Perfect Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 Co to za admin która słucha jakiś dzieciaków przez mikro i banuje osoby? Sam admin wydaje się jakby miał 16 lat.. Zakaz Stania za ścianą w jailu i strzelanie( tylko i wyłącznie po otwarciu jeila ) - BAN 2H - Zabijałem osoby przy otwartym Jailu, a admin chyba miał ból dupy że ciągle leżał i sypnął banem. Ten koleś nawet nie zasygnalizował mi żadnym ostrzeżeniem, czyżby nie znał amxx? Składam skargę na TheLeon, ponieważ rozdaje niesłuszne bany i bez powodu ani sprawdzenia. Napisałbym parę słów więcej żeby ścisnąć tego _______ (wpisz określenie godne dla tej osoby). Ale nie chce zaczynać wojny z administracją Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vivimorte Posted October 22, 2016 Report Share Posted October 22, 2016 Refresh, czemu nie ma reakcji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belguuu Posted October 24, 2016 Report Share Posted October 24, 2016 no nie wiem musze obadać sytuację jak sie on zachowuje ale przy mnie jakos jest normalny pogadam z nim przy najbliższej okazji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts