Izythor Posted October 26, 2016 Report Share Posted October 26, 2016 Witam, dnia 26.10.2016 koło godziny 16 dostałem permanentnego muta na co w mojej ocenie nie zasłużyłem. Gracz pewien, chciał grę opuścić prędko, ja rozradowany jak zawsze na surfie szybko odpowiadam: "wpisz demos w konsoli". Niestety, 31 osobistości zrozumiało mój przekaz oprócz tej jednej osóbki, która najwyraźniej nie wie co to sarkazm i ironia. Poniekąd, komenda ta znana od wieków czyni to co adresat pytania chciał uzyskać. Znany na surfie jestem, nigdy na mnie skarg nie było, zawsze byłem skłonny do pomocy i z wieloma osobami kontakt miałem dobry, ponadto duża ilość osób zdziwiła się, że permmute za taką błahostkę się należy. Administrator zwący się TSCHIPKA PEPPA mi go zadał i teraz wszem i wobec przepraszam za winy i proszę o wybaczenie w postaci unmute'a. Powyższy tekst nie miał być napisany w sposób potoczny i wyszedł jak wyszedł, w każdym razie na serio nie wiem, czy to był powód do pmuta? Byli przy tym także inni członkowie administracji i naprawdę nie miałem na celu wprowadzać w błąd innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ garmmi Posted October 28, 2016 Report Share Posted October 28, 2016 Unmuta bym dał gdybyś opisał sytuację jak to wyglądało naprawdę, a nie 3/4 historii zmyśliłeś. Zastanowię się i może dam Ci unmuta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordo Posted November 1, 2016 Report Share Posted November 1, 2016 jaki poeta xdd niech sie rekin wypowie jak on go dał Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ garmmi Posted November 1, 2016 Report Share Posted November 1, 2016 ^ja go dałem zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts