El Mulato Posted October 27, 2016 Report Share Posted October 27, 2016 Witam! Pomyślałem na stworzeniem własnych rękawic W-CH, do których miałby dostęp każdy gracz serwerowni. Pytanie.... Czy dałoby się jakoś wgrać rękawice? Czy może jest to zły pomysł? ✪ Vivimorte 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted October 27, 2016 Report Share Posted October 27, 2016 Jeśli się da to raczej spoko pomysł ale wchodząc w ten temat oczekiwałem, że albo ktoś sobie na rękawice bokserskie wklepki wch zamontował, albo info o jakimś napierdalaniu, że ktoś komuś chce najebać, zawiodłem się ✪ Vivimorte, ✪ PanPP and El Mulato 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted October 27, 2016 Report Share Posted October 27, 2016 A czy widziałeś serwer z wlasnymi rekawicami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted October 28, 2016 Report Share Posted October 28, 2016 8 godzin temu, Thunder napisał: Jeśli się da to raczej spoko pomysł ale wchodząc w ten temat oczekiwałem, że albo ktoś sobie na rękawice bokserskie wklepki wch zamontował, albo info o jakimś napierdalaniu, że ktoś komuś chce najebać, zawiodłem się Ten to by tylko się napierdalał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted October 28, 2016 Report Share Posted October 28, 2016 8 godzin temu, adi napisał: A czy widziałeś serwer z wlasnymi rekawicami? jakby nie patrzeć to widziałem... cs 1.6,...ale jednak. fajny pomysł ale gorzej już z wykonaniem, bo zapewne mało kto z tej serwerowni potrafi tworzyć modele na silnik source, a co dopiero zaimplementować do CsGo gdzie można zauważyć, że rękawiczki zmieniają się w zależności od modeli postaci oraz mapy. Ja myślę też, że może to być problem z valve i skinami tzn. ten sam problem co z nozami ze Valve banuje serwery zawierające modele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Mulato Posted October 28, 2016 Author Report Share Posted October 28, 2016 11 godzin temu, adi napisał: A czy widziałeś serwer z wlasnymi rekawicami? Tak, wiele innych serwerowni ma już rękawice z Drużynami. 2 godziny temu, MalinKa napisał: Ja myślę też, że może to być problem z valve i skinami tzn. ten sam problem co z nozami ze Valve banuje serwery zawierające modele Z valve nie ma problemu, nawet na ESL-ach grają ze skinami do rękawiczek. Postaram się popytać na reddicie. Myślę, że będzie podobnie jak wrzucanie modeli postaci. Trzebaby się pobawić z plikami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted October 28, 2016 Report Share Posted October 28, 2016 16 godzin temu, adi napisał: A czy widziałeś serwer z wlasnymi rekawicami? ? ? ? El Mulato 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted October 28, 2016 Report Share Posted October 28, 2016 To są Tander rękawice kuchenne? ✪ Vivimorte 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Jaśnie Pan Posted October 28, 2016 Popular Post Report Share Posted October 28, 2016 Przyznam nieskromnie, ze chyba nawet potrafilbym napisac taki plugin tylko rekawice musialby mi ktos zrobic ale tfu, co ja mowie. Nie znam sie, nie potrafie, zarobiony jestem. Tak na powaznie to nie mam czasu ale kiedys przyjdzie ten dzien, ze czapki spadno z głowów ✪ Vivimorte, ♔ Counter, Grzesiu and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted October 28, 2016 Report Share Posted October 28, 2016 @Jaśnie Pan A obracanie modelu zrobiłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 22 godziny temu, adi napisał: To są Tander rękawice kuchenne? rękawice to rękawice, liczy się to, że pan serwer nosi własne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąski TDW Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Dnia 27.10.2016 o 21:58, El Mulato napisał: Pomyślałem na stworzeniem własnych rękawic W-CH, do których miałby dostęp każdy gracz serwerowni. Dnia 28.10.2016 o 09:11, MalinKa napisał: zapewne mało kto z tej serwerowni potrafi tworzyć modele na silnik source Dnia 28.10.2016 o 12:33, El Mulato napisał: Tak, wiele innych serwerowni ma już rękawice z Drużynami. A znacie pany różnicę między siecią serwerów a serwerownią? Po małym researchu odnalazłem ładnie wyjaśnony poradnik do wykonania i dodania rękawic. Niestety, owy video poradnik tyczy się prymitywnej podmiany pliku w folderze gry. Nigdy się nie zajmowałem sprawami technicznymi serwerów, tylko powierzchownie i to w dodatku jedynie serwerem do wersji 1.6 (na GO przelazłem po znalezieniu tej sieci), ale jeżeli się nie mylę, to na ftp serwera znajdują się wszystkie pliki (jak modele broni na ftp serwera csgo mod) tak więc czy nie dałaby nic podmiana ich właśnie na ftp serwerów? Jak mówiłem, znać się na tym znam powierzchownie i większość dedukuję na logikę tak więc proszę mnie poprawić jeżeli pierdole głupoty SIEĆ SERWERÓW - Wiejska-Chata.pl SERWEROWNIA - Spoiler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts