lordo Posted October 14, 2016 Report Share Posted October 14, 2016 Na nowym inferno jest pelno bugow zwiaanych ze spawnami Gracze sie spawnuja w ziemi albo sie blokuja a niewidzialne txt To samo na cache na żółtym I bugi z spawnowaniem sie na respie terro np na mrg cbble cache overpass Nie wiedzialem gdzie dac ten postto dalem tu A i ludie wychodza z serwa przez te bugi wiec licze na szybka narawe gliczy Jak cos to napiszcie do mnie na steamie http://steamcommunity.com/id/lordofskaj1/ to pomoge w naprawie Xenz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenz Posted October 14, 2016 Report Share Posted October 14, 2016 Nom na inferno jest mega dużo bugów A co do mapy cache wózek żółty pisałem już kilka razy do rekina i nadal nic. Jesli nie da sie na teraz coś zrobić z inferno to lepiej odjąć tą mape z serwera ! lordo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted October 14, 2016 Report Share Posted October 14, 2016 czesc. obiecuję, że za serwer wezme sie w niedziele wieczorem. Uwzglednie wiekszosc rzeczy, o ktorych jakis czas temu pisal mi Xenz, w tym system rankingowy. Nie bylo mnie w domu ostatnie dwa dni wiec nawet nie wiedzialem, ze weszla aktualizacja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenz Posted October 15, 2016 Report Share Posted October 15, 2016 Ok dzięki ale do niedzieli proszę o wyłącznie inferno z serwera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted October 22, 2016 Report Share Posted October 22, 2016 Poprawiłem spawny na inferno i przywróciłem ją do obiegu Resztę map sprawdzę w nocy, jak będzie mniej graczy. @UP Pogrzebałem z resztą map wymienionych w 1 poście, proszę o sprawdzenie. Ewentualnie prosiłbym w przypadku zablokowania o screenshota z włączoną komendą cl_showpos . Dobranoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts