Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Przyszłość Serwera

Counter
 Share

Recommended Posts

Witam, trochę myślałem nad napisaniem tego tematu, ale w końcu zabrałem się do tego. Na serwerze brakuje adminów, często ludzie piszą do mnie, że typek odpalony, dzieciak, który próbuje dochodzić na mikrofonie. Brak nowych rs'ów już jakiś czas. Ogólnie zaniedbanie serwera. Nikogo nie obrażając, ale serwer w żadnym stopniu nie rozwija się. Jest Justo, ale jak widzę mało ma czasu. Broń Boże obwiniać go, ale myślę, że serwer powinien się przynajmniej w najmniejszym stopniu rozwijać. Ludzie piszą także, żeby wyjebać dd2 z list map i dodać inferno lub inne klasyczne mapy. Kolejną propozycją było wprowadzenie map z 1.6, taki classic cs go <3. Myślę, że w jakimś stopniu razem jesteśmy w stanie "ulepszać" serwer. Rs, to nie problem, robię teraz na ffa, więc na 3mapsa mogę wgrać bez problemu. Co do adminów, mamy ich 3-4????. Zawsze, gdy wbijam na 3mapsa jestem sam z adminów, chyba że nagle pojawia się administracja na 10-15 min. Martwi mnie to, bo w jakimś stopniu "przykleiłem" się do tej sieci i nie chce patrzeć, jak serwer w taki głupi sposób nie "plusuje". Pozdrawiam i liczę na odpowiedź z administracji! 

Masz  swieta racje, juz do adiego mowilem, ze justo po prostu sie opieprza. 

Co do dodania jakichkolwiek map - w zadnym wypadku. To jest serwer 3maps. Jak nie mam ochoty grac gowien to po prostu wchodze na ten serwer. Jedyna opcja godna rozwazenia jest dodanie inferno. Wtedy 4MAPS. Rsy? Bardzo chetnie. ysle tez, ze niedlugo otworzymy raz jeszcze wakat na opiekuna tego serwera.

3 minuty temu, Jaśnie Pan napisał:

Co do dodania jakichkolwiek map - w zadnym wypadku. To jest serwer 3maps. Jak nie mam ochoty grac gowien to po prostu wchodze na ten serwer. Jedyna opcja godna rozwazenia jest dodanie inferno. Wtedy 4MAPS. Rsy? Bardzo chetnie. ysle tez, ze niedlugo otworzymy raz jeszcze wakat na opiekuna tego serwera.

Nie mówię tutaj o dodaniu 32712371 map, tylko klasycznych map z cs 1.6, (inferno, nuke, dust 2)

@Counter

Nie wiem czy wiesz ale akurat tamten i ten tydzień jestem praktycznie w dzień  w dzień na serwerze po kilka godzin i co mogłem zauważyć to iż justo wchodzi na serwer na 2min pisze "pisać podanie na admina na forum" i wychodzi , to samo W1zard pogra 1 rundę i mówi ze idzie grac w skyrima bo nie chce mu się grać w csa a innych adminów oprócz ich i ciebie nie kojarzę  sam gram na drugim koncie co mam admina i widzę co się wyprawia dobry pomysł z nowym opiekuem i byłbym zatym żebyś ty się nim zając bo innych kandydatów nie widzie a to musi być osoba która gra na 3 maps i zna ludzi i potrzeby :)

3 minuty temu, Xenz napisał:

@Counter

Nie wiem czy wiesz ale akurat tamten i ten tydzień jestem praktycznie w dzień  w dzień na serwerze po kilka godzin i co mogłem zauważyć to iż justo wchodzi na serwer na 2min pisze "pisać podanie na admina na forum" i wychodzi , to samo W1zard pogra 1 rundę i mówi ze idzie grac w skyrima bo nie chce mu się grać w csa a innych adminów oprócz ich i ciebie nie kojarzę  sam gram na drugim koncie co mam admina i widzę co się wyprawia dobry pomysł z nowym opiekuem i byłbym zatym żebyś ty się nim zając bo innych kandydatów nie widzie a to musi być osoba która gra na 3 maps i zna ludzi i potrzeby :)

Porządki w administracji incoming :D

@Counter

Czekaj aż sprawa nabierze swojego rytmu nie naganiaj bo nic z tego nie będzie.

Optuję za Counterem na stanowisko opiekuna, skoro faktycznie działa aktywnie na serwerze; zastąpi tym samym Justo na czas nieokreślony, który obowiązki opiekuna zaniedbał. Byłoby również bardzo miło, Counter, gdybyś zechciał te RSy stworzyć, a MOI CHŁOPCY (żart, żart) wgrają je wtedy na serwer. Tak jak Adasiek pisał, serwer 3Maps to nie MultiMaps... :< 

37 minut temu, Sh!rou napisał:

a MOI CHŁOPCY

jakoś mi się skojarzyło

vj6v4Iv.jpg

25 minut temu, adi napisał:

Tander, od takich rysunków to masz specjalny temat, założony przez Ciebie. Wiec proszę o nie pisanie takich postów  w innych tematach! Bo warn!

0qUcQUu.jpg