:| Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Sprawa wyglada tak, ze na moich kontach zostałem pobanowany przez wizarda kolejno na moim mainie permanentnie, mimo tego ze nie bylo żadnych zastrzeżeń do mnie. Nastepnie dostalem bana tygodniowego na moim 2 koncie za jakieś glupoty - ok. Wczoraj wszedlem na serwer, wszystko fajnie po czym dostaje z automatu kolejnego bana na tydzień bez zadnych wyjaśnień czy upomnień. Prosze o odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Podaj swój nick, steam ID, daty + godziny banów... Nie jesteśmy jasnowidzami. Tak btw. prosiłeś o odpowiedź, jakąkolwiek, skoro Ci odpisałem to rozumiem, to mogę zamknąć temat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:| Posted October 21, 2016 Author Report Share Posted October 21, 2016 nick ferN/// id/fernu3 godz 20.12 oczywiście 20.10.16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 to nie jest steam ID tylko unikatowa nazwa ułatwiająca dojście do twojego konta STEAM_0:0:116321729 to jest twój steam ID :| 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Dwa bany dostałeś od Rekina . Od Wizarda jest tylko jeden + jeślo gracz dostanie ode mnie bana to nie waże ile ma kont każde zostanie zbanowane . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 A JW sobie przypominasz czy mam Tobie przypomniec? Specialnie wyzywanie admina itd.? Idiotów z nas robisz czy co? Zacznij się zachowywać normalnie itd. to nie będziesz łapał banów. Wszystko ma swoje granice. Będziesz mi teraz kita wciskał, że nie miałeś na myśli obrazy itd. A jeśli Tobie powiem, że byłem na serwerze na innym koncie gdzie nie miałem admina i wszystko widziałem i słyszałem? Grzesiu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kubul Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 no i caly misterny plan w pizdu czuje ze unbana nie bedzie choćbyś stanal na pindolu ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 @Kubul mysle ze jakby pokazał swe Cyce i cipencie panowi i władcy Cipuchen @adi to i tak by sie nie złamał i nie dał UB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Nawet jak całej administracji podbiurkiem ojebiesz to UB nie będzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w1zard ♛ Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 JW na 30% bo mój stary to czarodziej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w1zard ♛ Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 A skoro już tu jestem to wyjaśnie powody bana, skończyła Ci się kara i wbiłeś witając mnie soczystym 'Siemano Kurwiu', uciekłeś od bana i kara się wydłużyła. I tak jak już wypowiedzieli się przede mną UB nie dostaniesz choćbyś stanął na pindolu A już niedługo twoi koledzy od wspólnych zabaw również dostaną po banie, a za co to już nie muszę tłumaczyć. Dziękuje, dobranoc ps. róbujecie robić administracji wodę z mózgu regularnie podburzająć mnie, do tej pory ani razu wam się nie udało, nikt nie wierzy w wasze gierki z kłamiliwymi tematami na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts