Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Długie 8 lat...

Ichi
 Share

Recommended Posts

Najciężej zacząć takie pożegnania.

Czyś dinozaŁry, wsioki, wierni kumple no i gracze, których na moich oczach przewinęło się kilka tysięcy.

Gram tu trochę. Trochę krócej niż podałem w temacie, bo 8 lat wybije w marcu, ale zawsze brzmi to lepiej niż 7 lat i X miesięcy. Nie będzie to długie i ckliwe, bo szanuję Wasz czas, a są lepsze rzeczy do roboty w zimne, jesienne wieczory niż czytanie wypocin o odchodzeniu. Tak więc krótko i na temat. Dzięki Adam, za całokształt pracy włożony w stworzenie i utrzymanie serwera, za to, że nie poddałeś się gdy było ciężko i graczy nie dopisywało, a także Tobie Adi, bo gdyby nie Ty, to serwery na pewno nie byłyby tak popularne jak są i nie wyróżniałyby się na tle innych. Nie mieliśmy przyjemności zbyt dużo rozmawiać Shirou, ale wierzę, iż Twój wkład również jest niemały, dlatego Tobie również dziękuję za całokształt pracy i zarządzanie tymi niesfornymi gówniakami ( Adi i Virus :D ) Dziękuję też Wam *tutaj wymieniam wszystkich ze starej ekipy, Juve, Sikor, Orzechy i inne siury* za tworzenie niepowtarzalnego klimatu, który niestety już nie wróci, ale jednocześnie nie był nigdzie indziej w żadnej sieci serwerów. Przez lata świetnie się z Wami bawiłem ( szczególnie jak niektórzy wchodzili pod biurko :3 ), ale ostatnimi czasy nie czuję się komfortowo na serwerze, podczas naszych rozmów z niektórymi... Coś się zepsuło, może to coś we mnie, ale postanowiłem mimo wszystko zwalić to na Was i odejść :D Jest to decyzja, którą podejmowałem chwilkę czasu, ale zrozumiałem, że jeżeli będę to przeciągał, to możemy rozstać się w mniej przyjemnych warunkach. Do zobaczenia kiedyś/gdzieś tam. Kocham Was <3

Ichi nie pierdol od wiejskiej nie da się odejść już parę razy próbowałem ale zawsze wracam. Tak jakoś z tyłu, w tle różnych wydarzeń i nowych ludzi na wiejskiej ale gdzieś tam egzystuje. 

To jest jak nałóg raz w to wdepnąłeś już nigdy nie wyjdziesz. :)

Jeżeli zdania nie zmienisz trzymaj się ciepło :P 

To są momenty, w których nie wiem co napisać, bo na pewno nie chcę się żegnać - to mi się kojarzy z pogrzebem...

Zdrówka i radości, ale wierzę, że to tylko moment słabości i zostaniesz na wiejskiej przynajmniej jako bywalec :<

Nie jestem tu długo, ale wiem że na pewno masz tu długą historię i zostawiłeś tu swoje piętno. Na 100% wrócisz, więc tylko powiem Do Zobaczenia,  ale @adi @Thunder czy kto tam jeszcze, myślę że należy mu się Wieśniak Honorowy, tak w ramach podziękowań.