Przeciwnik VIZAAAAA Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 Nie polecam admina mysli że jest bogiem tej gry ogólnie wyzywa wszystkich KKropek potwierdzi najlepiej niech odrazu stąd zostanie wywalony!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vizooo Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 1. Kumpel dostałeś bana za cwaniactwo pisałeś że jestem toxic nie polecasz itp. Kropek i ja to dobrzy kumple i to że mówimy że jesteśmy s1 to chyba nie obrażanie Temat według mnie do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Mulato Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 1. Nie stosowanie się do wzoru, 2. Nie opisał sprawy, 3. Troll konto (nazwa), 4. Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KKropek Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 Co ja mam potwierdzić? XD. Ja moge potwierdzić jedynie ,że mnie obrażałeś na servie oraz pod moim profilem. Z vizooo się już (chyba) zaprzyjaźniłem więc jak powiemy: O ty zuoczyńco- To raczej nie będzie obraza. P.S ja naprawde mam s1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 Dowody, czas 24h inaczej temat kosz Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 3 godziny temu, Przeciwnik VIZAAAAA napisał: Nie polecam admina mysli że jest bogiem tej gry ogólnie wyzywa wszystkich KKropek potwierdzi najlepiej niech odrazu stąd zostanie wywalony!!! Co to za spierdolizna, czy Wy durne dzieciaki serio myślicie, że sobie napiszecie jakieś zmyślone pierdoły i każdy musi Wam wierzyć, bo... tak? Dowody kurwa! I nie omijaj lekcji polskiego, bo piszesz jak ułom. 12 minut temu, adi napisał: Dowody, czas 24h inaczej temat kosz Znasz mój stosunek do zamykania tematów, ale w tym przypadku daje Ci moje błogosławieństwo - wypierdol kłódkę na ten temat, tak jak zapiętą kłódkę na mózgu ma autor tego... tematu(?). MalinKa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 Godzinę temu, Thunder napisał: Co to za spierdolizna, czy Wy durne dzieciaki serio myślicie, że sobie napiszecie jakieś zmyślone pierdoły i każdy musi Wam wierzyć, bo... tak? Dowody kurwa! I nie omijaj lekcji polskiego, bo piszesz jak ułom. Znasz mój stosunek do zamykania tematów, ale w tym przypadku daje Ci moje błogosławieństwo - wypierdol kłódkę na ten temat, tak jak zapiętą kłódkę na mózgu ma autor tego... tematu(?). a co jak ja wpierdole kłódke? #BEZPODSTAWNECHUJOSTWO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belguuu Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 co tu sie staneło Opiekunowie może troche kultury , a nie rzucacie błotem... z resztą nie rozumiem wypowiedzi tych osobników dwóch wyżej? dowodów nie ma zamykamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts