Wąski TDW Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 Witam! Proponuję zmienić rsy, bo patrząc na datę dodania tematu z listą obecnych, siedzą one już trochę. Przedstawiam wam mój rs megapack zawierający 86 pozycji.http://www88.zippyshare.com/v/oywh7wLD/file.html Paczkę cechuje multigatunkowość i z reguły nie są pierwszymi lepszymi, tylko tymi które sam znam i respektuje, oraz trochę nowszych kawałków na które naciskała moja kobieta. Andrzej Znienacka, ✪ adi and ♔ Counter 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 Aktualne rsy będą grane do 15, zgodnie z tym co CUNTer napisał. Po 15 Wiejska przełącza się w tryb świąteczny, kolendy itp. Ale dzięki za paczuszkę, może CUNTer coś wybierze na kolejne miesiące, jak i inni na swoje serwery Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 47 minut temu, adi napisał: Aktualne rsy będą grane do 15, zgodnie z tym co CUNTer napisał. Po 15 Wiejska przełącza się w tryb świąteczny, kolendy itp. Ale dzięki za paczuszkę, może CUNTer coś wybierze na kolejne miesiące, jak i inni na swoje serwery Ichi w tym miesiącu wgrywa swoje świąteczne RS ✪ inż. Tynka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 Zawsze swieta wlaczalismy 6 grudnia Dzieki Waski za prace Doceniamy!!! Wąski TDW 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 mi średnio podchodzą te rsy ale o gustach sie nie dyskutuje albo skróciłbym do 20 nutek Lecz teraz swiateczne ida i Jak Adam pisze tez mi sie zdaje ze 6 Wąski TDW 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 Te rs są z przed kilku miesięcy :/, @Ichi wypowiadaj się! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 Więcej niż 10-15 nie ma większego sensu, ale to moje zdanie Ważne dla mnie, żeby nutki były klimatyczne, wiekowe, bo to w końcu Wiejska Chata, a wszystkim z muzyką i tak nie dogodzimy. Wyjebka wszelkich RPK i innych rapsów, jakichś nutek umcyk umcyk ( mimo, że sam słucham trochę electro ). Część przesłuchałem i jest spoko, pozostaje kwestia co zostanie wybrane. Kolejna sprawa to czy opłaca nam się zmieniać round soundy na 2-3 tygodnie? Jeżeli chcecie na mikołajki wgrać świąteczne, to proponuje zostać z aktualnymi do okresu świątecznego, a nowe, które zaproponował szeroki puścimy po nowym roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 58 minut temu, Ichi napisał: Więcej niż 10-15 nie ma większego sensu, ale to moje zdanie Ważne dla mnie, żeby nutki były klimatyczne, wiekowe, bo to w końcu Wiejska Chata, a wszystkim z muzyką i tak nie dogodzimy. Wyjebka wszelkich RPK i innych rapsów, jakichś nutek umcyk umcyk ( mimo, że sam słucham trochę electro ). Część przesłuchałem i jest spoko, pozostaje kwestia co zostanie wybrane. Kolejna sprawa to czy opłaca nam się zmieniać round soundy na 2-3 tygodnie? Jeżeli chcecie na mikołajki wgrać świąteczne, to proponuje zostać z aktualnymi do okresu świątecznego, a nowe, które zaproponował szeroki puścimy po nowym roku. Ja bym poczekał i po nowym roku wgrał cos nowego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordo Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 1. YG my nigga 2. wknd za kazda chwile 3. Wrreg g party we will throw 4. TEDE ostatni noc 5. Project x heads will roll 6. John Cena song <3 7. Funkwel Daand Majorka 8. You know you like this 9. CSN3 10. Trumpsta 11. Interkontinental idiots Take ja proponuje Wąski TDW 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąski TDW Posted November 10, 2016 Author Report Share Posted November 10, 2016 Generalnie, ktoś chyba zrozumiał żeby wsadzić wszystkie naraz W założeniu, wrzuciłem je do wyboru/selekcji, a i można z nich zrobić kilka paczek na kilka cykli Rozumiem też tekst typu "nie wszystkie są gites", bo kwestia gustu. Ludzie na moim serwerze mówili, że najlepiej disco trzaski mam wrzucać, bo mogą pośpiewać. Grało też tam parę ziomków z Ostródy i okolic, więc są kawałki rapowe takie jak Bonusy i LSO. Nie pasuje, nie wstawiać Były one też cięte na mój serwer 1.6, więc na GOłowym serwerze będzie skrócone do spawnu na nowej rundzie, nie wiem jak będą brzmiały. Dziękuję za miłe słowa nt. pracy, lecz były one zbierane kilka miesięcy. To i tak nie cały shit który pociąłem, wspólnie z dziewczyną. S!kor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vivimorte Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Może kilka usunąć, ale całość jest zajebista właśnie przesłuchuje całość Świetna robota ziomek Wąski TDW 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts