majster_yt Posted October 23, 2016 Report Share Posted October 23, 2016 twój nick-MAJSTER_PL twoje steam id-STEAM_0:0:159166912 Nick Admina , na którego składam skargę-Adventorek data i godzina-10-22-16 23:48 Opis sytuacji-Adventorek dał mi perm bana niby za obrażanie jego a nie tylko ja go obrażałem wiele więcej osób a akurat mi dał ban a ja tylko powiedziałem , że głupi i tyle. Jak inni go obrażali to nawet nie wspominam. screnow niestety nie mam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vizooo Posted October 23, 2016 Report Share Posted October 23, 2016 majster_yt piszesz skargę za to że dostałeś niesłusznego bana po czym w twoim poście przyznajesz się do winy? Po co ta skarga? Dostałeś upomnienie dalej obrażałeś więc poleciał perm za obraze administracji DR. Temat powinieneś założyć z odwołaniem do skrócenia bana. I brakuje najważniejszego DOWODY!! Dogadaj się z adventorkiem, przeproś a może dostaniesz krótszego bana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majster_yt Posted October 23, 2016 Author Report Share Posted October 23, 2016 Adventorek możemy się dogadać jak tylko chcesz i sory skrucisz bana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts