ASDFpro Posted October 9, 2016 Report Share Posted October 9, 2016 Historia rozpoczeła sie tak ze wbilem na serwer i byla mapa Scoutzknives (czy jakos tak :3 ) i stwierdzilem ze ta mapa mi sie nie podoba wiec zamiast spamowac o zmiane mapy napisalem rtv (aby ją zmienic) po czym z niewyjasnionych przyczyn dostalem bana PERMA od wspomnianego Andrzeja http://www.mediafire.com/view/q6o6dcw7q89f9ps/2016-10-09_231407.png - SS http://bans.wiejska-chata.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:151231301&advType=steamid&Submit - Link na sourcebans Niesadze zeby wpisywanie rtv bylo "błedem mapy/serwera" ale dla niego najwyrazniej tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Znienacka Posted October 9, 2016 Report Share Posted October 9, 2016 unbana dostałeś od razu po fakcie wiec nie płacz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted October 9, 2016 Author Report Share Posted October 9, 2016 Unbana dostalem 10/15 minut po fakcie a bana dostalem tak czy siak i bede go mial w source bans wiec mi to przeszkadza i tak bede plakac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted October 9, 2016 Report Share Posted October 9, 2016 Oj to trochę #grubo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted October 9, 2016 Report Share Posted October 9, 2016 osz masakra Andrzeju jak mogłes??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted October 9, 2016 Report Share Posted October 9, 2016 W papierach ma już nabrudzone! Nie będzie mógł rozwijać swojej kariery! A tak serio, nie mogłeś się odbanowac samemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kubul Posted October 9, 2016 Report Share Posted October 9, 2016 Bozeee widzisz i nie grzmisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted October 10, 2016 Author Report Share Posted October 10, 2016 10 godzin temu, adi napisał: A tak serio, nie mogłeś się odbanowac samemu? Od miesiaca nie mam admina bo nie dostalem odpowiedźi o skladce ktora chciałem zapłacić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Znienacka Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 #JUVEpamiętamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 5 godzin temu, ASDFpro napisał: Od miesiaca nie mam admina bo nie dostalem odpowiedźi o skladce ktora chciałem zapłacić To Admini nie wiedza kiedy zapłacić i musza ich informować ?... ✪ adi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted October 10, 2016 Author Report Share Posted October 10, 2016 Sikor tylko ja chcialem zaplacic ale i rekin i shirou mi nie wyslali odpowiedźi wiec nie moglem :3 S!kor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 Zły rekin i zła Sh!rou buuuu A tak naprawdę to szczyt lenistwa, napisać tylko pw i olać temat Może wystarczyło poszukać na forum, taki dział jak Wiejskie Informacje WOW tam są takie rzeczy! Nie wiem jak do nich pisałeś, pewnie na steam jak każdy... a tyle razy powtarzam, że nie zawsze człowiek tego steama odczyta, a archiwum nie posiada. Mogłeś napisać np. do opiekuna w tej sprawie. Ale jak mówiłem szczyt lenistwa... Ostatnio dowiedziałem się, że pewien admin kazał sobie dać wszelkie dane do opłacenia bo mu się szukać nie chce... Dobrze, że nie kazał jeszcze zapłacić za siebie Ale to tylko dla takiej czystej informacji. Nie mam na celu tu nikogo obrażać czy coś, stało się, trudno Jak to mówią na wielu forach "opcja szukaj nie boli" tak na przyszłość. S!kor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 32 minuty temu, ASDFpro napisał: Sikor tylko ja chcialem zaplacic ale i rekin i shirou mi nie wyslali odpowiedźi wiec nie moglem :3 To teraz Adam i Nadia musza ustawić sobie powiadomienia.No ale cóż popełnili błąd zdarza sie heh :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ✪ Sh!rou Posted October 10, 2016 Popular Post Report Share Posted October 10, 2016 Wielka ściema, cytując klasyka: Cytuj Z tego co wiem to nikt nie placi skladki a to nie ja powinienem o tym pamiec ( <- pamiętać) Taką wiadomość dostałam po moim pytaniu, kiedy zapłaci składkę, skoro kupuje VIPa, a jeszcze tej składki nie opłacił. Za przeproszeniem, a może i nie - w dupie mam takich adminów. Skoro ktoś lekceważy pracę H@, pracę całej administracji, i pracę moją, gdzie u każdego obowiązki zajmują od cholery czasu dziennie, i podchodzi w tak chory sposób do tego wszystkiego, że przecież nikt nie płaci składki (wszyscy wtedy zapłacili) i że to NIE ON POWINIEN O TYM PAMIĘTAĆ, to ja pieprzę, nie pozostaje nic innego, jak resztki mózgu zeskrobywać ze ściany. Jesteś jednocześnie śmieszny i niedorzeczny, nie wiem czy kiedyś ktoś bardziej mnie zdenerwował swoją głupotą i prymitywizmem. PS Dla ciekawskich dalszej historii - po kilkunastu dniach mi napisał, że JEST GOTOWY zapłacić składkę, bo admin mu się skończył (cóż, pewnie dlatego, że po nieopłaceniu składki i zaniedbaniu, ja tego admina wyłączyłam... A to numer!). S!kor, ✪ Kubul, ✪ muFas and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kubul Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 oj coś czuje ze Nadia juz tego admina nie włączy ✪ Vivimorte and ✪ Sh!rou 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 2 godziny temu, Sh!rou napisał: PS Dla ciekawskich dalszej historii - po kilkunastu dniach mi napisał, że JEST GOTOWY hehe to tak jak olemba, najpierw się umawia, czekam pół dnia, wreszcie wysyła mi SMSa "JESTEM GOTOWY", po czym przychodze, a on dalej ujebany z ziemi siedzi w ogrodniczkach z pracy ✪ Kubul, ✪ muFas and ✪ PanPP 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 myslalem, ze w końcu wpadniesz na to, ze chce sie zabawic w psa ogrodnika? ✪ Thunder and ✪ PanPP 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 Godzinę temu, olemba napisał: myslalem, ze w końcu wpadniesz na to, ze chce sie zabawic w psa ogrodnika? podlewałbyś mnie z konewki? słyszałem, że masz spory sekator ✪ Kubul 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justo Posted October 12, 2016 Report Share Posted October 12, 2016 . Serdeczna mordka na rozluźnienie atmosfery Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted October 12, 2016 Report Share Posted October 12, 2016 do miecza dżastin, bo dzwonie po adiego! chociaż w sumie mowiles, ze masz go na strzala. dzwonie po mianosa ✪ Thunder 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts