Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ban za free.

Qzo
 Share

Recommended Posts

http://bans.wiejska-chata.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:84183945&advType=steamid&Submit

Zwyczajnie sobie surfuję, gdy na serwer wchodzi jakiś dzieciak, który wita się przez mikro... 

Na czacie admin Someqorath napisał:

"Wyjdź, to nie mapa dla dzieci"

Na co ja: 

"To co ty tu jeszcze robisz?"

dostałem perm muta i bana na tydzień...

Za coś takiego dostaje się bana?

Admin może obrażać kogo chce..  http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=801223716 

Wspomnę jeszcze o tym, że przez cały czas przedłużają mapę surf_hentai... Nie ma jej dostępnej w wyborze map? oni robią vote o przedłużenie i tak w kółko..  

Jako weteran cs'a przykro mi patrzeć na te gówniane community jakim jest te z cs;go... Dziecko dostaje adma i myśli, że ma władze... w 1.6 to admini mieli większy dystans, rozsądek i mózg, który używali... ahh zresztą co ja będę pier**..

Także proszę o ub, bo nikogo nie obraziłem... Ten admin to jakaś porażka...

PL [New] Qzo kickback.com: gej

PL [New] Qzo kickback.com: na redtube se idz hentai ogladac dzieciaku

Wyzywanie adminów od dzieciaków i gejów chyba jest obelgą? 

5 minut temu, Qzo napisał:

Dziecko dostaje adma i myśli, że ma władze...

Skąd wiesz o moim wieku skoro nigdzie ci go nie podałem, przez czat głosowy również się nie odezwałem.

6 minut temu, Qzo napisał:

Także proszę o ub, bo nikogo nie obraziłem... Ten admin to jakaś porażka...

Prosisz o ub, i 5 słów później mówisz, że jestem porażką?

UB Dostałeś, jeśli jeszcze raz obrazisz któregoś z adminów, dam go, i nie będę docierał do tego, czy było to żartem czy nie.

8 minut temu, Qzo napisał:

Na czacie admin Someqorath napisał:

"Wyjdź, to nie mapa dla dzieci"

Nie są to moje slowa :/

9 minut temu, Qzo napisał:

Obrażam tych których znam, i wiedzą, że jest to dla żartów. Ta obelga nie była skierowana w twoją strone, a w strone Milsona.

12 minut temu, Qzo napisał:

Wspomnę jeszcze o tym, że przez cały czas przedłużają mapę surf_hentai... Nie ma jej dostępnej w wyborze map? oni robią vote o przedłużenie i tak w kółko..  

Nie przedłużamy, a robimy głosowanie, vote są ograniczone(3x10min i 1x15min z rtv) a jeśli wynik jest pozytywny, to znaczy ze chyba nie tylko nam mapa się podoba.

Dnia 19.11.2016 o 20:52, Qzo napisał:

ten gej to było w formie żartu

Potrafisz czytać ze zrozumieniem? 

Dnia 17.11.2016 o 14:36, Someq napisał:

UB Dostałeś, jeśli jeszcze raz obrazisz któregoś z adminów, dam go, i nie będę docierał do tego, czy było to żartem czy nie.