Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

MAPY v2.0/!res

Andrzej Znienacka
 Share

Recommended Posts

Podnoszę sprawę po raz kolejny ze względu na brak odzewu w poprzednim temacie (można go usunąć). A więc:

1. Mapy - a dokładniej powrót do puli scoutzknivez, de_rats, de_westwood. Myślę że nie tylko ja za nimi tęsknię więc poproszę opiekunów, adminów i graczy o swoje opinie w tym temacie.

2. "Eksplozja..." na końcowe odliczanie bomby - jako że komendę !res bardzo lubię to niezmiernie irytuje mnie fakt iż nie działa ona na wymienioną wcześniej muzyczkę. Tu prośba o możliwość jej zablokowania. 

1.Za tymi dwoma pierwszymi to akurat nie tęsknie, ale co do  de_westwood to jak najbrdziej się przychylam za przywróceniem. 

2. Jeśli chodzi o tą muzyczkę przed wybuchem, to ogólnie spoko, tylko jest ona przygłośna i nie słychać żadnych kroków jak zaczyna grać:( 

38 minut temu, Ranfun napisał:

2. Jeśli chodzi o tą muzyczkę przed wybuchem, to ogólnie spoko, tylko jest ona przygłośna i nie słychać żadnych kroków jak zaczyna grać:( 

Ale tutaj zaznaczam że chodzi mi o polecenie !res - roundsoundy wycisza ale nie tą muzyczkę, podejrzewam że to przeoczenie w pluginie

@Andrzej Znienacka res i muzyczka przy bombie to są dwa osobne pluginy. Więc skoro jest za głośna "eksplozja" to proponuje, żeby wgrać cichszą wersje :) Co do map, to już nie raz były wgrywane, ale gracze dawali na nich RTV :O albo wychodzili? Nie wiem dlaczego rekin je wyrzucił, niech on się wypowie. Bo co z tego, że ja je dodam jak one znowu znikną za miesiąc? ;/

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.