Baginsky v2 Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 Witam! Piszę ponieważ ostatnio wbiłem na serwer (po dłuższej nie obecności) I ku mojemu zdziwieniu nie mam już opiekuna a wbijam na forum i tutaj nadal przy moim profilu widnieje ikona że jestem opiekunem zombie moda Tu pytanie ponieważ wróciłem i mam zamiar znów aktywnie grać na naszym kochanym zm to też pytam czy jest szansa przywrócenia mi owej rangi lub chociaż mianowania mnie adminem? Wbijam i oprócz Czarnego Szermierza nikt na serwerze nie pilnuje porządku a z racji tego że jest trochę graczy i czasami na prawdę jest ciężko na serwerze to myślę że przydał bym się znów by pilnować porządku bo jednak samym doświadczeniem i prośbami nie da się z niektórymi... Pozdrawiam czekam na odpowiedź : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 Co do opiekuna zastanowimy się na tym, rekrutacje otworzymy @MISIA Opis co o tym wszystkim sądzisz i zabieramy się do roboty Baginsky v2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baginsky v2 Posted November 19, 2016 Author Report Share Posted November 19, 2016 Powiem tak, o opiekuna przywrócenie nawet się nie upominam baa nawet wydaję mi się że nie chciał bym znów nim być myślę że zamiast mnie na tę chwilę w tej roli sprawdził by się o wiele lepiej czarny szermierz jednak admin jest potrzebny a że doświadczenie mam to myślę że dobrze postawić na sprawdzone Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 jestem za, potrzebny do ogarniania Baginsky v2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 Czyli z powrotem przyznaję admina. Baginsky v2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baginsky v2 Posted November 21, 2016 Author Report Share Posted November 21, 2016 To jeszcze bardzo proszę o zaktualizowanie profilu na forum Z opiekuna na admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted December 2, 2016 Report Share Posted December 2, 2016 Dnia 19.11.2016 o 22:23, Baginsky v2 napisał: Powiem tak, o opiekuna przywrócenie nawet się nie upominam baa nawet wydaję mi się że nie chciał bym znów nim być myślę że zamiast mnie na tę chwilę w tej roli sprawdził by się o wiele lepiej czarny szermierz Bagin ty jednak nie kłamałeś myślałem że z tym żebym został opiekunem zamiast cb to żartowałeś :/ ale i tak nawet nikt nie zareagował na to i trochę :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts