HiszPan Posted October 24, 2016 Report Share Posted October 24, 2016 Nick: HiszPan Id: STEAM_1:0:155409554 Nick Admina: Wieju Opis Sytułacji: Z racji takiej że dostałem bana, nawet o tym nie wiedząc ( dowiedziałem się od innego gracza serwera) od admina Wieju odwołuje się od tego. Powodem tego było "Obraza serwera, wkurwianie adminów, podpuszczanie do bugowania broni na Holyshit i wiele innych w przeszlosci." Żeby nie było tutaj żadnych spin przyznaję sie do tego co powiedziałem. , lecz jednak powinienem był zostań ukarany upomnieniem, lub banem na 7d. Nie zgadzam się z Wiejem i proszę o UnBana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wieju Posted October 25, 2016 Report Share Posted October 25, 2016 Ziomek, upominany byłeś już nie raz, nie raz już mnie denerwowałeś a część serwera się nawet cieszyła gdy bana dostałeś. Swoją drogą, spiny do mnie łapiesz o pies wie co, ktoś dał ci slay'a i z ryjem do mnie, że gówniana serwerownia or serwer BO JA. Weź człowieku zastanów się nad tym co robisz, chcesz wejść na serwer to może zachowaj się jakoś przyzwoicie, nie łap spiny z pierwszym lepszym adminem, nie atakuj nikogo bo przecież kurwa krzywda ci się nie dzieje. Może przypomnij sobie jak kiedyś mówiłeś "ee Wieju to se może" dokładnie mapa hot_desert, chodziło tu o skracanie i obrażanie ^^ Wiem, stare czasy jeszcze przed moim urlopem ale wtedy już miałeś pierwszego warna z mojej strony. Nadal robiłeś swoje, więc myślę że ci się należy. Mi puszczały nerwy na serwerze przez ludzi jak ty, zrobiłem sobie ten miesiąc przerwy, trochę sobie wszystko poukładałem i nie jestem już taki surowy jak kiedyś, część osób też się zmieniła i nawet ludzie z którymi się kłóciłem okazali się w porządku ludźmi. A ty? Baw się dalej w typowego dresa. @edit Ja osobiście podtrzymuję tego perma. El Mulato, ✪ Sh!rou and Rannathur 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiszPan Posted October 27, 2016 Author Report Share Posted October 27, 2016 Wieju o co tak naprawde ci chodzi przyczepiasz sie do mnie nie wiem dlaczego zazwyczaj nie gram na serwerze wtedy gdy ty jestes więc jak pytam sie na priv czy mam drugą szanse to ty wyrzucasz mnie ze znajomych to troche nie w porządku z twojej strony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted October 27, 2016 Report Share Posted October 27, 2016 14 minut temu, HiszPan napisał: jak pytam sie na priv czy mam drugą szanse to ty wyrzucasz mnie ze znajomych to troche nie w porządku z twojej strony Tutaj wypowiem się tylko odnośnie tego fragmentu - sam doprowadziłeś mnie do szewskiej pasji właśnie takim "pytaniem się o drugą szansę"; tłumaczenie Tobie jak ośmiolatkowi, że trzeba napisać odwołanie na forum ("a muszę", "?????????", "??", "Hej????", "Halo???" i wiele innych), że to Wieju decyduje ("A nie możesz ty???"), pytałeś mnie nawet o swoje ID. Jak dla mnie wielkie nieporozumienie, bo jeżeli Wieju daje perma, to wygląda na to, że jest całkowicie zasłużony. ✪ adi and wieju 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wieju Posted October 27, 2016 Report Share Posted October 27, 2016 To nie ja się przyczepiam do ciebie tylko ty do mnie, po drugie jak piszesz odwołanie na forum to nie piszesz do mnie na priv c: A zablokowanego cie miałem już od dawien dawna. Odblokowałem cie i wyjaśniłem co i gdzie powinieneś zrobić (w tym wypadku forum) a nie spamowanie "Ej przepraszam ja się zmienie tylko mnie odbanuj". Wybacz za słowa ale kurwa mać mogłeś zachowywać się normalnie wcześniej, a nie płakać mi teraz na pw i na forum że chcesz unbana. Szanse miałeś już nie jedną, nie wykorzystałeś jej - twoja sprawa. Ja się nie uwziąłem, wręcz przeciwnie to ty uwziąłeś się na mnie, gdyż nie znając faktów ciągle ciśniesz tylko mnie. Dostałeś slaya od innego admina bo dołączyłeś do TT i spinasz się do mnie jeszcze nie wiedząc kto to zrobił. Kto do kogo się przyczepia, sam się zastanów ;-; Po drugie, myślisz że skoro spamujesz na pw i obrażasz mnie na serwerze to będę miał cię w znajomych? No chyba nie ;D Na forum też można wszystko wyjaśnić. Ja zdania nie zmieniam, dla mnie tak samo ty zmieniać się nie musisz - twoja decyzja, nikogo do niczego zmuszał nie będę. Zanim dostaniesz perma na innym serwerze to pomyśl dwa razy zanim o czymkolwiek pomyślisz c: El Mulato 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts