Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted October 11, 2016 Report Share Posted October 11, 2016 Już wyjaśniam o co chodzi... Jeśli jest taka opcja to gdy ktoś pierwszy raz wchodzi na serwer ZombieMod to by dostał adnotację z stronami: -Menu:czyli witamy na serwerze Wiejska-Chata.ZombieMod itp... -Zasady : Gdzie wszystkie zasady są napisane jak sama nazwa mówi :/ -Komendy : I tak samo co na górze.. I gdy ktoś chce wyłączyć to czy jest możliwość żeby wyskoczyło pytanie Czy na pewno znasz zasady na serwerze ? lub komendy żebyś nie zdziwił za co dostałeś bana np. :/ Mam na dzieje że ten post zostanie w toku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted October 12, 2016 Report Share Posted October 12, 2016 to zależy od tego jak Rekinowi czy Adisiowi będzie się chciało wykonać Motd serwera Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted October 12, 2016 Report Share Posted October 12, 2016 Przecież na czacie co chwilę pojawia się adnotacja, np. wpisz !zasady aby zobaczyć zasady serwera. Coś w tym stylu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted October 12, 2016 Author Report Share Posted October 12, 2016 no to ja wiem ale chodzi mi że od wejścia na serwa by wyskoczyło im ankieta że witamy na serwie itp i są inne strony z zasadami lub komendami bo ludzie nie patrzą na czat a i czy da się też na inne języki bo wchodzą też dużo graczy z innego kraju :/ niech będzie nawet tylko angielski Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted October 14, 2016 Report Share Posted October 14, 2016 @MalinKa to nie tak czy nam się będzie chciało czy nie. Nam może się nie chcieć, ale ty jako opiekun powinieneś zgłosić w odpowiednim dziale dla opiekunów, te zmiany które chcą gracze i z którymi się zgadzasz. To jest jeden z obowiązków opiekuna serwera, a nie darmowy admin tylko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted October 15, 2016 Author Report Share Posted October 15, 2016 12 godzin temu, adi napisał: @MalinKa to nie tak czy nam się będzie chciało czy nie. Nam może się nie chcieć, ale ty jako opiekun powinieneś zgłosić w odpowiednim dziale dla opiekunów, te zmiany które chcą gracze i z którymi się zgadzasz. To jest jeden z obowiązków opiekuna serwera, a nie darmowy admin tylko... to ma być obraza? bo dziwnie to rozumiem...ja tylko chcę ułatwić graczom grę bo wiem że dużo wchodzi nowych z polski tak jak obco krajowce :/ napisałem jeśli jest możliwość żeby dało się coś takiego zrobić..wiem że rekin aktualnie jest zajęty. ps: możecie zareagować z informacją co do niewidzialności? bo to sam uważam tak samo jak asshor , bagin i zabójca (chyba :/) że trochę ta newida jest zbyt ope :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted October 15, 2016 Report Share Posted October 15, 2016 Odbieraj jak chcesz, ja nie miałem na myśli nikogo obrażać. Dałem tylko jasno do zrozumienia. Malinka dobrze wie jak zglaszac zmiany na serwie to niech to zrobi jak potrzeba. :-D PS. Też mam multum rzeczy na głowie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts