ziemblik Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 Witam Dziś grałem sobie na serwie , było dużo osób, mam przegrane 2000 godzin i na serwie praktycznie wszyscy mnie znają bo gram 2 lata już tu i jestem bardzo często na serwerze , dostałem bana za wallhacka od S1kora, za co ? za to że miałem staty na minus i zrobilem jednego skana z auto-szmaty ? Była taka sytuacja,że było 2vs1 i ja wiedziałem że gościu jest na drzwiach na cache , uszłyszałem że Ichi upomina kogoś,żeby nie mówił gdzie sie skrył , usłyszałem to - więc domyśliłem sie gdzie jest bo w drzwiach jest tylko jedna taka dość dobra skrytka , i namiarzałem przez ściane na niego - nie widząc go i mówiłem że " pewnie tu jest " wychyliłem i go zabiłem = proste , potem Ichi mówił ze mam wh to mu wyjaśniłem skąd wiedziałem,że tam będzie a Sikor od razu na czacie pisze ze mam czity , następna runda kupiłem auto-kampe i poszedłem na żółty , mam sporą wiedze o csie więc wiem gdzie można skanować a gdzie nie , przeskanowałem z tej broni zabijając Ticq , uśmiałem się bo wiem ze sfarciłem, 20 sekund po tym piszę mi ze zostałem zbanowany pernamentnie za czity , pomyślałem że ichi sobie żarty robi , ale potem zobaczyłem że to Sikor , no to wiedziałem ze on mnie serio zbanowal :))) każdy z serwera wie jak gram ( nie najlepiej ) i wie że zadnych czitów nie mam , a on nie sprawadzając jak gram po prostu dał mi bana , jak dla mnie ta sytuacja nie jest normalna , jeśli jest jakaś możliwość to sprawdzajcie ile się da , nigdy w życiu żadnych czitów nie miałem, ale Sikor wie swoje , gorące pozdrowienia dla tego detektywa ! żegnam ~ Ziemblik Co do mojej rangi to mam LEMA , sam wbijalem:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 AHAHAHA O KURWA XDD mimo, że byłbym pierwszy do banowania ziemblika to jednak powątpiewam, że ma wh, chcę demko ziemblik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Znienacka Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 Irytujący chłopak ale o czity bym nie podejrzewał. Jak wyżej - czekam na demko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 1 godzinę temu, ziemblik napisał: Witam Dziś grałem sobie na serwie , było dużo osób, mam przegrane 2000 godzin i na serwie praktycznie wszyscy mnie znają bo gram 2 lata już tu i jestem bardzo często na serwerze , dostałem bana za wallhacka od S1kora, za co ? za to że miałem staty na minus i zrobilem jednego skana z auto-szmaty ? Była taka sytuacja,że było 2vs1 i ja wiedziałem że gościu jest na drzwiach na cache , uszłyszałem że Ichi upomina kogoś,żeby nie mówił gdzie sie skrył , usłyszałem to - więc domyśliłem sie gdzie jest bo w drzwiach jest tylko jedna taka dość dobra skrytka , i namiarzałem przez ściane na niego - nie widząc go i mówiłem że " pewnie tu jest " wychyliłem i go zabiłem = proste , potem Ichi mówił ze mam wh to mu wyjaśniłem skąd wiedziałem,że tam będzie a Sikor od razu na czacie pisze ze mam czity , następna runda kupiłem auto-kampe i poszedłem na żółty , mam sporą wiedze o csie więc wiem gdzie można skanować a gdzie nie , przeskanowałem z tej broni zabijając Ticq , uśmiałem się bo wiem ze sfarciłem, 20 sekund po tym piszę mi ze zostałem zbanowany pernamentnie za czity , pomyślałem że ichi sobie żarty robi , ale potem zobaczyłem że to Sikor , no to wiedziałem ze on mnie serio zbanowal :))) każdy z serwera wie jak gram ( nie najlepiej ) i wie że zadnych czitów nie mam , a on nie sprawadzając jak gram po prostu dał mi bana , jak dla mnie ta sytuacja nie jest normalna , jeśli jest jakaś możliwość to sprawdzajcie ile się da , nigdy w życiu żadnych czitów nie miałem, ale Sikor wie swoje , gorące pozdrowienia dla tego detektywa ! żegnam ~ Ziemblik Co do mojej rangi to mam LEMA , sam wbijalem:))) Po 1 do szkoły bo nawet nie wiesz jakie miałes ( albo z nerwow) chuj mnie Twoje staty interesuja...Lecz po 2 czy mi chodzi o jakiś zjebany scan przez blache ?? Chodzi mi o zejscie z tt spawn na drzwi w tym kwadracie gdzies gosciu wspiął sie na na prawo do gory a Ty szedłeś z mida czy jakos tak i scanowales go z gory na dol przez ta scianke a pozniej skreciles w lewo i zacząłeś strzelać ;)) I ten gosciu przy drzwiach zginał a drugi sie kitrał cały czas przy scianie. ;**czy