Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 Witam serdecznie jak to czytasz to coś ma do rzeczy skoro ja piszę Już w TYTULE tak a nie inaczej... Do rzeczy , chodzi mi o to że dla mnie niektóre zasady są głupie i bez celowe dodane albo usunięte np: to że niby nie można kłaść miny w teleporcie , podsiadania się minami [ZABRONIONE] itp... Po 1. Ci którzy założyli ten serwer i NIE GRAJĄ tp NIE powinni ZMIENIAĆ zasady ALBO DODAWAĆ coś czego zmienia system gry bo ANI razu nie widziałem żeby któryś z was widział na serwie...to Administracja [admini,global Admin,Opiekunowie] KTÓRA spędza czas w tej grze , gra , widzi niektóre sytuacje że za zasada jest bez sensowna albo w tym zasadzie trzeba coś zmienić Bo to widać.... Po 2. Proszę żeby dodano ikona które wyskakuje od razu kiedy wejdzie się na serwer z Polskim i ANGIELSKIM tłumaczeniu Z TEGO POWODU że wchodzą obco krajowcy i nie za bardzo wiedzą jakie są zasady , jakie są komendy itp... I obiecuję że BĘDĘ CIĄGLE dawał te Same argumenty jak tutaj , będę truł dupę na forum do puki coś się nie zmieni i NIE CHCĘ SŁUCHAĆ COŚ TAKIEGO ŻE DARMOWY ADMIN NIE MA NIC DO GADANIA ALBO INNY GRACZ to obiecuję że któregoś DNIA wejdę na serwer w którym jest pełny serwer i jest jakiś admin i pełny serwer WPISZĘ /ban @all 0 Thx Administrację na forum... Chcę żeby KAŻDY był zadowolony na tym serwie a nie słuchać od każdego EJ JAK SIĘ KUPUJE MINY , EJ UTKNOŁEM itp...BO WIELE OSÓB NIE WPISUJE !zasady albo !komendy NAWET im to mówię , daje /msay Nowy? to wpisz !zasady oraz !komendy A oni i tak nie wpisują... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Proszę coś z tym zrobić bo lubię ten serwer i jak tych ludzi którzy już długo grają w to.... Podpisuje się tutaj Jako Admin ,Gracz i za innych Graczy na serwerze który już długo tutaj grają [Czarny.Szermierz-YT/AdaKo | Adam M.... | Reszta Graczy] MalinKa and Spr!Nt^^ \# Kocham Sanderke 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MalinKa Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 16 godzin temu, Czarny.Szermierz-YT/AdaKo napisał: Po 1. Ci którzy założyli ten serwer i NIE GRAJĄ tp NIE powinni ZMIENIAĆ zasady ALBO DODAWAĆ coś czego zmienia system gry bo ANI razu nie widziałem żeby któryś z was widział na serwie...to Administracja [admini,global Admin,Opiekunowie] KTÓRA spędza czas w tej grze , gra , widzi niektóre sytuacje że za zasada jest bez sensowna albo w tym zasadzie trzeba coś zmienić Bo to widać.... zacznijmy zatem od tego, że @MISIA jako główny Lesbodowodzący Zombie moda, nie gra ze względu na jej problemy z komputerem i serwerem (jak pamiętam to nie dlugo ma wbic na serwer) 16 godzin temu, Czarny.Szermierz-YT/AdaKo napisał: ie a nie słuchać od każdego EJ JAK SIĘ KUPUJE MINY , EJ UTKNOŁEM itp...BO WIELE OSÓB NIE WPISUJE !zasady albo !komendy NAWET im to mówię , daje /msay Nowy? to wpisz !zasady oraz !komendy A oni i tak nie wpisują... my wątpię byśmy dali rade coś zrobić... co chwila przecież wyświetlają się informacje na temat kupowania i ustawiania LM'a, a jak nie to to przecież cały czat często jest zaspamiony tym jak inni kładą te miny, wiec to wina "nieudolnych" dzieci które po prostu nie potrafią czytać czy kojarzyć faktów. 16 godzin temu, Czarny.Szermierz-YT/AdaKo napisał: Po 2. Proszę żeby dodano ikona które wyskakuje od razu kiedy wejdzie się na serwer z Polskim i ANGIELSKIM tłumaczeniu Z TEGO POWODU że wchodzą obco krajowcy i nie za bardzo wiedzą jakie są zasady , jakie są komendy itp... to zależy czy rekinkowi będzie się chciało edytować plugin 16 godzin temu, Czarny.Szermierz-YT/AdaKo napisał: Do rzeczy , chodzi mi o to że dla mnie niektóre zasady są głupie i bez celowe dodane albo usunięte np: to że niby nie można kłaść miny w teleporcie , podsiadania się minami [ZABRONIONE] itp... cóż tak jak wyżej napisałem, zostało zabronione bo, niektórzy nieudolni gracze nie potrafią sobie poradzić z czymś takim jak ustawienie miny a co dopiero poradzenie sobie z graczem który wcześniej się podsadzi miną, a jak to robi to znaczy, że wie jak się gra... i teraz stwórz taką symulacje np. na mapie zm_homebase, pierwszy raz wchodzisz na serwer, i widzisz takiego gościa, przyjmując, że potrafisz podłożyć mine to już połowa sukcesu ale pomyśl sobie jak do niego dojść tak by nie spaść z krawędzi i go jeszcze zabić? to nie możliwe, a zwłaszcza gdy taka osoba jak ja czy zabójca czy nawet ty podsadzimy się minami... wtedy jest niemożliwe do nas dojść dlatego też zostało to usunięte by zmniejszyć trudność rozgrywki, a i tak często gęsto jest tak, że znajdujemy takie kryjówki, które bez min i tak są bardzo dobre. Tyle ode mnie Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baginsky v2 Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Miny, miny temat rzeka.. Ja mam tylko jedną jak dla mnie ważną opcję która by się przydała dla adminów a nie napisał o niej nic czarny a mianowicie by admin widział wszystkie nicki bo często jest tak że ktoś dajmy na to ma dwie miny na kampie albo się podsadza albo po prostu zasłużył na bana a ja nie widzę nicku i tak jest non stop i weź tu szybko reaguj jak nie wiesz nawet kto łamie zasady bo nie widzisz nicku takiej osoby a zanim ją zabiję albo przemienię to też trochę czasu pożera. Co do laserów. Każdy z nas kiedyś był taki nie ogarnięty i nie umiał się podsadzać na minach a teraz jest inaczej myślę że dla chcącego nie ma nic trudnego i wydaje mi się że jak ktoś pokombinuje to jest w stanie do każdego się dostać czy ktoś wlazł za pomocą min nad klatkę na lila panic czy też na dach na dustpanic.. Co do informacji na serwerze odnośnie komend i tak dalej to ogólnie czat jest zaje*any różnego rodzaju shitem od reklam innych serwerów wch do jakiś niepotrzebnych konkursów które notabene nie działają (rozumiem jakaś reklama i hajs ale to nie działa tylko zaśmieca) dobrze by było żeby przynajmniej co minutę na czacie pojawiało się info w dwóch językach Polskim i angielskim coś typu Wszystkie przydatne komendy znajdziesz wpisując !komendy Ta dam i to samo po angielsku. Wiadomo niektórzy gracze są tak głupi że nawet jak im na cały ekran na /msay napiszesz !komendy to i tak za 5 sekund napiszą jak się kupuje laser itp.. Kolejna bardzo ważna sprawa o której pisałem już DAAAAWNO temu jeszcze jak byłem opiekunem TRZEBA WRZUCIĆ DO GRY AKTUALNY REGULAMIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wielu graczy robi problemy a gdy każę im przeczytać regulamin to cwaniactwem odpisują czy tez jak to często się zdarza odpyskowywują że CZEGOŚ TAKIEGO NIE MA W REGULAMINIE! Bo ludzie czytają ten w grze a nie na forum a jak im się mówi że na forum jest aktualny to zaczyna się gadka w stylu że w grze nie aktualny a nie będę wchodził na forum jak ja chcę tylko pograć i tak dalej i tak dalej... DLATEGO MUSI BYĆ AKTUALNY REGULAMIN W GRZE!!! Pewnie coś bym jeszcze napisał ale i tak jest to wszystko na spontanie i mega chaotycznie więc wolę już więcej sie nie produkować bo i tak juz teraz jest to mocno pogmatwane Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 wszystko chciałabym zrobić dla serwera ale ch*j.. nie działa mi.. crashuje serwer jak chce się z nim połączyć.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 Przysiąde i postaram się ogarnąć komendy i zasady/regulamin.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 przez kilka najbliższych dni pogram i dopiszę coś od siebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted December 1, 2016 Author Report Share Posted December 1, 2016 No dobra rozumiem napisałem tylko po to żeby ruszyć do przodu serwer żeby się rozwijał a nie stał w jednym miejscu bo serwer stał właśnie... Regulamin to fajnie gdy by był taki jaki jest na forum ale można niektóre zmienić i zagłosować czy zmieniamy czy zostaje jak było.. a co do wejścia na serwer..chcę [JAk rekin może i będzie miał czas albo ktoś inny] gdy się chodzi na serwer CI nowi głównie to żeby wyskoczyło im komunikat że witamy na serwer Wiejska-Chata ZombieMod itp.. po lewej stronie Zasady a po drugiej komendy i żeby była opcja zmieniania Polski tłumacz na Angielski żeby obco krajowcy mogli zrozumieć jakie są zasady i komendy Asshol za pewnie i BaginSky wiedzą o co chodzi ale fajnie że do tego tematu Asshol/Malinka i BaginSky wrzeli to na poważnie Jak ktoś ma jakieś propozycje co można jak na razie coś zrobić to mówcie ja chcę jedynie żeby serwer był najlepszy z wszystkich na stronie Wiejskiej ps: Ta MISIA to pewnie RekinaJebany'ego za pewnie ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 2, 2016 Report Share Posted December 2, 2016 16 godzin temu, Czarny.Szermierz-YT/AdaKo napisał: ps: Ta MISIA to pewnie RekinaJebany'ego za pewnie ^^ chłopaku zapewne nie. Nie mam nic do propozycji tylko do pisowni, pisz bardziej poprawnie, bo w oczy szczypie i przez to się nie chce tego czytać. Po długiej nieobecności wskoczyłem na serwer. Jako, że nie pamiętam moda i komend do niego, to stałem jak cielepa i pytałem gimbusów jakie są komendy. Gdyby nie bagin to wkurwiony opuściłbym serwer. Lista komend i ten regulamin na wejściu to spoko pomysł. Nawet jeżeli jakieś wiadomości pojawiają się na czacie, to chuja można odczytać, bo czat jest wąski i zajebany informacjami, które nie są do życia potrzebne. Także to akurat propsuje. Regulaminem zajmę się dzisiaj z miśką Miejmy nadzieję, że adi tego grzyba miśce wyjebie, a ta będzie mogła się cieszyć z gry na ZM Baginsky v2 and MISIA 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny.Szermierz-YT/AdaKo Posted December 2, 2016 Author Report Share Posted December 2, 2016 Ok no i serwer idzie do przodu.. A CO DO PISOWNI TO JA PISAŁEM WSZYSTKO O 4:30 GDZIEŚ KOŁO TEGO lub wcześniej i byłem zmęczony więc pisałem jak pijak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted December 2, 2016 Report Share Posted December 2, 2016 Nie tłumacz sie, czasami i tak bywa. Piszcie propozycje do regulaminu. Niedługo pojawi się poradnik do zm Baginsky v2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baginsky v2 Posted December 22, 2016 Report Share Posted December 22, 2016 Ostatnio dużo czasu spędzam na serwerze zm konkurencji który no muszę szczerze powiedzieć prowadzi się o wiele lepiej (chociaż też nie bez jakiś mniejszych lub większych problemów) I co zauważyłem: Po pierwsze: NIE MA TAM PROBLEMATYCZNYCH LASERÓW!!! Po drugie: System jest trochę inny a mianowicie * u nas gdy strzelasz do zombie to je przede wszystkim odrzuca, a tam zaś bardziej spowalnia (gra zombie wymaga trochę pogłówkowania, ale i human musi mieć łeb na karku) wiadomo jest też drobny odrzut zombiaka przy strzałach w korpus (dużo większy przy headach) i to mi się tam bardzo podoba. * O wiele wiele więcej map (aczkolwiek jak widzę przez około 3 tygodnie gry tam też ludzie ogrywają jak i u nas kilka ulubionych map a reszta jest pomijana) co nie zmienia faktu że mają tam na prawdę kilka map których u nas nie ma a są MISTRZOWSKIE! * CENY, CENY I JESZCZE RAZ CENY poszczególnych bonusów w zm shopie. U nas taka niewidka to standard już po dwóch góra trzech rundach a tam? Nikt praktycznie tego nie kupuje, dlaczego? BO U NAS LUDZIE W WIELU PRZYPADKACH NAWET WOLĄ BYĆ ZOMBIE A TAM WRĘCZ PRZECIWNIE BYCIE ZOMBIE TO KARA! A według mnie własnie tak powinno być * ciekawie też rozwiązali system vip'a, ogólnie tam normal random gracz może kupić jedynie he granade no i broń wiadomka zaś dopiero vip ma możliwośc kupna smoke (też zamraża jak u nas) nie ma żadnego gównianego wabika który teleportuje!!!!!! Klasy mniej więcej działają podobnie więc na ten temat sie nie specjalnie wypowiem. * I przede wszystkim to co przyciąga tam ludzi to RANKING! Rywalizacja ludzi tam jest nieziemsko zajawkowa! Co chwilę widzę że ludzie sprawdzają na czacie top12 i rank i to mi się zajebiście spodobało rywalizacja a na koniec każdego miesiąca jest reset i odpowiednio 1 miejsce 2 i 3 otrzymują tam jakieś skromne nagrody w postaci kilku dni darmowego vipa (nie jestem w stanie napisać ile za jakie miejsce bo nie wiem) nie wiem też jak działa ten system, ale jest to zajebista sprawa! Bardzo bardzo BARDZO ważne jest też to że tam !ztele używam tylko jak mnie jakaś menda bloknie albo rzeczywiście jakaś lodówka czy coś co fizycznie przesunę a u nas zaś !ztele to jest norma bo potrafi zblokować wszystko... Najbardziej boli kiedy zostaje się zamienionym w kampie i bugujesz się w ścianie czy suficie... tam jakoś sobie z tym poradzili i nie zdarzyło mi się coś takiego jeszcze ani razu. Dobra i tak piszę to trochę chaotycznie więc nie będę na siłe kombinował spróbuję dorzucić coś ale to dopiero za miesiąc ponieważ chcę ogłosić przy okazji mojego wywodu swój urlop na czas minimum do końca stycznia spowodowany wyjazdem zaGramaNICE (a co mi tam pochwalę się do Dubaju kierwa lecę dupsko wygrzewać!) więc pewnie rozumiecie że dziwki, plaża, allahu akbar > gry pc ale na pewno kiedy wrócę to postaram się coś dorzucic o ile przez miesiąc nie zmieni się za wiele ^^ Pozdrawiam! BaginSky Wesołego wszystkiego i dosiego nowego jorku! MISIA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted January 2, 2017 Report Share Posted January 2, 2017 Zobaczymy co da się zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baginsky v2 Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 no to sie sprint nagadałeś Spr!Nt^^ \# Kocham Sanderke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baginsky v2 Posted March 7, 2017 Report Share Posted March 7, 2017 Dnia 5.03.2017 o 20:18, Spr!Nt^^ # Kocham Sanderke napisał: a co ???? Nie no nic To było takie głębokie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts