ziemblik Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Witam wszystkich , chciałem się pożegnać z wiejską-chatą , nie zagram już z wami bo niestety zostałem zbanowanowany za czity, jak dla mnie ta sytuacja jest śmieszna , jak dla mnie admin który mnie zbanował albo nie wie co to skill , albo nie wie co to WH , grałem na tym serwie 2 lata + 1.6 no ale nic nie trwa wiecznie , co do skilla - mam lema , którego sam przez 2-3lata wbijałem , wciągu tylu lat mogłem się chyba coś tam nauczyć o csie ? a Wasze teksty o gimbazie są tak samo żałosne jak admini na tym serwie , nie obrażając ticqa i ichiego (: Sam wam mogę przysiąc że nigdy nie miałem haxów - jak się dowiedziałem nie moge tego udowodnić , bo demko sie zjebało - to odrazu że i tak ma haxy - myślenie + . Nawet nie wiem jak te haxy pobrać bo nie jestem żadnych ekspertem , jest coś takiego jak valve i ostatnia aktualizacja,która wyłapuje cziterów, nie wiem czy to może pomóc ale nagrywałem kiedyś na yt - kanał beznadziejny,ale jest tam pare filmików z moich gier - jak gram czy tam też miałem haxy jak grałem ? no to musiałem sie dobrze ukrywać że mi nie dali vaca ! 4 osoby już mi napisały że , nie wierzą , mam dużo znajomych na tym serwerze a raczej MIAŁEM i grałem z nimi mmy , 2/4 serwera wie jak gram Ale dobra nie będę się już o to kłucił bo wiem że on mnie nie odbanuje, ale powiem ci sikor że nawet miło że uważasz że mam haxy , bo ja wiem że to tylko i wyłącznie mój skill (: co do profesjonalności adminów ,według mnie to jest śmieszne że taki admin mnie zbanował , i obserwował mnie jak sam pisał , od dłuższego czasu , czyli był na tyle mądry że przez taki okres czasu nie zobaczył że gram dobrze ? ale chyba za dobrze i dlatego sie żegnamy , 2 sprawa- sikor - doświadczony admin , nawet nie umie dobrze demko nagrać - albo po prostu mu się nie chciało , gościu jest tak doświadczony,że grałem codziennie na tym serwie a widziałem go 2 razy na miesiąc ? jak grał ? nie wypowiem się bo zjadą sie eksperci i napiszą coś dobrego o gimbazie- to że jestem młody i chodze do gimbazy to jest +50% do bana , taka prawda, traktujecie młodych jak ... owszem poniosły mnie nerwy w ostatnim poście , ale to jest śmieszne że mam bana za czity , żaden admin by mi go nie dał - jestem pewien , ale Sikor i Rekin to ci z wyższej półki oni wiedzą kto czituje , i tą osobą NIE JESTEM JA , chciałbym to udowodnić ale nie mam jak , jedynie co wam mogę dać to mój kanal na yt - jedyny slaby argument bo demka nie ma , i nie będzie bo za duża trudność w tym jest (: szkoda że już nie zagram na wiejskiej bo miałem tam duużo znajomych i fajnie mi się z nimi grało , ale trzeba będzie znaleźć inny fajny serw , żegnam sie z wami wszystkimi :)))))) mój kanał na yt https://www.youtube.com/channel/UCVUfpI8bz3swxNi_CaaFMfw ta wiem że jest słaby (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 1 minutę temu, ziemblik napisał: Witam wszystkich , chciałem się pożegnać z wiejską-chatą , nie zagram już z wami bo niestety zostałem zbanowanowany za czity, jak dla mnie ta sytuacja jest śmieszna , jak dla mnie admin który mnie zbanował albo nie wie co to skill , albo nie wie co to WH , grałem na tym serwie 3 lata + 1.6 no ale nic nie trwa wiecznie , co do skilla - mam lema , którego sam przez 4-5 lat wbijałem , wciągu tylu lat mogłem się chyba coś tam nauczyć o csie ? a Wasze teksty o gimbazie są tak samo żałosne jak admini na tym serwie , nie obrażając ticqa i ichiego (: Sam wam mogę przysiąc że nigdy nie miałem haxów - jak się dowiedziałem nie moge tego udowodnić , bo demko sie zjebało - to odrazu że i tak ma haxy - myślenie + . Nawet nie wiem jak te haxy pobrać bo nie jestem żadnych ekspertem , jest coś takiego jak valve i ostatnia aktualizacja,która wyłapuje cziterów, nie wiem czy to może pomóc ale nagrywałem kiedyś na yt - kanał beznadziejny,ale jest tam pare filmików z moich gier - jak gram czy tam też miałem haxy jak grałem ? no to musiałem sie dobrze ukrywać że mi nie dali vaca ! 4 osoby już mi napisały że , nie wierzą , mam dużo znajomych na tym serwerze a raczej MIAŁEM i grałem z nimi mmy , 2/4 serwera wie jak gram Ale dobra nie będę się już o to kłucił bo wiem że on mnie nie odbanuje, ale powiem ci sikor że nawet miło że uważasz że mam haxy , bo ja wiem że to tylko i wyłącznie mój skill (: co do profesjonalności adminów ,według mnie to jest śmieszne że taki admin mnie zbanował , i obserwował mnie jak sam pisał , od dłuższego czasu , czyli był na tyle mądry że przez taki okres czasu nie zobaczył że gram dobrze ? ale chyba za dobrze i dlatego sie żegnamy , 2 sprawa- sikor - doświadczony admin , nawet nie umie dobrze demko nagrać - albo po prostu mu się nie chciało , gościu jest tak doświadczony,że grałem codziennie na tym serwie a widziałem go 2 razy na miesiąc ? jak grał ? nie wypowiem się bo zjadą sie eksperci i napiszą coś dobrego o gimbazie- to że jestem młody i chodze do gimbazy to jest +50% do bana , taka prawda, traktujecie młodych jak ... owszem poniosły mnie nerwy w ostatnim poście , ale to jest śmieszne że mam bana za czity , żaden admin by mi go nie dał - jestem pewien , ale Sikor i Rekin to ci z wyższej półki oni wiedzą kto czituje , i tą osobą NIE JESTEM JA , chciałbym to udowodnić ale nie mam jak , jedynie co wam mogę dać to mój kanal na yt - jedyny slaby argument bo demka nie ma , i nie będzie bo za duża trudność w tym jest (: szkoda że już nie zagram na wiejskiej bo miałem tam duużo znajomych i fajnie mi się z nimi grało , ale trzeba będzie znaleźć inny fajny serw , żegnam sie z wami wszystkimi :)))))) mój kanał na yt https://www.youtube.com/channel/UCVUfpI8bz3swxNi_CaaFMfw ta wiem że jest słaby (: O KURWA XDDDDDDDDDDDD, "grałem na tym serwerze 3 lata + 1.6" - jak to kurwa jest możliwe, że w podaniu o ub piszesz, że 2 lata, a ja ciebie kojarze od roku? Według mnie jak byś pomyślał to wszystko da się załatwić pokojowo. Zaprosić @S!kor na ts, wytłumaczyć wszystko sobie, dojść do porozumienia... Ale lepiej kurwa zwyzywać całą wiejską, powiedzieć, że jesteśmy jebanymi brudasami, którzy dają adminów na lewo i na prawo. Chuj mnie to obchodzi, że masz lema, którego wbijałeś 5 lat XDDDDDDDDDD, a cs go powstał w 2012, także powodzenia kolego w matematyce. + jeżeli z mojej wiedzy dobrze wynika, na serwerach społeczności vac jest wyłączony? Jak dla mnie sam sobie zjebałeś reputacje i sytuację min. przez wbijany na lewo rank + wyzywanie ludzi na około. Dramat... No, ale cóż elo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 37 minut temu, ziemblik napisał: Witam wszystkich , chciałem się pożegnać z wiejską-chatą , nie zagram już z wami bo niestety zostałem zbanowanowany za czity, jak dla mnie ta sytuacja jest śmieszna , jak dla mnie admin który mnie zbanował albo nie wie co to skill , albo nie wie co to WH , grałem na tym serwie 3 lata + 1.6 no ale nic nie trwa wiecznie , co do skilla - mam lema , którego sam przez 4-5 lat wbijałem , wciągu tylu lat mogłem się chyba coś tam nauczyć o csie ? a Wasze teksty o gimbazie są tak samo żałosne jak admini na tym serwie , nie obrażając ticqa i ichiego (: Sam wam mogę przysiąc że nigdy nie miałem haxów - jak się dowiedziałem nie moge tego udowodnić , bo demko sie zjebało - to odrazu że i tak ma haxy - myślenie + . Nawet nie wiem jak te haxy pobrać bo nie jestem żadnych ekspertem , jest coś takiego jak valve i ostatnia aktualizacja,która wyłapuje cziterów, nie wiem czy to może pomóc ale nagrywałem kiedyś na yt - kanał beznadziejny,ale jest tam pare filmików z moich gier - jak gram czy tam też miałem haxy jak grałem ? no to musiałem sie dobrze ukrywać że mi nie dali vaca ! 4 osoby już mi napisały że , nie wierzą , mam dużo znajomych na tym serwerze a raczej MIAŁEM i grałem z nimi mmy , 2/4 serwera wie jak gram Ale dobra nie będę się już o to kłucił bo wiem że on mnie nie odbanuje, ale powiem ci sikor że nawet miło że uważasz że mam haxy , bo ja wiem że to tylko i wyłącznie mój skill (: co do profesjonalności adminów ,według mnie to jest śmieszne że taki admin mnie zbanował , i obserwował mnie jak sam pisał , od dłuższego czasu , czyli był na tyle mądry że przez taki okres czasu nie zobaczył że gram dobrze ? ale chyba za dobrze i dlatego sie żegnamy , 2 sprawa- sikor - doświadczony admin , nawet nie umie dobrze demko nagrać - albo po prostu mu się nie chciało , gościu jest tak doświadczony,że grałem codziennie na tym serwie a widziałem go 2 razy na miesiąc ? jak grał ? nie wypowiem się bo zjadą sie eksperci i napiszą coś dobrego o gimbazie- to że jestem młody i chodze do gimbazy to jest +50% do bana , taka prawda, traktujecie młodych jak ... owszem poniosły mnie nerwy w ostatnim poście , ale to jest śmieszne że mam bana za czity , żaden admin by mi go nie dał - jestem pewien , ale Sikor i Rekin to ci z wyższej półki oni wiedzą kto czituje , i tą osobą NIE JESTEM JA , chciałbym to udowodnić ale nie mam jak , jedynie co wam mogę dać to mój kanal na yt - jedyny slaby argument bo demka nie ma , i nie będzie bo za duża trudność w tym jest (: szkoda że już nie zagram na wiejskiej bo miałem tam duużo znajomych i fajnie mi się z nimi grało , ale trzeba będzie znaleźć inny fajny serw , żegnam sie z wami wszystkimi :)))))) mój kanał na yt https://www.youtube.com/channel/UCVUfpI8bz3swxNi_CaaFMfw ta wiem że jest słaby (: Co ma skilla do skanów ??? Jezli byl by to przypadek to bys nie skanowal o od czubka głowy do palcow u stop i jezdziłes tak chwile po nim...czyli te info mnie az w oczy szczypało ze az to było gowniarskie(Twoje ogarniecie na temat cs mnie boli bo widze ze tak na prawde chuja wiesz o nim tylko pierdolisz glupoty bo ktos Cie zlapał na dopalaczu i teraz płaczesz podejscie zerowe)..A ze Twoi znajomi z Toba grali to zycze im powodzenia w dalszej grze z taki LEmeeem-chuja wartego.I nie wiem jak mozna jezdzic po adminach na wiejskiej ( po mnie to tak jeden kij ale po reszcie wspaniałych tutaj ludzi którzy Tworzą tak wspaniały projekt Wiejskiej..) jak chce sie ub????Dziekujemy ze grałes ale wypłacz sobie do valve ze nie dali Ci wczesniej na serweie bana hahahha OGAR chłopie po prosze ;)..4-5 lat krotki okres gratulacje..I widze ze gubisz sie w tym co piszesz tu inaczej gadasz tam inaczej 3 lata niezle ja tu gram juz troche lat i Ciebie za damski chuj nie widzialem + radze sobie popracować nad rozmowa z ludźmi bo jestes za bardzo wyszczekany jak na takie latka.I juz nie pisze ile tu grałes bo zaraz napiszesz 5 lat i nigdy nic nie zrobiles.. Żegnam Twoje skillowe scany ♔ Counter 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąski TDW Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Weźcie go nie cytujcie, bo mi telefon wybuchnie Piszesz pożegnanie , nie patrząc nawet na dział (byle wjebać i się żalić) i dalej przekonujesz, żeś czysty, dalej znieważasz, podważasz i pierdolisz Pan generalnie głupoty. Nazwa tematu wskazuje na pożegnanie, więc trzymaj się ciepło. lordo and ✪ Vivimorte 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordo Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 @Wąski TDW + 1 godzinę temu, ziemblik napisał: Nawet nie wiem jak te haxy pobrać bo nie jestem żadnych ekspertem , jest coś takiego jak valve i ostatnia aktualizacja,która wyłapuje cziterów, nie wiem czy to może pomóc ale nagrywałem kiedyś na yt 1. Nie wiesz jak haxy pobrac ? - slaby argument 2. System vac banow jest tak uposledzony i tak nie skuteczny ze szkoda gadac .... 3. Nie widialem zadnego updejta dt. lapania cziterow wtf ???? 4. To samo co w pkt. 1 A i jest cos takiego jak krasula czy cos ktora narywa mapki wiec ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenz Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Narazie trzym się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Proponuję przenieść do kosza, bo takiego śmieciowego postu jeszcze nie widziałem, pomijając reklame. lordo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąski TDW Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 35 minut temu, lordo napisał: 2. System vac banow jest tak uposledzony i tak nie skuteczny ze szkoda gadac .... S!kor and lordo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 "ktury", "klucił"... CUNTer serwery publiczne też mają VACa, chyba, że go się wyłączy. Akurat wiejska ma włączonego. Co nie zmienia faktu, że jest on dziurawy jak... :-D Co do Ciebie ziemniak, tak jak ktoś wcześniej napisał. Mogłeś sobie z Sikorem porozmawiać na steam, fejsie czy gdzieś tam i wyjaśnić sprawę. Zwłaszcza, że miałeś duże szansę, przynajmniej wg. mnie na UB (uszkodzone demko). Ale kurwa nie, trzeba było odpalić downa i zmieszać cała serwerownie z błotem. Powiedz mi, jak jeszcze tu wejdziesz i przeczytasz to, kogo miałeś na myśli, mówiąc, że dajecie admina takim i takim hmm? Chyba mnie, bo to ja Sikorowi przywróciłem admina. Szczerze? Nawet Ciebie nie znam, a wychodzi na to, że zmieszałeś mnie z gównem, nie wiadomo za co. A nie sorry, za to, że dałem Sikorowi admina. Nie chcę mi się już pisać, bo bym jeszcze popisał, ale szkoda szczępić ryja na Ciebie. Nie wiem, pogadaj z Sikorem na pw. czy coś, może jeszcze jest jakaś szansa. A jak nie, to trzymaj sie ciepło i powodzenia. Brudasie. ✪ Ichi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ✪ Thunder Posted November 11, 2016 Popular Post Report Share Posted November 11, 2016 Na wstępie chcę bardzo wyraźnie zaznaczyć, że w tym poście nie bronię ziemblika. Chciałem być pierwszym, który zbanuje go na dłuższy okres, ale cóż, ktoś mnie ubiegł. Chcę za to wypisać kilka rzeczy, które mnie wkurwiły i to konkretnie. Po pierwsze @Ichi - CO WY DO KURWY MACIE Z TYM ZAMYKANIEM TEMATÓW? ZA KAŻDYM, ZA KAŻDYM JEBANYM RAZEM, GDY JAKAŚ HAJA SIĘ ROZWIJA, UPIERDALACIE JĄ DZIEŃ PO (nawet nie, kilka godzin po). Piszesz, że Cytuj Kiedy zrozumiecie, że wiejska chata FFA/4FUN to nie serwer, gdzie za "zamknij się" jest perm? HAJA KURWA. po czym 5 linijek niżej Cytuj Temat zamykam. Czy forum aż tak bardzo różni się od serwera, że na serwie może być haja, można się wyzywać, a na tym forum, na którym w porównaniu do serwerów o wiele mniej się dzieje, już nie można? Ledwo do drugiej strony dojechało, ziemblik nie zdążył się pożegnać, powyzywać, my nie zdążyliśmy mu cisnąć, nie zdążyli przyjść jego koleżkowcy, żeby go bronić, po prostu żeby było co czytać i pisać, bo kurwa jedyne co się tu dzieje to coś w sb i trochę w tematach rekrutacji. Ichi nie chcę Cię obrazić, ale wkurwiłeś mnie. Tak samo jak wielu przed Tobą zamykających z dupy tematy, które były na topie. Czasem faktycznie, niektóre tematy powinny być zamykane i nawet nie mam z tym problemu. Ale kurwa ileż było zamkniętych tematów, przez moderatorów, którzy wchodzą, pomyślą dobra pierdu pierdu, pogadali se, wyjaśniło się, zamykam. I co? I gówno. Ziemblik to jebany gimb, który wkurwiał wielu, na serwerze siedział sporo i od dawna, więc wiele osób go zna, kojarzy, lubi/nie lubi go. I właśnie przez to temat jego osoby wzbudza wiele kontrowersji. Został permanentnie zbanowany, czyli jest to oczywiste, że ludzie zaczną wchodzić na forum i pisać. Nie ważne czy będą chcieli go wyzywać, śmiać się czy bronić go. Przynajmniej będzie się to kręcić wokół tematu podchodzącego pod haję. A kto wie, może ktoś dojebie zajebistym tekstem, który będziemy mogli sobie cytować przez lata? A kto wie może ziemblik się obroni w sensowny sposób? A może ośmieszy się i sam się do końca zmiesza z gównem? A może po prostu ludzie będą wchodzić i pisać w tym temacie, bo w żadnym kurwa innym nie raczą tego zrobić, zwłaszcza w tych niżej położonych. Kolejna wielka okazja na klasyczną walkę słowną między baranami zniszczona przez morderatora. Tym bardziej to boli, kiedy miesiąc w miesiąc wchodzisz na to forum, po 20 razy dziennie, żeby ew. zobaczyć jakiś zjebany post w shoutboxie, a kiedy już pojawia się coś konkretnego, gdzie ludzie się kłócą, wyzywają, gdzie dzieje się coś bardzo ciekawego dla forum/serwera, niestety możesz się tym nacieszyć jedynie, przez 15h, bo temat jest ni stąd ni zowąd zamykany. Stare tematy sprzed lat, zwłaszcza jeśli banowani byli stali gracze, były tematami, w których wypowiadało się mnóstwo osób, hajało się, rzucali różnymi argumentami z dupy, ale było co czytać, było z czego się pośmiać i było widać, że tematy takie wprawiały forum w ruch. Nie mam kurwa słów, takie momenty jak te powodują, że już nie raz chciałem prosić o zablokowanie mojego konta na forum, żebym nie musiał oglądać napisu: " Ten temat jest zamknięty i nie można dodawać odpowiedzi. ". @S!kor w sprawie tego dema i dlaczego się upierałem tak, żebyś je wrzucił: z kilku powodów. Po pierwsze była duża szansa, powiedziałbym nawet bardzo duża, że to demko nic by nie pokazało. Jestem tego w 85% pewien i tak jak wyżej wspominałem, nie piszę tego żeby tego małego kurwia bronić, tylko dlatego, że już bywały tutaj akcje, gdzie admini byli święcie przekonani, że złapali czitera, że mają dowody itd. itp. a jak się później z dema okazało chuja złapali i tylko się ośmieszali. Nie zamierzam podważać Twojej decyzji, ale z racji braku dowodów śmiem wątpić, że Ziemblik na tym demie odjebał cokolwiek podobnego do czitów. Jeśli byłoby inaczej i faktycznie, odpalenie byłoby widoczne - to demo oglądałbym podśmiechując i wiedziałbym że ban jest słuszny (tzn ban i tak jest słuszny, ale jego powód już niekoniecznie [ponieważ pozostaje on niewiadomą]). Pomijając fakt, że jakimś cudem zjebałeś demko (JAK?) to przecież są inne sposoby na zgranie tego, chociażby jednoczesne nagrywanie OBSem, zajmie to zaledwie troche mega, a w razie czego masz video dodatkowo do dema. Ziemblik jakiś czas temu przykleił się do wiejskiej i tutaj został, więc nie był jakimś tam randomem, i chociaż był raczej zjebaną częścią tego serwera, to jednak w jakiś sposób jego częścią. Nie był randomowym gimbem, który włazi i się odpala, albo w chuj wyzywa, tylko gimbem, który przesiaduje tu dzień w dzień od dłuższego czasu. Więc uważam, że w przypadku takich osób warto przed permanentnym zbanowaniem dać coś więcej niż tylko bana i elo. Randomowego ciula, który se włazi i się odpala wyzywa - a banuj w chuj, niech spierdala. Ale Ziemblik jednak był tu znany i raczej nie lubiany, ale grał od jakiegoś czasu, więc wiadomo, że ludzie go znają i ciekawi ich czy faktycznie był odpalony czy nie. Spójrz chociaż na temat o banie Hassasa sprzed 5ciu lat. Hassas nie był pierwszym, lepszym randomem, który wszedł na serwer się odpalać, tylko osobą, która swoje na wiejskiej przegrała itd. Ludzie go znali i wiadomość o jego odpaleniu była forumową ciekawostką. Oliwy do ognia dodał fakt, że w temacie bana takiej osoby podane były podstawowe informacje + najważniejsze -> demko wraz z opisem akcji i czasów. Ludzie mogli obejrzeć, ocenić i ew. bronić (czego nikt wtedy nie zrobił z wiadomych i oczywistych powodów) lub gnoić cwela za odpalenie się. Hassas się bronił, generalnie haja-haja, ciekawy temat do poczytania, dużo śmiechu i na koniec jego przyznanie się. Ludzie mieli o czym pisać, wyzywać się, dyskutować, było wesoło, ale ofc na koniec sprawiedliwości stało się zadość. Tutaj nie dość, że nie mamy żadnych dowodów tylko Twoje niechlujnie spisane domysły, to w dodatku Ichi zablokował nam temat i mamy chuja. Temat zamknięty, temat niewyjaśniony ale zakończony, rozejdźcie się i najlepiej nie wchodźcie na forum, bo nie ma po co... Szkoda, że Krasula to fejk i nie działa, ale czy jest możliwość zbanowania kogoś wraz ze screenami? Pamiętam jak 6 lat temu Gucio banował mnie za haxy i kazał wrzucić screeny, które plugin robił automatycznie, byłoby to przydatnym dodatkiem (oczywiście nie wielkim i zbawczym dowodem, ale dodatkiem). @ziemblik żeby nie było, że Ci słodzę. Po pierwsze nie rozumiem jak mogłeś zacząć wyzywać Sikora i resztę, kiedy prosiłeś o unbana. Na co liczyłeś? Chyba na utwierdzenie go w przekonaniu, że słusznie Cię zbanował. Koleś na prawdę jest znacznie starszy od Ciebie, Ty jesteś młodą pizdeczką, nie dziw się, że wielu wkurwiasz swoim zachowaniem, ale są sytuacje, w których mógłbyś się pohamować, no ale jak widać nie dane było Ci o tym pomyśleć. Twoje bezsensowne wytłumaczenia są standardowymi tłumaczeniami debili i przy okazji często ludzi odpalających się. Nie wiem czy się odpaliłeś kiedykolwiek czy nie, dopóki nie zobaczę dowodów (a prawdopodobnie ich nie zobaczę) to nie wypowiem się na ten temat, ale Twoje wytłumaczenia są beznadziejne. Ilość czasu przegrana na tym serwie (której jak widać sam nie potrafisz sprecyzować) nie ma zbyt wiele znaczenia, gdyż każdy gracz może się odpalić w każdej chwili, nieważne czy jest wysoko czy nisko rangą, czy jest znany czy nie, czy ma respekt i szacunek innych czy nie, czy gdzies gra długo czy nie. Pominę fakt, że wbijałeś Lema 5 lat (później edytowane na 2-3), gdyż pomimo, że trochę sam się tym ośmieszyłeś, nie będę tego wliczał w ośmieszenie - nie każdy musi być dobry i może swoją rangę wbijać latami, nawet mając tysiące godzin - po prostu niektórzy grzebią się w tym samym gównie bez progresu przez długi okres czasu, ale to w sumie nie ma zbytniego znaczenia. Nasze teksty o gimbazie nie są żałosne, gdyż adekwatnie reprezentują Twój stan mentalny - mały cwaniak z gimnazjum, który myśli, że wszystko może i przez internet jest nietykalny. Nie wiesz jak pobrać haxy? Oj oj oj, kurwa no jeśliby mi takie coś powiedziało dziecko z początków podstawówki lub osoba, która nie miała nigdy komputera ani nigdy go nie używała to rozumiem. Ale co to za wymówka? Olimpijczycy reprezentujący Polskę - bracia Zielińscy też tak mówili kiedy test na sterydy i obecność w ich organizmie nandrolonu ukazał wynik pozytywny. Wtedy jeden z braci jako argument zaprzeczający jego ewentualnemu przyjmowaniu sterydów użył stwierdzenia, że on nawet nie wie skąd można zdobyć nandrolon, więc nie możliwe, żeby był na sterydach. Twoje filmiki na yt nie są dowodem, opinie osób z serwera też nie są dowodem, dowodem mogłyby być demka, które niestety nie zostały dostarczone. Ja osobiście wiem, że nie należałeś do wybitnych graczy, bo o ile na tych serwerowych pokrakach mogłeś sobie nabijać staty, tak gdy wchodził ktoś lepszy od Ciebie (co nie było dużym wyzwaniem) już zdecydowanie gorzej sobie radziłeś. Poza tym nie koniecznie używałeś mózgu, zwłaszcza patrząc na to ile przegrałeś, a jak niewielki progres w całości aspektów Twojej gry się pojawił. Ale pomimo, że byłeś słaby i ja bez dowodów nie uznałbym Cię za haxa, to i tak nie oznacza to, że słaby gracz = brak haxów. To jest debilna wymówka. Słabi gracze mogą czitować i wciąż być chujowi, wbrew pozorom do dobrego czitowania potrzebny jest mózg. Generalnie byłeś też osobą, która wkurwiała ludzi dookoła. Sam wielokrotnie Cię kickowałem, bo jako osoba pobłażliwa, żeby wjebać Ci bana musiałbyś mnie bardziej podkurwić, bo powodów było sporo, ale brakowało iskry. Ale wierz mi, że raczej banowałbym Cię na dłuższy okres, bo powódów było sporo. Od bycia wkurwiającym pedałkiem, popisującym się przed swoimi młodszymi (podstawówkowymi?) koleżkami, po niewyparzoną mordę i oszustwa z paką ze swoim przyjacielem Skrzatem, a następnie chwalenie się całemu serwerowi, jaki to wyjebany nie jesteś, kiedy tak naprawde jesteś dalej gównem z wbitymi na lewo punktami (o tym zrobię jeszcze osobny temat, ale to później). Nie świeciłeś inteligencją, wkurwiałeś ludzi starszych od Ciebie, uważałeś się za miniboga, którym oczywiście nie byłeś. Musisz zrozumieć, że grają tam starsi od Ciebie i wkurwia ich Twój pizdowaty głos, Twoje pyskowanie, Twoje szpanowanie i wiem, że niejeden ukracał Twoje zachowania lekkimi karami. Cóż tak jak mówię, nie wiemy czy się odpaliłeś czy nie, nie mamy dowódów, ale powodów do zbanowania Cię było całe mnóstwo. Masz teraz czas na przemyślenia, bardzo dużo czasu, może to wykorzystasz, coś się z tego nauczysz, może wydoroślejesz. Na dzień dzisiejszy raczej zawężone pole do dyskusji w tym temacie (zawężone przez wyżej przywoływane osoby włącznie z Tobą), sprawiło, że nikłe są Twe szanse na odpokutowanie, cóż, widać, że brakowało Ci smyczy, czułeś się zbyt swobodnie w internecie i spotkała Cię kara. Za moich czasów, kiedy zaczynałem grać w CSa ponad 11 lat temu, graliśmy wszyscy na sieci lokalnej, ktoś stawiał serwer i ludzie z osiedla się zbierali i graliśmy. Wiele się wtedy nauczyłem. M. in. tego, że jeśli wyskoczyłbym z pyskówką do kogoś starszego w CSie, to później wychodząc na dwór pograć w piłkę, mogłem dostać wpierdol. Dzisiejsze dzieciaki myślą, że online im wszystko wolno i są anonimowi i po części mają rację. Ale mało które źrebaki rozumieją, że nie do końca tak jest i w pewnym momencie anonimowość może się skończyć przy przekroczeniu jakiejś granicy, lub tak jak w Twoim przypadku całkowita swoboda i brak szacunku odwróciły się w Twoją stronę i uderzyły Cię niczym piorun. Możliwe, że powód Twojego bana jest niesłuszny, jednak całokształt Twojego zachowania już od dawna zasługiwał na karę. A że jest to kara permanentna to już decyzja administracji, a Ty ustosunkowałeś się do tego w sposób agresywny i dziecinny, nie ukazując skruchy, to raczej już Bon Voyage Ziemblik. Idź wydorośleć. S!kor, lordo, ✪ Vivimorte and 5 others 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vivimorte Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 @Thunder Piękna lekturka na wieczór :') Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąski TDW Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 6 minut temu, Vivimorte napisał: @Thunder Piękna lekturka na wieczór :') Mi zleciało na kiblu ✪ Vivimorte and ✪ adi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 29 minut temu, Thunder napisał: Na wstępie chcę bardzo wyraźnie zaznaczyć, że w tym poście nie bronię ziemblika. Chciałem być pierwszym, który zbanuje go na dłuższy okres, ale cóż, ktoś mnie ubiegł. Chcę za to wypisać kilka rzeczy, które mnie wkurwiły i to konkretnie. Po pierwsze @Ichi - CO WY DO KURWY MACIE Z TYM ZAMYKANIEM TEMATÓW? ZA KAŻDYM, ZA KAŻDYM JEBANYM RAZEM, GDY JAKAŚ HAJA SIĘ ROZWIJA, UPIERDALACIE JĄ DZIEŃ PO (nawet nie, kilka godzin po). Piszesz, że po czym 5 linijek niżej Czy forum aż tak bardzo różni się od serwera, że na serwie może być haja, można się wyzywać, a na tym forum, na którym w porównaniu do serwerów o wiele mniej się dzieje, już nie można? Ledwo do drugiej strony dojechało, ziemblik nie zdążył się pożegnać, powyzywać, my nie zdążyliśmy mu cisnąć, nie zdążyli przyjść jego koleżkowcy, żeby go bronić, po prostu żeby było co czytać i pisać, bo kurwa jedyne co się tu dzieje to coś w sb i trochę w tematach rekrutacji. Ichi nie chcę Cię obrazić, ale wkurwiłeś mnie. Tak samo jak wielu przed Tobą zamykających z dupy tematy, które były na topie. Czasem faktycznie, niektóre tematy powinny być zamykane i nawet nie mam z tym problemu. Ale kurwa ileż było zamkniętych tematów, przez moderatorów, którzy wchodzą, pomyślą dobra pierdu pierdu, pogadali se, wyjaśniło się, zamykam. I co? I gówno. Ziemblik to jebany gimb, który wkurwiał wielu, na serwerze siedział sporo i od dawna, więc wiele osób go zna, kojarzy, lubi/nie lubi go. I właśnie przez to temat jego osoby wzbudza wiele kontrowersji. Został permanentnie zbanowany, czyli jest to oczywiste, że ludzie zaczną wchodzić na forum i pisać. Nie ważne czy będą chcieli go wyzywać, śmiać się czy bronić go. Przynajmniej będzie się to kręcić wokół tematu podchodzącego pod haję. A kto wie, może ktoś dojebie zajebistym tekstem, który będziemy mogli sobie cytować przez lata? A kto wie może ziemblik się obroni w sensowny sposób? A może ośmieszy się i sam się do końca zmiesza z gównem? A może po prostu ludzie będą wchodzić i pisać w tym temacie, bo w żadnym kurwa innym nie raczą tego zrobić, zwłaszcza w tych niżej położonych. Kolejna wielka okazja na klasyczną walkę słowną między baranami zniszczona przez morderatora. Tym bardziej to boli, kiedy miesiąc w miesiąc wchodzisz na to forum, po 20 razy dziennie, żeby ew. zobaczyć jakiś zjebany post w shoutboxie, a kiedy już pojawia się coś konkretnego, gdzie ludzie się kłócą, wyzywają, gdzie dzieje się coś bardzo ciekawego dla forum/serwera, niestety możesz się tym nacieszyć jedynie, przez 15h, bo temat jest ni stąd ni zowąd zamykany. Stare tematy sprzed lat, zwłaszcza jeśli banowani byli stali gracze, były tematami, w których wypowiadało się mnóstwo osób, hajało się, rzucali różnymi argumentami z dupy, ale było co czytać, było z czego się pośmiać i było widać, że tematy takie wprawiały forum w ruch. Nie mam kurwa słów, takie momenty jak te powodują, że już nie raz chciałem prosić o zablokowanie mojego konta na forum, żebym nie musiał oglądać napisu: " Ten temat jest zamknięty i nie można dodawać odpowiedzi. ". zgadzam się ! ✪ PanPP 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 A może by pierdolnąć wszystko i wyjechać w Bieszczady? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Adam powiedział, że decyzja należy do S!kora, zdecydował - sprawa rozwiązana, zamknąłem, nawet jeżeli niekoniecznie się z tym zgadzam, więc ta cała wiązanka nie była potrzebna i niepotrzebnie się wkurwiłeś, a złość piękności szkodzi Chcecie się wyzywać to proszę bardzo, nikomu nie bronię, ja w moim poście odniosłem się jedynie do serwera FFA, co pięknie zacytowałeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 3 minuty temu, Ichi napisał: Adam powiedział, że decyzja należy do S!kora, zdecydował - sprawa rozwiązana, zamknąłem, nawet jeżeli niekoniecznie się z tym zgadzam, więc ta cała wiązanka nie była potrzebna i niepotrzebnie się wkurwiłeś, a złość piękności szkodzi Chcecie się wyzywać to proszę bardzo, nikomu nie bronię, ja w moim poście odniosłem się jedynie do serwera FFA, co pięknie zacytowałeś. Była potrzebna, aczkolwiek jak widać niedoczytana, sprawa rozwiązana i...? co z tego? Czy to znaczy, że nie możemy już więcej pisać w tym temacie? To może po chuj nam forum, skoro i tak nie możemy pisać. Sprawa rozwiązana, ale rozmowy wciąż się toczyły, Ichi kurwa, CZY TY TEGO NIE WIDZISZ ŻE CIERPIĘ??? S!kor and ✪ PanPP 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Co do zamykania tematow - zgadzam sie z Thunderem. Dlaczego iczi? dlaczegoooo? Co do samego bana - kiedys przyjmowalismy zasade, ze bez dema betonu nie lejemy. I generalnie to powinna byc swietosc i oponowalbym za tym. Z drugiej strony chlopak mnie strasznie irytuje, jakis tydzien temu wrocilem do csa po 3 miesiecznej chyba przerwie, pierwsze co slysze na FFA to ziemblik z pytaniem: "Te rekin, jak sie czujesz z tym ze wyprzedzilem Cie w rankingu?". Generalnie osralem to i nic sie nie odzywalem - ostatnio rzadko mowie bo nie ma z kim porozmawiac na w miare sensownym poziomie. Konczac - moze damy chlopakowi miesiac? I to nie za czity ale za niewyparzona morde? Jest duza szansa, ze przez ten miesiac sobie znajdzie inne miejsce do grania i bedziemy mieli swiety spokoj. Poza tym podtrzymalibysmy swieta zasade, ze bez dowodow nie ma perma. Hm? ✪ PanPP and S!kor 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 1 godzinę temu, Thunder napisał: Na wstępie chcę bardzo wyraźnie zaznaczyć, że w tym poście nie bronię ziemblika. Chciałem być pierwszym, który zbanuje go na dłuższy okres, ale cóż, ktoś mnie ubiegł. Chcę za to wypisać kilka rzeczy, które mnie wkurwiły i to konkretnie. Po pierwsze @Ichi - CO WY DO KURWY MACIE Z TYM ZAMYKANIEM TEMATÓW? ZA KAŻDYM, ZA KAŻDYM JEBANYM RAZEM, GDY JAKAŚ HAJA SIĘ ROZWIJA, UPIERDALACIE JĄ DZIEŃ PO (nawet nie, kilka godzin po). Piszesz, że po czym 5 linijek niżej Czy forum aż tak bardzo różni się od serwera, że na serwie może być haja, można się wyzywać, a na tym forum, na którym w porównaniu do serwerów o wiele mniej się dzieje, już nie można? Ledwo do drugiej strony dojechało, ziemblik nie zdążył się pożegnać, powyzywać, my nie zdążyliśmy mu cisnąć, nie zdążyli przyjść jego koleżkowcy, żeby go bronić, po prostu żeby było co czytać i pisać, bo kurwa jedyne co się tu dzieje to coś w sb i trochę w tematach rekrutacji. Ichi nie chcę Cię obrazić, ale wkurwiłeś mnie. Tak samo jak wielu przed Tobą zamykających z dupy tematy, które były na topie. Czasem faktycznie, niektóre tematy powinny być zamykane i nawet nie mam z tym problemu. Ale kurwa ileż było zamkniętych tematów, przez moderatorów, którzy wchodzą, pomyślą dobra pierdu pierdu, pogadali se, wyjaśniło się, zamykam. I co? I gówno. Ziemblik to jebany gimb, który wkurwiał wielu, na serwerze siedział sporo i od dawna, więc wiele osób go zna, kojarzy, lubi/nie lubi go. I właśnie przez to temat jego osoby wzbudza wiele kontrowersji. Został permanentnie zbanowany, czyli jest to oczywiste, że ludzie zaczną wchodzić na forum i pisać. Nie ważne czy będą chcieli go wyzywać, śmiać się czy bronić go. Przynajmniej będzie się to kręcić wokół tematu podchodzącego pod haję. A kto wie, może ktoś dojebie zajebistym tekstem, który będziemy mogli sobie cytować przez lata? A kto wie może ziemblik się obroni w sensowny sposób? A może ośmieszy się i sam się do końca zmiesza z gównem? A może po prostu ludzie będą wchodzić i pisać w tym temacie, bo w żadnym kurwa innym nie raczą tego zrobić, zwłaszcza w tych niżej położonych. Kolejna wielka okazja na klasyczną walkę słowną między baranami zniszczona przez morderatora. Tym bardziej to boli, kiedy miesiąc w miesiąc wchodzisz na to forum, po 20 razy dziennie, żeby ew. zobaczyć jakiś zjebany post w shoutboxie, a kiedy już pojawia się coś konkretnego, gdzie ludzie się kłócą, wyzywają, gdzie dzieje się coś bardzo ciekawego dla forum/serwera, niestety możesz się tym nacieszyć jedynie, przez 15h, bo temat jest ni stąd ni zowąd zamykany. Stare tematy sprzed lat, zwłaszcza jeśli banowani byli stali gracze, były tematami, w których wypowiadało się mnóstwo osób, hajało się, rzucali różnymi argumentami z dupy, ale było co czytać, było z czego się pośmiać i było widać, że tematy takie wprawiały forum w ruch. Nie mam kurwa słów, takie momenty jak te powodują, że już nie raz chciałem prosić o zablokowanie mojego konta na forum, żebym nie musiał oglądać napisu: " Ten temat jest zamknięty i nie można dodawać odpowiedzi. ". @S!kor w sprawie tego dema i dlaczego się upierałem tak, żebyś je wrzucił: z kilku powodów. Po pierwsze była duża szansa, powiedziałbym nawet bardzo duża, że to demko nic by nie pokazało. Jestem tego w 85% pewien i tak jak wyżej wspominałem, nie piszę tego żeby tego małego kurwia bronić, tylko dlatego, że już bywały tutaj akcje, gdzie admini byli święcie przekonani, że złapali czitera, że mają dowody itd. itp. a jak się później z dema okazało chuja złapali i tylko się ośmieszali. Nie zamierzam podważać Twojej decyzji, ale z racji braku dowodów śmiem wątpić, że Ziemblik na tym demie odjebał cokolwiek podobnego do czitów. Jeśli byłoby inaczej i faktycznie, odpalenie byłoby widoczne - to demo oglądałbym podśmiechując i wiedziałbym że ban jest słuszny (tzn ban i tak jest słuszny, ale jego powód już niekoniecznie [ponieważ pozostaje on niewiadomą]). Pomijając fakt, że jakimś cudem zjebałeś demko (JAK?) to przecież są inne sposoby na zgranie tego, chociażby jednoczesne nagrywanie OBSem, zajmie to zaledwie troche mega, a w razie czego masz video dodatkowo do dema. Ziemblik jakiś czas temu przykleił się do wiejskiej i tutaj został, więc nie był jakimś tam randomem, i chociaż był raczej zjebaną częścią tego serwera, to jednak w jakiś sposób jego częścią. Nie był randomowym gimbem, który włazi i się odpala, albo w chuj wyzywa, tylko gimbem, który przesiaduje tu dzień w dzień od dłuższego czasu. Więc uważam, że w przypadku takich osób warto przed permanentnym zbanowaniem dać coś więcej niż tylko bana i elo. Randomowego ciula, który se włazi i się odpala wyzywa - a banuj w chuj, niech spierdala. Ale Ziemblik jednak był tu znany i raczej nie lubiany, ale grał od jakiegoś czasu, więc wiadomo, że ludzie go znają i ciekawi ich czy faktycznie był odpalony czy nie. Spójrz chociaż na temat o banie Hassasa sprzed 5ciu lat. Hassas nie był pierwszym, lepszym randomem, który wszedł na serwer się odpalać, tylko osobą, która swoje na wiejskiej przegrała itd. Ludzie go znali i wiadomość o jego odpaleniu była forumową ciekawostką. Oliwy do ognia dodał fakt, że w temacie bana takiej osoby podane były podstawowe informacje + najważniejsze -> demko wraz z opisem akcji i czasów. Ludzie mogli obejrzeć, ocenić i ew. bronić (czego nikt wtedy nie zrobił z wiadomych i oczywistych powodów) lub gnoić cwela za odpalenie się. Hassas się bronił, generalnie haja-haja, ciekawy temat do poczytania, dużo śmiechu i na koniec jego przyznanie się. Ludzie mieli o czym pisać, wyzywać się, dyskutować, było wesoło, ale ofc na koniec sprawiedliwości stało się zadość. Tutaj nie dość, że nie mamy żadnych dowodów tylko Twoje niechlujnie spisane domysły, to w dodatku Ichi zablokował nam temat i mamy chuja. Temat zamknięty, temat niewyjaśniony ale zakończony, rozejdźcie się i najlepiej nie wchodźcie na forum, bo nie ma po co... Szkoda, że Krasula to fejk i nie działa, ale czy jest możliwość zbanowania kogoś wraz ze screenami? Pamiętam jak 6 lat temu Gucio banował mnie za haxy i kazał wrzucić screeny, które plugin robił automatycznie, byłoby to przydatnym dodatkiem (oczywiście nie wielkim i zbawczym dowodem, ale dodatkiem). @ziemblik żeby nie było, że Ci słodzę. Po pierwsze nie rozumiem jak mogłeś zacząć wyzywać Sikora i resztę, kiedy prosiłeś o unbana. Na co liczyłeś? Chyba na utwierdzenie go w przekonaniu, że słusznie Cię zbanował. Koleś na prawdę jest znacznie starszy od Ciebie, Ty jesteś młodą pizdeczką, nie dziw się, że wielu wkurwiasz swoim zachowaniem, ale są sytuacje, w których mógłbyś się pohamować, no ale jak widać nie dane było Ci o tym pomyśleć. Twoje bezsensowne wytłumaczenia są standardowymi tłumaczeniami debili i przy okazji często ludzi odpalających się. Nie wiem czy się odpaliłeś kiedykolwiek czy nie, dopóki nie zobaczę dowodów (a prawdopodobnie ich nie zobaczę) to nie wypowiem się na ten temat, ale Twoje wytłumaczenia są beznadziejne. Ilość czasu przegrana na tym serwie (której jak widać sam nie potrafisz sprecyzować) nie ma zbyt wiele znaczenia, gdyż każdy gracz może się odpalić w każdej chwili, nieważne czy jest wysoko czy nisko rangą, czy jest znany czy nie, czy ma respekt i szacunek innych czy nie, czy gdzies gra długo czy nie. Pominę fakt, że wbijałeś Lema 5 lat (później edytowane na 2-3), gdyż pomimo, że trochę sam się tym ośmieszyłeś, nie będę tego wliczał w ośmieszenie - nie każdy musi być dobry i może swoją rangę wbijać latami, nawet mając tysiące godzin - po prostu niektórzy grzebią się w tym samym gównie bez progresu przez długi okres czasu, ale to w sumie nie ma zbytniego znaczenia. Nasze teksty o gimbazie nie są żałosne, gdyż adekwatnie reprezentują Twój stan mentalny - mały cwaniak z gimnazjum, który myśli, że wszystko może i przez internet jest nietykalny. Nie wiesz jak pobrać haxy? Oj oj oj, kurwa no jeśliby mi takie coś powiedziało dziecko z początków podstawówki lub osoba, która nie miała nigdy komputera ani nigdy go nie używała to rozumiem. Ale co to za wymówka? Olimpijczycy reprezentujący Polskę - bracia Zielińscy też tak mówili kiedy test na sterydy i obecność w ich organizmie nandrolonu ukazał wynik pozytywny. Wtedy jeden z braci jako argument zaprzeczający jego ewentualnemu przyjmowaniu sterydów użył stwierdzenia, że on nawet nie wie skąd można zdobyć nandrolon, więc nie możliwe, żeby był na sterydach. Twoje filmiki na yt nie są dowodem, opinie osób z serwera też nie są dowodem, dowodem mogłyby być demka, które niestety nie zostały dostarczone. Ja osobiście wiem, że nie należałeś do wybitnych graczy, bo o ile na tych serwerowych pokrakach mogłeś sobie nabijać staty, tak gdy wchodził ktoś lepszy od Ciebie (co nie było dużym wyzwaniem) już zdecydowanie gorzej sobie radziłeś. Poza tym nie koniecznie używałeś mózgu, zwłaszcza patrząc na to ile przegrałeś, a jak niewielki progres w całości aspektów Twojej gry się pojawił. Ale pomimo, że byłeś słaby i ja bez dowodów nie uznałbym Cię za haxa, to i tak nie oznacza to, że słaby gracz = brak haxów. To jest debilna wymówka. Słabi gracze mogą czitować i wciąż być chujowi, wbrew pozorom do dobrego czitowania potrzebny jest mózg. Generalnie byłeś też osobą, która wkurwiała ludzi dookoła. Sam wielokrotnie Cię kickowałem, bo jako osoba pobłażliwa, żeby wjebać Ci bana musiałbyś mnie bardziej podkurwić, bo powodów było sporo, ale brakowało iskry. Ale wierz mi, że raczej banowałbym Cię na dłuższy okres, bo powódów było sporo. Od bycia wkurwiającym pedałkiem, popisującym się przed swoimi młodszymi (podstawówkowymi?) koleżkami, po niewyparzoną mordę i oszustwa z paką ze swoim przyjacielem Skrzatem, a następnie chwalenie się całemu serwerowi, jaki to wyjebany nie jesteś, kiedy tak naprawde jesteś dalej gównem z wbitymi na lewo punktami (o tym zrobię jeszcze osobny temat, ale to później). Nie świeciłeś inteligencją, wkurwiałeś ludzi starszych od Ciebie, uważałeś się za miniboga, którym oczywiście nie byłeś. Musisz zrozumieć, że grają tam starsi od Ciebie i wkurwia ich Twój pizdowaty głos, Twoje pyskowanie, Twoje szpanowanie i wiem, że niejeden ukracał Twoje zachowania lekkimi karami. Cóż tak jak mówię, nie wiemy czy się odpaliłeś czy nie, nie mamy dowódów, ale powodów do zbanowania Cię było całe mnóstwo. Masz teraz czas na przemyślenia, bardzo dużo czasu, może to wykorzystasz, coś się z tego nauczysz, może wydoroślejesz. Na dzień dzisiejszy raczej zawężone pole do dyskusji w tym temacie (zawężone przez wyżej przywoływane osoby włącznie z Tobą), sprawiło, że nikłe są Twe szanse na odpokutowanie, cóż, widać, że brakowało Ci smyczy, czułeś się zbyt swobodnie w internecie i spotkała Cię kara. Za moich czasów, kiedy zaczynałem grać w CSa ponad 11 lat temu, graliśmy wszyscy na sieci lokalnej, ktoś stawiał serwer i ludzie z osiedla się zbierali i graliśmy. Wiele się wtedy nauczyłem. M. in. tego, że jeśli wyskoczyłbym z pyskówką do kogoś starszego w CSie, to później wychodząc na dwór pograć w piłkę, mogłem dostać wpierdol. Dzisiejsze dzieciaki myślą, że online im wszystko wolno i są anonimowi i po części mają rację. Ale mało które źrebaki rozumieją, że nie do końca tak jest i w pewnym momencie anonimowość może się skończyć przy przekroczeniu jakiejś granicy, lub tak jak w Twoim przypadku całkowita swoboda i brak szacunku odwróciły się w Twoją stronę i uderzyły Cię niczym piorun. Możliwe, że powód Twojego bana jest niesłuszny, jednak całokształt Twojego zachowania już od dawna zasługiwał na karę. A że jest to kara permanentna to już decyzja administracji, a Ty ustosunkowałeś się do tego w sposób agresywny i dziecinny, nie ukazując skruchy, to raczej już Bon Voyage Ziemblik. Idź wydorośleć. Normalnie piekne słowa Tunder az mi lezka sie woku kreci jak napisales o csie w czasach kiedy jeszcze co nie ktory robił w pampersy Mozliwe ze masz racje lecz wiem ze beton słuszny ( chcialem go skrócić po namowach innych lecz ziemblik nie dał mi szans..) nie każdy musi sie ze mna zgodzić.Dorosnie troszke bd miał 12 lat wtedy moze napisac itd. na dzien dzisiejszy ma bana i widzac co wyprawia gimb troszke mu to zajmie.Lecz oczywiscie temat mozna otworzyc jestem sam ciekaw co dalej sie rozwiąże Szacunek szacunek Tunder :** Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 1 minutę temu, S!kor napisał: Lecz oczywiscie temat mozna otworzyc jestem sam ciekaw co dalej sie rozwiąże nieee, teraz to już bez sensu, skoro temat juz jest zamkniety i zakopany, powstał nowy drugi i ciulas sie z nami pozegnal, o to wlasnie chodzi, ze te zamykanie to w wiekszosci przypadku wszystko spierdala S!kor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Dla mnie temat zamknięty to temat rozwiązany. Jeżeli chcecie, to będę zostawiał je otwarte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Teraz, Ichi napisał: Dla mnie temat zamknięty to temat rozwiązany. Jeżeli chcecie, to będę zostawiał je otwarte dam Ci przykład: temat rozwiązany: decyzja została podjęta, ktoś został zbanowany, gracze wciąż mogą to omawiać, dyskutować na ten temat temat zamknięty: nikt nie może się już więcej wypowiedzieć, bo możliwość odpowiedzi jest zablokowana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 21 minut temu, Jaśnie Pan napisał: ostatnio rzadko mowie bo nie mam z wami o czym porozmawiac na miare sensownym poziomie. No w chuj przykro mi... MISIA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 37 minut temu, Jaśnie Pan napisał: Co do zamykania tematow - zgadzam sie z Thunderem. Dlaczego iczi? dlaczegoooo? Co do samego bana - kiedys przyjmowalismy zasade, ze bez dema betonu nie lejemy. I generalnie to powinna byc swietosc i oponowalbym za tym. Z drugiej strony chlopak mnie strasznie irytuje, jakis tydzien temu wrocilem do csa po 3 miesiecznej chyba przerwie, pierwsze co slysze na FFA to ziemblik z pytaniem: "Te rekin, jak sie czujesz z tym ze wyprzedzilem Cie w rankingu?". Generalnie osralem to i nic sie nie odzywalem - ostatnio rzadko mowie bo nie ma z kim porozmawiac na w miare sensownym poziomie. Konczac - moze damy chlopakowi miesiac? I to nie za czity ale za niewyparzona morde? Jest duza szansa, ze przez ten miesiac sobie znajdzie inne miejsce do grania i bedziemy mieli swiety spokoj. Poza tym podtrzymalibysmy swieta zasade, ze bez dowodow nie ma perma. Hm? Nie chcę wychodzić na jego obrońcę (broń Boże) dlatego nie wypowiem się w tej kwestii, aczkolwiek wydaje się, że to całkiem racjonalne podejście 14 minut temu, adi napisał: No w chuj przykro mi... dziwisz się kurwa jak jedyne o czym ostatnio piszesz to same zboczone teksty, normalnie już nie można z Tobą "cześć, cześć" tylko jest "sex i sex", jeszcze gdybyś był kobietą, ale Ty jesteś ponoć ta płeć ze śmigłem, a facetom piszesz o rodzynach i takie tam, afe, normalnie poziom rozmowy jak z nafukaną prostytutką, ADI OCKNIJ SIĘ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 @Thunder sorry Tander, ale to Olemba ma na mnie taki wpływ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 8 godzin temu, ziemblik napisał: Witam wszystkich , chciałem się pożegnać z wiejską-chatą , nie zagram już z wami bo niestety zostałem zbanowanowany za czity, jak dla mnie ta sytuacja jest śmieszna , jak dla mnie admin który mnie zbanował albo nie wie co to skill , albo nie wie co to WH , grałem na tym serwie 2 lata + 1.6 no ale nic nie trwa wiecznie , co do skilla - mam lema , którego sam przez 2-3lata wbijałem , wciągu tylu lat mogłem się chyba coś tam nauczyć o csie ? a Wasze teksty o gimbazie są tak samo żałosne jak admini na tym serwie , nie obrażając ticqa i ichiego (: Sam wam mogę przysiąc że nigdy nie miałem haxów - jak się dowiedziałem nie moge tego udowodnić , bo demko sie zjebało - to odrazu że i tak ma haxy - myślenie + . Nawet nie wiem jak te haxy pobrać bo nie jestem żadnych ekspertem , jest coś takiego jak valve i ostatnia aktualizacja,która wyłapuje cziterów, nie wiem czy to może pomóc ale nagrywałem kiedyś na yt - kanał beznadziejny,ale jest tam pare filmików z moich gier - jak gram czy tam też miałem haxy jak grałem ? no to musiałem sie dobrze ukrywać że mi nie dali vaca ! 4 osoby już mi napisały że , nie wierzą , mam dużo znajomych na tym serwerze a raczej MIAŁEM i grałem z nimi mmy , 2/4 serwera wie jak gram Ale dobra nie będę się już o to kłucił bo wiem że on mnie nie odbanuje, ale powiem ci sikor że nawet miło że uważasz że mam haxy , bo ja wiem że to tylko i wyłącznie mój skill (: co do profesjonalności adminów ,według mnie to jest śmieszne że taki admin mnie zbanował , i obserwował mnie jak sam pisał , od dłuższego czasu , czyli był na tyle mądry że przez taki okres czasu nie zobaczył że gram dobrze ? ale chyba za dobrze i dlatego sie żegnamy , 2 sprawa- sikor - doświadczony admin , nawet nie umie dobrze demko nagrać - albo po prostu mu się nie chciało , gościu jest tak doświadczony,że grałem codziennie na tym serwie a widziałem go 2 razy na miesiąc ? jak grał ? nie wypowiem się bo zjadą sie eksperci i napiszą coś dobrego o gimbazie- to że jestem młody i chodze do gimbazy to jest +50% do bana , taka prawda, traktujecie młodych jak ... owszem poniosły mnie nerwy w ostatnim poście , ale to jest śmieszne że mam bana za czity , żaden admin by mi go nie dał - jestem pewien , ale Sikor i Rekin to ci z wyższej półki oni wiedzą kto czituje , i tą osobą NIE JESTEM JA , chciałbym to udowodnić ale nie mam jak , jedynie co wam mogę dać to mój kanal na yt - jedyny slaby argument bo demka nie ma , i nie będzie bo za duża trudność w tym jest (: szkoda że już nie zagram na wiejskiej bo miałem tam duużo znajomych i fajnie mi się z nimi grało , ale trzeba będzie znaleźć inny fajny serw , żegnam sie z wami wszystkimi :)))))) mój kanał na yt https://www.youtube.com/channel/UCVUfpI8bz3swxNi_CaaFMfw ta wiem że jest słaby (: Powiedz mi jak mogę odwołać się do valve aby zajęli mi bana haxsów także nie miałem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts