Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na "Andrzej znienacka"

ASDFpro
 Share

Recommended Posts

Historia rozpoczeła sie tak ze wbilem na serwer i byla mapa Scoutzknives (czy jakos tak :3 ) i stwierdzilem ze ta mapa mi sie nie podoba wiec zamiast spamowac o zmiane mapy napisalem rtv (aby ją zmienic) po czym z niewyjasnionych przyczyn dostalem bana PERMA od wspomnianego Andrzeja

http://www.mediafire.com/view/q6o6dcw7q89f9ps/2016-10-09_231407.png    - SS

http://bans.wiejska-chata.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:151231301&advType=steamid&Submit     - Link na sourcebans

Niesadze zeby wpisywanie rtv bylo "błedem mapy/serwera" ale dla niego najwyrazniej tak :) 

Zły rekin i zła Sh!rou buuuu :( A tak naprawdę to szczyt lenistwa, napisać tylko pw i olać temat :) Może wystarczyło poszukać na forum, taki dział jak Wiejskie Informacje :O WOW tam są takie rzeczy! Nie wiem jak do nich pisałeś, pewnie na steam jak każdy... a tyle razy powtarzam, że nie zawsze człowiek tego steama odczyta, a archiwum nie posiada. Mogłeś napisać np. do opiekuna w tej sprawie. Ale jak mówiłem szczyt lenistwa... Ostatnio dowiedziałem się, że pewien admin kazał sobie dać wszelkie dane do opłacenia bo mu się szukać nie chce... Dobrze, że nie kazał jeszcze zapłacić za siebie :P Ale to tylko dla takiej czystej informacji. Nie mam na celu tu nikogo obrażać czy coś, stało się, trudno :( Jak to mówią na wielu forach "opcja szukaj nie boli" tak na przyszłość.

2 godziny temu, Sh!rou napisał:

PS Dla ciekawskich dalszej historii - po kilkunastu dniach mi napisał, że JEST GOTOWY

hehe to tak jak olemba, najpierw się umawia, czekam pół dnia, wreszcie wysyła mi SMSa "JESTEM GOTOWY", po czym przychodze, a on dalej ujebany z ziemi siedzi w ogrodniczkach z pracy

Godzinę temu, olemba napisał:

myslalem, ze w końcu wpadniesz na to, ze chce sie zabawic w psa ogrodnika?

podlewałbyś mnie z konewki? słyszałem, że masz spory sekator