Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Zasady,Komendy Ankieta?!

Recommended Posts

Już wyjaśniam o co chodzi...

Jeśli jest taka opcja to gdy ktoś pierwszy raz wchodzi na serwer ZombieMod to by dostał adnotację z stronami:

-Menu:czyli witamy na serwerze Wiejska-Chata.ZombieMod itp...

-Zasady : Gdzie wszystkie zasady są napisane jak sama nazwa mówi :/

-Komendy : I tak samo co na górze..

I gdy ktoś chce wyłączyć to czy jest możliwość żeby wyskoczyło pytanie Czy na pewno znasz zasady na serwerze ? lub komendy żebyś nie zdziwił za co dostałeś bana np. :/

Mam na dzieje że ten post zostanie w toku :)

no to ja wiem ale chodzi mi że od wejścia na serwa by wyskoczyło im ankieta że witamy na serwie itp i są inne strony z zasadami lub komendami bo ludzie nie patrzą na czat a i czy da się też na inne języki bo wchodzą też dużo graczy z innego kraju :/ niech będzie nawet tylko angielski 

@MalinKa  to nie tak czy nam się będzie chciało czy nie. Nam może się nie chcieć, ale ty jako opiekun powinieneś zgłosić w odpowiednim dziale dla opiekunów, te zmiany które chcą gracze i z którymi się zgadzasz. To jest jeden z obowiązków opiekuna serwera, a nie darmowy admin tylko...

12 godzin temu, adi napisał:

@MalinKa  to nie tak czy nam się będzie chciało czy nie. Nam może się nie chcieć, ale ty jako opiekun powinieneś zgłosić w odpowiednim dziale dla opiekunów, te zmiany które chcą gracze i z którymi się zgadzasz. To jest jeden z obowiązków opiekuna serwera, a nie darmowy admin tylko...

to ma być obraza? bo dziwnie to rozumiem...ja tylko chcę ułatwić graczom grę bo wiem że dużo wchodzi nowych z polski tak jak obco krajowce :/

napisałem jeśli jest możliwość żeby dało się coś takiego zrobić..wiem że rekin aktualnie jest zajęty. 

ps: możecie zareagować z informacją co do niewidzialności? bo to sam uważam tak samo jak asshor , bagin i zabójca (chyba :/) że trochę ta newida jest zbyt ope :/

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.