chodzi Ci o inna sytuacje ??Jak mozna kogos skanowac od czubka glowy do paluszków u nogi i pierdolić ze "pewnie tu jest"....a i tak go dalej namierzałeś ;)* Ispokojnie demko jest.Osz kurwa synu to jestes dorosły skoro wszystko wiesz o csie To jeszcze prosze jakie masz drugie imie ? i kaj mieszkasz? LEM no gratulacje rangi jest niezly gosciu na turniejach moze Tomasza kiedys zaprosisz do gry :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziemblik Posted November 10, 2016 Author Report Share Posted November 10, 2016 JAK MAM CI DO CHUJA ODWODNIC ZE NIGDY NIE MIAŁEM HAXOW . jesteś zerem w tej grze , ile razy patrzyłem nawet na plus nie umiałeś wyjść , typowy silverek , i co teraz sie mścisz na mnie czy co ? dawaj to zobaczę to demko serwery vac napewno by wykryly moje haxy , mam przegrane 500 turniejowek , JAKIM KURWA JEBANYM cudem ty masz admina , Jesteś tak samo dobrym adminem jak graczem w csie, jednym slowem mowiąc jesteś zerem :))) pokaż demko bo aż mi się zal ciebie robi S!kor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Znienacka Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 2 minuty temu, ziemblik napisał: JAK MAM CI DO CHUJA ODWODNIC ZE NIGDY NIE MIAŁEM HAXOW . jesteś zerem w tej grze , ile razy patrzyłem nawet na plus nie umiałeś wyjść , typowy silverek , i co teraz sie mścisz na mnie czy co ? dawaj to zobaczę to demko serwery vac napewno by wykryly moje haxy , mam przegrane 500 turniejowek , JAKIM KURWA JEBANYM cudem ty masz admina , Jesteś tak samo dobrym adminem jak graczem w csie, jednym slowem mowiąc jesteś zerem :))) pokaż demko bo aż mi się zal ciebie robi Chłopaczku: po 1 - umiejętności w grze chuja się mają do bycia adminem po 2 - nie pluje się na admina z którym negocjujesz ub, grzeczniej na przyszłość Cholerna gimbaza, przez takich ludzi mam coraz mniejszą ochotę odpalać tą grę. Jak dla mnie demko jest niepotrzebne - po powyższym poście nie widzę potrzeby powrotu Ziemblika do naszej małej społeczności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TicQ Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 Ale za obrazę nie ma perma Trzeba zobaczyć demko, jak czysty to ban na miesiąc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 38 minut temu, ziemblik napisał: serwery vac napewno by wykryly moje haxy , mam przegrane 500 turniejowek aha kurwa, rusz Tym gimbazjalnym móżdżkiem czasem i skończ pierdolić głupoty ale i tak chce zobaczyć demko, sikor wrzuć a nie tam w ciula lecisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 51 minut temu, ziemblik napisał: JAK MAM CI DO CHUJA ODWODNIC ZE NIGDY NIE MIAŁEM HAXOW . jesteś zerem w tej grze , ile razy patrzyłem nawet na plus nie umiałeś wyjść , typowy silverek , i co teraz sie mścisz na mnie czy co ? dawaj to zobaczę to demko serwery vac napewno by wykryly moje haxy , mam przegrane 500 turniejowek , JAKIM KURWA JEBANYM cudem ty masz admina , Jesteś tak samo dobrym adminem jak graczem w csie, jednym slowem mowiąc jesteś zerem :))) pokaż demko bo aż mi się zal ciebie robi Po 1 troszke kultury bo nawet nie ukończyłeś 6 klasy..Juz jebie od Ciebie takim gówniarskim gównem ze szkoda szczepic klawiatury na takie beztalencie.Jezeli chcesz zapraszam na moj steam pogramy.Powstałeś z pękniętego kondoma ??? Takich dzieci leje chujem po twarzy.Dawaj to sobie mów do rodziców którzy na Ciebie jebia żebyś miał co do buzi włożyć.Mysle ze za takie cus chuja pograsz jeżeli będę na serwie o i le dostaniesz ub - bo ja Ci na pewno nie dam.Znizylem sie troszkę z poziomu bo takie dzieci jak te urodzone przez przypadek na prawde wkuriwaja bo żyją tylko wirtualnie,nawet słońca nie widza ;** pa TiQ a Ty za chuja nie widzisz z kim grasz?? Bo w znajomych go masz?? i gra tu od roku..trzymcie mnie bo jebne baranka przez balkon BOŻE OCHROŃ NAS OD TAKIEJ GIMBAZY!!!! Andrzej Znienacka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TicQ Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 19 minut temu, S!kor napisał: Po 1 troszke kultury bo nawet nie ukończyłeś 6 klasy..Juz jebie od Ciebie takim gówniarskim gównem ze szkoda szczepic klawiatury na takie beztalencie.Jezeli chcesz zapraszam na moj steam pogramy.Powstałeś z pękniętego kondoma ??? Takich dzieci leje chujem po twarzy.Dawaj to sobie mów do rodziców którzy na Ciebie jebia żebyś miał co do buzi włożyć.Mysle ze za takie cus chuja pograsz jeżeli będę na serwie o i le dostaniesz ub - bo ja Ci na pewno nie dam.Znizylem sie troszkę z poziomu bo takie dzieci jak te urodzone przez przypadek na prawde wkuriwaja bo żyją tylko wirtualnie,nawet słońca nie widza ;** pa TiQ a Ty za chuja nie widzisz z kim grasz?? Bo w znajomych go masz?? i gra tu od roku..trzymcie mnie bo jebne baranka przez balkon BOŻE OCHROŃ NAS OD TAKIEJ GIMBAZY!!!! Ale bez ciskania na gimbazę bo sam do gimby chodzę więc troche i mnie obrażasz A ja nikomu nic nie zrobiłem po za tym że z aimem latam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 25 minut temu, S!kor napisał: Takich dzieci leje chujem po twarzy. Dawaj to sobie mów do rodziców którzy na Ciebie jebia żebyś miał co do buzi włożyć. Dawaj to demo pedofilu S!kor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 Generalnie juz sram na to, czy ziemblik czitujesz czy nie. Zamiast z kulturka napisac to ten od zer tutaj jedzie goscia, ktory moglby byc bez mała jego Starym. Zreszta zbanowalem juz 2 Twoich kolegow kiedys (pol roku temu?), z ktorymi grywales meczyki. Pieprzyles ze sa czysci tylko celownik latal jak galareta. Malo teraz gram ale tez sie przygladalem Twojej grze. Decyzje zostawiam S!korowi. Andrzej Znienacka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 Poza tym te lewe nabijanie pkt, żeby potem popisywać się wysokim rankingiem przed przyjaciółmi z podstawówki. Mały skurwiel z proporcjonalnie niewielkim komputerkiem pod czaszką, ale i tak chcę zobaczyć kurwa demko Andrzej Znienacka, ✪ Vivimorte and Wąski TDW 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 Widzę, że jest ostro. Rano po pracy będę miał co poczytać Gdzie jest Kowboj Tom gdy takie akcje się dzieją. A ty Adam, przestań już srac... Bo srac, to też trzeba mieć czym :-P Sorry, zaoralem Twoją pierdziawe hahahaha S!kor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 4 minuty temu, adi napisał: A ty Adam, przestań już srac... Bo srac, to też trzeba mieć czym :-P Sorry, zaoralem Twoją pierdziawe hahahaha plotki mówią, że wąchasz bąki Adama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 i robi przy tym "omnomnom" co do demek - zle nagrane ale nie dbam o to. Ja betonu nie zdejme wiec niech s!kor zdecyduje. ave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 jakich kurwa demek :<< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 S!kor mi przeslal dema. Niestety zle sie nagraly. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 chuj jebany tajniak, zapamiętam sobie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Niestety chujowe demka... Nastepnym razem sie postaram tylko zaoram sobie steam na nowo przez ziemblika steam mi popsuł Tak czy siak ban zostaje i chuja na to kłade brzydko mowiac.No gdyby jeszcze tak wysoka kultura Malego wyszla calkiem inaczej mógłbym sie zastanowic nad skróceniem ale niestety nie poniewaz wiem ze wh jest nie ladne. :** 27 minut temu, Thunder napisał: chuj jebany tajniak, zapamiętam sobie Haha Tunder zawsze bylem 59 minut temu, adi napisał: ...Bo srac, to też trzeba mieć czym :-P Sorry, zaoralem Twoją pierdziawe hahahaha Rozjebales system Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Faktycznie jego smrody sa tak mocne, że czasami je przez ts'a czuję ale chciałbym zaznaczyć, że nie mówię omnomnom... Brednie wyssane z dupy Adam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Adi to jak mówisz???:D Bo wersje Adama znamy czekamy na Twoja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Zacznijmy od tego kto to ten ziemniak jest? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Znienacka Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 8 godzin temu, adi napisał: Zacznijmy od tego kto to ten ziemniak jest? Był, już go nie ma - i dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Nagminne wyzywanie graczy, chwalenie się wbiciem na lewo topki. Bycie gimbusem, pierdolenie o szopenie. Dla mnie @S!kor dobrze zajebał betoniarę i tyle w temacie. JAK KURWA MOŻNA W PROŚBIE O UB WYZYWAĆ ADMINÓW XDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts