weegeepl Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 Nick na serwerze: weegeepl Wiek: 14 Liczba godzin w TF2: 1200 Znajomość Sourcemod-a i panelu admina: 5/10 (douczam sie) Mikrofon: TAK Po mutacji: TAK Czy miałbyś ochote wspmóc serwer pieniężnie poprzez kupno vip'a?: TAK Doświadczenie w adminowaniu na innych serwerach TF2?: NIE Dlaczego akurat Ty? Pare zdań na temat tego jak możesz pomóc w rozwoju serwera: Mam aktualnie dużo czasu wolnego, ktory spedzam na serwerze oraz jestem dosc znany na nim. Czesto widze problemy w grze w czasie kiedy nie ma zadnego admina na serwerze, wiec moglbym w tym czasie pilnowac porzadku. Tez uwielbiam ten serwer i mam bardzo duza chec do pomocy graczom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tim q Posted December 18, 2016 Report Share Posted December 18, 2016 Moim zdaniem się nadaje, nawet mogę mu pomuc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weegeepl Posted December 19, 2016 Author Report Share Posted December 19, 2016 Dnia 18.12.2016 o 14:24, daxter123q456 napisał: Moim zdaniem się nadaje, nawet mogę mu pomuc Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts