Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na VIZA

Przeciwnik VIZAAAAA
 Share

Recommended Posts

3 godziny temu, Przeciwnik VIZAAAAA napisał:

Nie polecam admina mysli że jest bogiem tej gry ogólnie wyzywa wszystkich KKropek potwierdzi najlepiej niech odrazu stąd zostanie wywalony!!!

Co to za spierdolizna, czy Wy durne dzieciaki serio myślicie, że sobie napiszecie jakieś zmyślone pierdoły i każdy musi Wam wierzyć, bo... tak? Dowody kurwa! I nie omijaj lekcji polskiego, bo piszesz jak ułom.

12 minut temu, adi napisał:

Dowody, czas 24h inaczej temat kosz

Znasz mój stosunek do zamykania tematów, ale w tym przypadku daje Ci moje błogosławieństwo - wypierdol kłódkę na ten temat, tak jak zapiętą kłódkę na mózgu ma autor tego... tematu(?).

Godzinę temu, Thunder napisał:

Co to za spierdolizna, czy Wy durne dzieciaki serio myślicie, że sobie napiszecie jakieś zmyślone pierdoły i każdy musi Wam wierzyć, bo... tak? Dowody kurwa! I nie omijaj lekcji polskiego, bo piszesz jak ułom.

Znasz mój stosunek do zamykania tematów, ale w tym przypadku daje Ci moje błogosławieństwo - wypierdol kłódkę na ten temat, tak jak zapiętą kłódkę na mózgu ma autor tego... tematu(?).

a co jak ja wpierdole kłódke? 

#BEZPODSTAWNECHUJOSTWO

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.