✪ Ichi Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 Najciężej zacząć takie pożegnania. Czyś dinozaŁry, wsioki, wierni kumple no i gracze, których na moich oczach przewinęło się kilka tysięcy. Gram tu trochę. Trochę krócej niż podałem w temacie, bo 8 lat wybije w marcu, ale zawsze brzmi to lepiej niż 7 lat i X miesięcy. Nie będzie to długie i ckliwe, bo szanuję Wasz czas, a są lepsze rzeczy do roboty w zimne, jesienne wieczory niż czytanie wypocin o odchodzeniu. Tak więc krótko i na temat. Dzięki Adam, za całokształt pracy włożony w stworzenie i utrzymanie serwera, za to, że nie poddałeś się gdy było ciężko i graczy nie dopisywało, a także Tobie Adi, bo gdyby nie Ty, to serwery na pewno nie byłyby tak popularne jak są i nie wyróżniałyby się na tle innych. Nie mieliśmy przyjemności zbyt dużo rozmawiać Shirou, ale wierzę, iż Twój wkład również jest niemały, dlatego Tobie również dziękuję za całokształt pracy i zarządzanie tymi niesfornymi gówniakami ( Adi i Virus ) Dziękuję też Wam *tutaj wymieniam wszystkich ze starej ekipy, Juve, Sikor, Orzechy i inne siury* za tworzenie niepowtarzalnego klimatu, który niestety już nie wróci, ale jednocześnie nie był nigdzie indziej w żadnej sieci serwerów. Przez lata świetnie się z Wami bawiłem ( szczególnie jak niektórzy wchodzili pod biurko :3 ), ale ostatnimi czasy nie czuję się komfortowo na serwerze, podczas naszych rozmów z niektórymi... Coś się zepsuło, może to coś we mnie, ale postanowiłem mimo wszystko zwalić to na Was i odejść Jest to decyzja, którą podejmowałem chwilkę czasu, ale zrozumiałem, że jeżeli będę to przeciągał, to możemy rozstać się w mniej przyjemnych warunkach. Do zobaczenia kiedyś/gdzieś tam. Kocham Was <3 ✪ Zinbo, S!kor and Grzesiu 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordo Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 Trzymaj się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 Chyba Ciebie pojebało... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 Nawet moje, skamieniałe serce się wzruszyło jak to przeczytałam Trzymaj się, do zobaczenia na forum, kiedyś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 :(( Zawsze z Toba Ichi :** Ps. Ja się z Tobą nie zegnam ✪ Ichi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 Do zobaczenia! <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 Ichi nie pierdol od wiejskiej nie da się odejść już parę razy próbowałem ale zawsze wracam. Tak jakoś z tyłu, w tle różnych wydarzeń i nowych ludzi na wiejskiej ale gdzieś tam egzystuje. To jest jak nałóg raz w to wdepnąłeś już nigdy nie wyjdziesz. Jeżeli zdania nie zmienisz trzymaj się ciepło ✪ Thunder 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 To są momenty, w których nie wiem co napisać, bo na pewno nie chcę się żegnać - to mi się kojarzy z pogrzebem... Zdrówka i radości, ale wierzę, że to tylko moment słabości i zostaniesz na wiejskiej przynajmniej jako bywalec :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vivimorte Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 Nie jestem tu długo, ale wiem że na pewno masz tu długą historię i zostawiłeś tu swoje piętno. Na 100% wrócisz, więc tylko powiem Do Zobaczenia, ale @adi @Thunder czy kto tam jeszcze, myślę że należy mu się Wieśniak Honorowy, tak w ramach podziękowań. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 W-CH to droga z której nie da się zawróć co najwyżej można jechać pasem awaryjnym ✪ Thunder and ✪ inż. Tynka 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Znienacka Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 @Ichi - pieprzysz Waść. Do zobaczenia niedługo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 i nawet o mnie nie wspomnial, cwel. ✪ dago86 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts