Andrzej Znienacka Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Podnoszę sprawę po raz kolejny ze względu na brak odzewu w poprzednim temacie (można go usunąć). A więc: 1. Mapy - a dokładniej powrót do puli scoutzknivez, de_rats, de_westwood. Myślę że nie tylko ja za nimi tęsknię więc poproszę opiekunów, adminów i graczy o swoje opinie w tym temacie. 2. "Eksplozja..." na końcowe odliczanie bomby - jako że komendę !res bardzo lubię to niezmiernie irytuje mnie fakt iż nie działa ona na wymienioną wcześniej muzyczkę. Tu prośba o możliwość jej zablokowania. ✪ PanPP, ✪ Thunder and S!kor 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ inż. Tynka Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 1.Za tymi dwoma pierwszymi to akurat nie tęsknie, ale co do de_westwood to jak najbrdziej się przychylam za przywróceniem. 2. Jeśli chodzi o tą muzyczkę przed wybuchem, to ogólnie spoko, tylko jest ona przygłośna i nie słychać żadnych kroków jak zaczyna grać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Znienacka Posted October 5, 2016 Author Report Share Posted October 5, 2016 38 minut temu, Ranfun napisał: 2. Jeśli chodzi o tą muzyczkę przed wybuchem, to ogólnie spoko, tylko jest ona przygłośna i nie słychać żadnych kroków jak zaczyna grać Ale tutaj zaznaczam że chodzi mi o polecenie !res - roundsoundy wycisza ale nie tą muzyczkę, podejrzewam że to przeoczenie w pluginie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ inż. Tynka Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 A to możliwe. Ale cóż jak już ma się włączoną tą muzykę to i tak przeszkadza to, że jest za głośna, więc jak się da to trzeba by było ją przyciszyć trochę Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 @Andrzej Znienacka res i muzyczka przy bombie to są dwa osobne pluginy. Więc skoro jest za głośna "eksplozja" to proponuje, żeby wgrać cichszą wersje Co do map, to już nie raz były wgrywane, ale gracze dawali na nich RTV albo wychodzili? Nie wiem dlaczego rekin je wyrzucił, niech on się wypowie. Bo co z tego, że ja je dodam jak one znowu znikną za miesiąc? ✪ inż. Tynka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Tak jak piszesz, mapy powodowaly drastyczny spadek frekwencji na serwerze. Ale ja chcecie, moze wrocic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Proponuję również w połowie października podmienić dusta na tego nocnego, + przyciszyć muzyczkę bomby S!kor and ✪ inż. Tynka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Te mapki to klasyk i fajnie się w nie grało :DD i fajnie by było gdyby powróciły Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Znienacka Posted October 8, 2016 Author Report Share Posted October 8, 2016 no to jak? cisza, śmierć - temat umarł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 To nie dodał nub!? Bosheee KAPPA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted October 9, 2016 Report Share Posted October 9, 2016 Dodane Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted October 9, 2016 Report Share Posted October 9, 2016 Bo dodałem! :-P S!kor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted October 9, 2016 Report Share Posted October 9, 2016 Do zamknięcia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted October 9, 2016 Report Share Posted October 9, 2016 29 minut temu, adi napisał: Bo dodałem! :-P Szacuneczek :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts