♔ Counter Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 Witam, trochę myślałem nad napisaniem tego tematu, ale w końcu zabrałem się do tego. Na serwerze brakuje adminów, często ludzie piszą do mnie, że typek odpalony, dzieciak, który próbuje dochodzić na mikrofonie. Brak nowych rs'ów już jakiś czas. Ogólnie zaniedbanie serwera. Nikogo nie obrażając, ale serwer w żadnym stopniu nie rozwija się. Jest Justo, ale jak widzę mało ma czasu. Broń Boże obwiniać go, ale myślę, że serwer powinien się przynajmniej w najmniejszym stopniu rozwijać. Ludzie piszą także, żeby wyjebać dd2 z list map i dodać inferno lub inne klasyczne mapy. Kolejną propozycją było wprowadzenie map z 1.6, taki classic cs go <3. Myślę, że w jakimś stopniu razem jesteśmy w stanie "ulepszać" serwer. Rs, to nie problem, robię teraz na ffa, więc na 3mapsa mogę wgrać bez problemu. Co do adminów, mamy ich 3-4????. Zawsze, gdy wbijam na 3mapsa jestem sam z adminów, chyba że nagle pojawia się administracja na 10-15 min. Martwi mnie to, bo w jakimś stopniu "przykleiłem" się do tej sieci i nie chce patrzeć, jak serwer w taki głupi sposób nie "plusuje". Pozdrawiam i liczę na odpowiedź z administracji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 Masz swieta racje, juz do adiego mowilem, ze justo po prostu sie opieprza. Co do dodania jakichkolwiek map - w zadnym wypadku. To jest serwer 3maps. Jak nie mam ochoty grac gowien to po prostu wchodze na ten serwer. Jedyna opcja godna rozwazenia jest dodanie inferno. Wtedy 4MAPS. Rsy? Bardzo chetnie. ysle tez, ze niedlugo otworzymy raz jeszcze wakat na opiekuna tego serwera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted November 20, 2016 Author Report Share Posted November 20, 2016 3 minuty temu, Jaśnie Pan napisał: Masz swieta racje, juz do adiego mowilem, ze justo po prostu sie opieprza. Co do dodania jakichkolwiek map - w zadnym wypadku. To jest serwer 3maps. Jak nie mam ochoty grac gowien to po prostu wchodze na ten serwer. Jedyna opcja godna rozwazenia jest dodanie inferno. Wtedy 4MAPS. Rsy? Bardzo chetnie. ysle tez, ze niedlugo otworzymy raz jeszcze wakat na opiekuna tego serwera. Nie mówię tutaj o dodaniu 32712371 map, tylko klasycznych map z cs 1.6, (inferno, nuke, dust 2) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenz Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 @Counter Nie wiem czy wiesz ale akurat tamten i ten tydzień jestem praktycznie w dzień w dzień na serwerze po kilka godzin i co mogłem zauważyć to iż justo wchodzi na serwer na 2min pisze "pisać podanie na admina na forum" i wychodzi , to samo W1zard pogra 1 rundę i mówi ze idzie grac w skyrima bo nie chce mu się grać w csa a innych adminów oprócz ich i ciebie nie kojarzę sam gram na drugim koncie co mam admina i widzę co się wyprawia dobry pomysł z nowym opiekuem i byłbym zatym żebyś ty się nim zając bo innych kandydatów nie widzie a to musi być osoba która gra na 3 maps i zna ludzi i potrzeby Jaśnie Pan and ♔ Counter 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted November 20, 2016 Author Report Share Posted November 20, 2016 3 minuty temu, Xenz napisał: @Counter Nie wiem czy wiesz ale akurat tamten i ten tydzień jestem praktycznie w dzień w dzień na serwerze po kilka godzin i co mogłem zauważyć to iż justo wchodzi na serwer na 2min pisze "pisać podanie na admina na forum" i wychodzi , to samo W1zard pogra 1 rundę i mówi ze idzie grac w skyrima bo nie chce mu się grać w csa a innych adminów oprócz ich i ciebie nie kojarzę sam gram na drugim koncie co mam admina i widzę co się wyprawia dobry pomysł z nowym opiekuem i byłbym zatym żebyś ty się nim zając bo innych kandydatów nie widzie a to musi być osoba która gra na 3 maps i zna ludzi i potrzeby Porządki w administracji incoming Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted November 21, 2016 Author Report Share Posted November 21, 2016 Odświeżam, bo znowu temat pod dywan pójdzie.... @adi @Thunder @Sh!rou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenz Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 @Counter Cytuj Masz swieta racje, juz do adiego mowilem, ze justo po prostu sie opieprza. Co do dodania jakichkolwiek map - w zadnym wypadku. To jest serwer 3maps. Jak nie mam ochoty grac gowien to po prostu wchodze na ten serwer. Jedyna opcja godna rozwazenia jest dodanie inferno. Wtedy 4MAPS. Rsy? Bardzo chetnie. ysle tez, ze niedlugo otworzymy raz jeszcze wakat na opiekuna tego serwera. Czekaj aż sprawa nabierze swojego rytmu nie naganiaj bo nic z tego nie będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted November 21, 2016 Author Report Share Posted November 21, 2016 @Xenz czas leci, do świąt chciałbym, żeby było już wszystko odpicowane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenz Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 @Counter Jak chcesz być Opiekun naucz się cierpliwości dobrze ci radze a wiem co pisze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Sh!rou Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Optuję za Counterem na stanowisko opiekuna, skoro faktycznie działa aktywnie na serwerze; zastąpi tym samym Justo na czas nieokreślony, który obowiązki opiekuna zaniedbał. Byłoby również bardzo miło, Counter, gdybyś zechciał te RSy stworzyć, a MOI CHŁOPCY (żart, żart) wgrają je wtedy na serwer. Tak jak Adasiek pisał, serwer 3Maps to nie MultiMaps... :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted November 21, 2016 Author Report Share Posted November 21, 2016 To nawet nie chodzi o to. Największy problem jest z aktywnością tego działu, 3-4 osoby się wypowiadają regularnie i tyle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Wybłagał opiekuna, jobany... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted November 21, 2016 Author Report Share Posted November 21, 2016 1 minutę temu, adi napisał: Wybłagał opiekuna, jobany... ty tak korka za morde trzymaj XDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 jestes jego opiekunem, jego mistrzem Jedi... znasz zasady... Jak on da ciała, lecisz razem z nim... Nowy opiekun, nowe zasady! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted November 21, 2016 Author Report Share Posted November 21, 2016 @adi, a mogę sam go wyjebać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 I tym samym, samego siebie? Kusząca propozcyja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted November 21, 2016 Author Report Share Posted November 21, 2016 3 minuty temu, adi napisał: I tym samym, samego siebie? Kusząca propozcyja W takim razie proszę o wyjebanie korka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Kunter na prezydenta ;>. Aż wejdę zobaczyć jego w roli szefa ♔ Counter 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 37 minut temu, Sh!rou napisał: a MOI CHŁOPCY jakoś mi się skojarzyło Grzesiu and MISIA 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted November 21, 2016 Author Report Share Posted November 21, 2016 @Thunder ten penis adiego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 54 minuty temu, Xenz napisał: @Counter Jak chcesz być Opiekun naucz się cierpliwości dobrze ci radze a wiem co pisze 100% prawda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Tander, od takich rysunków to masz specjalny temat, założony przez Ciebie. Wiec proszę o nie pisanie takich postów w innych tematach! Bo warn! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted November 21, 2016 Author Report Share Posted November 21, 2016 @Thunder ja to bym kutasem po mordzie był adiego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiu Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Mapy areny awp replaye i komendy dziękuję . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 25 minut temu, adi napisał: Tander, od takich rysunków to masz specjalny temat, założony przez Ciebie. Wiec proszę o nie pisanie takich postów w innych tematach! Bo warn! ♔ Counter, MISIA and Grzesiu 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts