare ciekawych zdan i nie spodobalo mi sie to. Puzniej z 2 osoby powiedzialy mi ze jescze podawal sie za adma i od tego momentu mowili ze to ja jestem adminem wiec cos jednak jest nie tak. Byc moze jaja se robil ale nie poczulem tego specjalnie... moze akurat perm to za duzo bo nie bylem w nastroju do sluchania takich rzeczy i jezeli to jego pierwszy wybryk mozna go odbanowac VirusX: ok VirusX: zmniejszyc/zostawic? jesli zmniejszyc to na ile? 4rcI-no form|: jakowo ze to byla juz pare dni temu daj mu jescze 3 dni wkoncu swieta ida Tak wiec tez czynie. //mysle ze nazwac kogos wiesniakiem na podstawie rangi na forum a ublizac komus za to ze mowi po slasku to chyba 2 calkowicie (!) odrebne sytuacje. Nie popadajmy w skrajnosci. Dlaczwgo do ciezkiej cholery ma mi skakac jakis chlystek i oceniac wszystkich za akcent? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 zacznijmy od tego ze tylko pad³y s³owa twoja matka spi to nawet bym nie ruszy³ lewym pó³dupkiem. Jedyne czego teraz ¿a³uje to to, ¿e nie zrobi³em printa z konsoli bo troszkê inaczej by ten temat wygl�da³. Jakowo, ¿e to 1 twój wybryk i masz "wstawiennictwo" masz jeszcze 3 dni betonu a pó¼niej zapominamy o ca³ej sprawie.... pasi ? A nastêpnym razem mo¿e pierw siê zg³osisz do mnie z wyja�nieniem ew do kogo� a nie muszê s³ucha� twoich kumpli na serverze którzy co chwile mówi� abym ciê odbanowa³..... Kola: Akurat wypowiedzi o mojej rodzinie sp³ywaj� po mnie jak gówno potraktowane sp³uczk�.... ale karam to cho�by dlatego ¿e mi sie nie podoba to i tyle, chod¼ mnie to nie rusza, tym bardziej ¿e wtedy nie tylko mi sie to nie spodoba³o ale innym graczom Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Co do podawania za admina to w miarĂŞ rozumiem, wtedy siĂŞ ostrzega. Co do bluzgĂłw, Âżeby byÂła sprawa jasna, albo nie dajemy perma nikomu pod Âżadnym wzglĂŞdem nawet gdyby to byÂł magister bluzgatora z 10 letnia praktykom i beszt nie spÂłynÂ?Âłby jak gĂłwno, albo wszystkim, najlepiej zaczynajÂ?c od siebie bo kaÂżdy z nas przeklnÂ?Âł. Tak wiĂŞc peace and love zdejmijcie tego perma, po za tym rĂŞcze za chÂłopaka, Âże ulegÂł caÂłkowitej resocjalizacji, dostaÂł nauczkĂŞ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Kola ogarnij ... co innego miedzy mna malenstwem juve itp itd z ktorymi sie znam juz kurwa kupe czasu... a co innego jak koles calkiem mi obcy w tym przypadku nawet go na srvie nie widzialem 1 sytuacja taka byla nie bede wnikal ocb ale byla i moja reakcja byla taka a nie inna Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Z tego co ja wiem, koleÂ? teÂż jechaÂł jakiemuÂ? swojemu ziomkowi, ta sama sytuacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 hmm nie wiem czy ja bylem jego ziomkiem ale nie wnikac bo znowu sie temat rozwinie w chuj:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 O to tobie pojechaÂł. Ty tysz jedziesz po wszystkich bez wyjÂ?tku wiĂŞc chyba wszystko ok prawda =>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 jade tym ktorym wiem ze moge jechac i co nie pojda plakac na forum i wiem tez to ze przyjmuja to 4fun i mi tez jada wiec jest chyba ok niesadzisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vader Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Tak... ByÂł juÂż kiedyÂ? taki temat poruszany... Jak swojaki siĂŞ jadÂ?, to ja to uwaÂżam za sympatiĂŞ raczej, niÂż za rzeczywisty pojazd. A jak ktoÂ? pierwszy raz wbija na serw i zaczyna po wszystkich jechaĂ?... No sorry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Jest 0.K =D Ale nie mĂłw, Âże nie widzisz ró¿nicy miĂŞdzy jechaĂ? komuÂ? w jeden dzieĂ? i bĂŞdzie wszystko wporzÂ?dku a jechaĂ? komuÂ? i dostaĂ? perma. Dlatego mĂłwiĂŞ, banowaĂ? bluzgaczy bĂŞdziemy dopiero wtedy gdy niedostĂŞpna bĂŞdzie opcja mute, osoba bluzgana bĂŞdzie odgraÂżaĂ? siĂŞ samookaleczeniem albo, Âże zadzwoni na policjĂŞ. Na bana zasÂługujÂ? tylko cheaterzy. Grupka osĂłb ktĂłre wymieniÂłem to nie tak, Âże chce ich zbanowaĂ? bo ich nie lubie, oni sÂ? dla mnie wyznacznikiem prawa i jeÂ?li im coÂ? wolno mogÂ? robiĂ? to wszyscy czy znam ich czy nie. Tak wiĂŞc wstawie siĂŞ za kaÂżdÂ? niewyparzonÂ? mordÂ? i wy teÂż powinniÂ?cie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts