Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted October 14, 2016 Report Share Posted October 14, 2016 Robię ten temat bo widzę że nikt nie odpowiada z sprawą z niewidzialnością i nie rozwiązujecie z tą sprawą Ankietą czyli informacje na sam początek wchodzenia na serwer dla tych graczy (NIE ROZUMNYCH) że mają coś takiego jak !komendy lub !zasady bo nie patrzą na czat i wchodzą by pograć i psuć grę bo nie wiedzą co i jak :/ Więc dla tego proszę odpowiedzieć na te poniższe Tematy bo są ważne by serwer ZombieMod Wiejska-chata była lepsza i wygodna dla nowych graczy..my wiemy co i jak bo zaglądaliśmy na komendy i zasady no i gramy już nie długi czas.... Dla tego proszę napiszcie swoje zdania albo dodajcie mnie na steam macie tu adress do mnie -_- http://steamcommunity.com/id/MivakPL/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted October 15, 2016 Report Share Posted October 15, 2016 Od tego są admini by im wytłumaczyć lub wyciągnąć konsekwencje... na forum znajduje się regulamin z jednym bardzo ważnym wersem ,, Nie znajomość regulaminu nie zwalnia z jego nie przestrzegania" jak ktoś będzie się wypytywał za co dostał bana proszę o przekierowanie go do strony z regulaminem. Odnośnie propozycji sprawa rozwiązana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted October 16, 2016 Report Share Posted October 16, 2016 Jak ktoś wchodzi pierwszy raz na serwer to wiadomo że od razu nie zajarzy o co chodzi. Niestety naród coraz głupszy, nawet jak będzie na pól ekranu info to i tak nie dostosuje się do tego.. ;D Tak czy inaczej jestem za tym żeby coś takiego wprowadzić. Wszystko zależy od naszego ukochanego Adiego i Rekinoida ;D Btw. Maliniarz ma racje że od tego są admini No ale serwer jest dla Was wiec trzeba robić tak żeby Wam było dobrze Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts